- 19 Kasım 2014
- 121
- 25
- 98
- 35
Merhaba kızlar
Daha önce kimyasal gebelik yaşadım hatta konuda açmıştım. O zamanki durumu özetliyim Adetim 8 -9 gün geçmişti 293 gelmişti özel bi hastanede baktırmıştım bayram girmişti araya 6 gün sonra gitmiştim doktora doktorda tekrar bakalım kana hesaplama yaptı 1000 üzeri gelmesi gerek dedi ve 756 gelmişti düşük tehliken var deyip progestron vermişti. 10 gün snra gel keseye bakalım dedi kullandım ilacı gittim keseyi görmek için be sonuç kimyasal gebelik. Bu olay temmuz 10-15 sıraları oldu tabi ben yıkıldım ve bir süre psikolojik olarak iyi olmam gerekiyodu 2017 başlarında düşünüyoduk bebek yapmayı ama eylül sonunda yumurtlamamdan bir gün önce korumasız birazıcık kaza ile birlikte olduk
ve adetim sadece 2 gün gecikti ama ihtimal vermedim nolur nolmaz idrar testi yaptım evde ve 2. Dk da ikinci çizgi çıktı bugün test yaptırdım 536 geldi bu kadar yüksek beklemiyodum. Tabi şok oldum. Kimyasal gebelik sonrası doktorum eğer şüphelenirsen hemen progestrona ve folik asite başla demişti daha doktora gitmedim pazartesi gidicem hem değerim çifte katlamış mı diye baktırıcam hemde kontol startını vericem. Ama acil bölümündeki ebe adetin 2 gün geçmesine göre çok yüksek bi değer.dedi. İnşallah yine aynı şeyleri yaşamam böyle olupta ikincide olan var mı ?
Kusura bakmayın uzun oldu
Daha önce kimyasal gebelik yaşadım hatta konuda açmıştım. O zamanki durumu özetliyim Adetim 8 -9 gün geçmişti 293 gelmişti özel bi hastanede baktırmıştım bayram girmişti araya 6 gün sonra gitmiştim doktora doktorda tekrar bakalım kana hesaplama yaptı 1000 üzeri gelmesi gerek dedi ve 756 gelmişti düşük tehliken var deyip progestron vermişti. 10 gün snra gel keseye bakalım dedi kullandım ilacı gittim keseyi görmek için be sonuç kimyasal gebelik. Bu olay temmuz 10-15 sıraları oldu tabi ben yıkıldım ve bir süre psikolojik olarak iyi olmam gerekiyodu 2017 başlarında düşünüyoduk bebek yapmayı ama eylül sonunda yumurtlamamdan bir gün önce korumasız birazıcık kaza ile birlikte olduk

Kusura bakmayın uzun oldu

Son düzenleme: