• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inşallah yeniden

aselaze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
121
25
98
35
Merhaba kızlar
Daha önce kimyasal gebelik yaşadım hatta konuda açmıştım. O zamanki durumu özetliyim Adetim 8 -9 gün geçmişti 293 gelmişti özel bi hastanede baktırmıştım bayram girmişti araya 6 gün sonra gitmiştim doktora doktorda tekrar bakalım kana hesaplama yaptı 1000 üzeri gelmesi gerek dedi ve 756 gelmişti düşük tehliken var deyip progestron vermişti. 10 gün snra gel keseye bakalım dedi kullandım ilacı gittim keseyi görmek için be sonuç kimyasal gebelik. Bu olay temmuz 10-15 sıraları oldu tabi ben yıkıldım ve bir süre psikolojik olarak iyi olmam gerekiyodu 2017 başlarında düşünüyoduk bebek yapmayı ama eylül sonunda yumurtlamamdan bir gün önce korumasız birazıcık kaza ile birlikte olduk :olamaz: ve adetim sadece 2 gün gecikti ama ihtimal vermedim nolur nolmaz idrar testi yaptım evde ve 2. Dk da ikinci çizgi çıktı bugün test yaptırdım 536 geldi bu kadar yüksek beklemiyodum. Tabi şok oldum. Kimyasal gebelik sonrası doktorum eğer şüphelenirsen hemen progestrona ve folik asite başla demişti daha doktora gitmedim pazartesi gidicem hem değerim çifte katlamış mı diye baktırıcam hemde kontol startını vericem. Ama acil bölümündeki ebe adetin 2 gün geçmesine göre çok yüksek bi değer.dedi. İnşallah yine aynı şeyleri yaşamam böyle olupta ikincide olan var mı ?

Kusura bakmayın uzun oldu :KK51:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Daha önce kimyasal gebelik yaşadım hatta konuda açmıştım. O zamanki durumu özetliyim Adetim 8 -9 gün geçmişti 293 gelmişti özel bi hastanede baktırmıştım bayram girmişti araya 6 gün sonra gitmiştim doktora doktorda tekrar bakalım kana hesaplama yaptı 1000 üzeri gelmesi gerek dedi ve 756 gelmişti düşük tehliken var deyip progestron vermişti. 10 gün snra gel keseye bakalım dedi kullandım ilacı gittim keseyi görmek için be sonuç kimyasal gebelik. Bu olay temmuz 10-15 sıraları oldu tabi ben yıkıldım ve bir süre psikolojik olarak iyi olmam gerekiyodu 2017 başkatında düşünüyoduk bebek yapmayı ama eylül sonunda yumurtlamamdan bir gün önce korumasız birazıcık kaza ile birlikte olduk :olamaz: ve adetim sadece 2 gün gecikti ama ihtimal vermedim nolur nolmaz idrar testi yaptım evde ve 2. Dk da ikinci çizgi çıktı bugün test yaptırdım 536 geldi bu kadar yüksek beklemiyodum. Tabi şok oldum. Kimyasal gebelik sonrası doktorum eğer şüphelenirsen hemen progestrona ve folik asite başla demişti daha de gitmedim paxartesi gidicem hem değerim çifte katlamış mı diye baktırıcam hemde kontol startını vericem. Ama acil bölümündeki ebe adetin 2 gün geçmesine göre çok yüksek bi değer.dedi. İnşallah yine aynı şeyleri yaşamam böyle olupta ikincide olan var mı ?

Hayırlısı olsun canım değerin cok ıyı benim 3 gün gecıkmıstı 97.54 çıkmıştı içini ferah tut inşallah aynı şeyleri yaşamazsın olumlu düşün dua et bol bol Rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın:anneadayı::KK200::KK46:

Hayırlısı olsun inşallah. Ben de nisan ayında kimyasal gebelik geçirmiştim. Bu ikinci hamileleiğim. Genelde kadınların ilk hamileliklerinde kimyasal gebelik olabiliyor. Daha sonra sağlıklı oluyor.

Hayırlısı olsun inşallah. Ben de nisan ayında kimyasal gebelik geçirmiştim. Bu ikinci hamileleiğim. Genelde kadınların ilk hamileliklerinde kimyasal gebelik olabiliyor. Daha sonra sağlıklı oluyor.
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla sende kucağına al. Tabi ben korkuyorum yeniden aynı şeyleri yaşıcam diye.

Hayırlısı olsun canım değerin cok ıyı benim 3 gün gecıkmıstı 97.54 çıkmıştı içini ferah tut inşallah aynı şeyleri yaşamazsın olumlu düşün dua et bol bol Rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın:anneadayı::KK200::KK46:
Evet baya yüksek çok heveslenmek istemiyorum aynı şeyler olur üzülürüm diye ama içimde kıpır kıpır :anneadayı::halay:

Canım bak üstteki başlıkta regl 1 gün geçmiş sonuç 1000 çıkmış oda korkmuş ama şuan 8 haftalık hamileymis yani seninkide cok normal hic yüksek diil

Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla sende kucağına al. Tabi ben korkuyorum yeniden aynı şeyleri yaşıcam diye.
Korkunu anlıyorum aynısını yaşadığım için. 22. Haftamı bitirmek üzereyim ama inan hala her tuvalette iç çamaşırımı kontrol ediyorum. Hep bir kaybetme korkusu var malesef. Yersiz ve boşa kendimizi üzüyoruz ama işte engel de olamıyoruz. Sana tavsiyem benim gibi kendini yiyip bitirme. Rahat ol inşallah bu hamileliğin sağlıklı geçicek.

Çok şükür iyiyiz şuan bebiş 8 hafta şuanda

Bak hatta yazdığı cevap bu olmuş masallah başlık beta hcg oku için ferahlasin bu arada tebrikler

Korkunu anlıyorum aynısını yaşadığım için. 22. Haftamı bitirmek üzereyim ama inan hala her tuvalette iç çamaşırımı kontrol ediyorum. Hep bir kaybetme korkusu var malesef. Yersiz ve boşa kendimizi üzüyoruz ama işte engel de olamıyoruz. Sana tavsiyem benim gibi kendini yiyip bitirme. Rahat ol inşallah bu hamileliğin sağlıklı geçicek.
İnşalkah canım peki senin kimyasal gebelikten ne kadar sonra gebe kaldın

Pardon 5 gün gecikmis 1000 cikmis yani seninki cooooook normallll

İşte benim geçen kimyasal gebelikte 8-9 gün gecikmişti 293 gelmişti ama bu sefer sadece 2 gün gecikti ve sonuç 536 :anneadayı:
100 demiyorum ama ben 1000 diyorum 5 gün gecikmeye senin 2 güne 536 iste 5 gün gecikmeye 1000 olacak anlatabildimmmi canım

Merhaba kızlar
Daha önce kimyasal gebelik yaşadım hatta konuda açmıştım. O zamanki durumu özetliyim Adetim 8 -9 gün geçmişti 293 gelmişti özel bi hastanede baktırmıştım bayram girmişti araya 6 gün sonra gitmiştim doktora doktorda tekrar bakalım kana hesaplama yaptı 1000 üzeri gelmesi gerek dedi ve 756 gelmişti düşük tehliken var deyip progestron vermişti. 10 gün snra gel keseye bakalım dedi kullandım ilacı gittim keseyi görmek için be sonuç kimyasal gebelik. Bu olay temmuz 10-15 sıraları oldu tabi ben yıkıldım ve bir süre psikolojik olarak iyi olmam gerekiyodu 2017 başlarında düşünüyoduk bebek yapmayı ama eylül sonunda yumurtlamamdan bir gün önce korumasız birazıcık kaza ile birlikte olduk :olamaz: ve adetim sadece 2 gün gecikti ama ihtimal vermedim nolur nolmaz idrar testi yaptım evde ve 2. Dk da ikinci çizgi çıktı bugün test yaptırdım 536 geldi bu kadar yüksek beklemiyodum. Tabi şok oldum. Kimyasal gebelik sonrası doktorum eğer şüphelenirsen hemen progestrona ve folik asite başla demişti daha doktora gitmedim pazartesi gidicem hem değerim çifte katlamış mı diye baktırıcam hemde kontol startını vericem. Ama acil bölümündeki ebe adetin 2 gün geçmesine göre çok yüksek bi değer.dedi. İnşallah yine aynı şeyleri yaşamam böyle olupta ikincide olan var mı ?

Meger ne kadar kimyasal gebelik yasayan varmis bende yasadim mart ayında ve insanin dunyasi yikiliyor resmen çok şükür bu ay öğrendim bende hem de erkenden ilk betam 1310 cikti 3 gün sonra si 4490 di degerler iyi olmasina ramgmen inan hala bi aksilik cikcak ta ayni durumu diye korkuyorum Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin yavrularmizi da bize bagislasin :dua:

Meger ne kadar kimyasal gebelik yasayan varmis bende yasadim mart ayında ve insanin dunyasi yikiliyor resmen çok şükür bu ay öğrendim bende hem de erkenden ilk betam 1310 cikti 3 gün sonra si 4490 di degerler iyi olmasina ramgmen inan hala bi aksilik cikcak ta ayni durumu diye korkuyorum Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin yavrularmizi da bize bagislasin :dua:
Amin canım çok ama çok kötü bir durum psikolojikmen çok çöktüm ama çok şükür bir mucize gibi geldi .Allah seninkinide kucağına almayı nasip etsin

Back
X