- 24 Aralık 2014
- 5.204
- 7.020
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Önümüzdeki ay cocuğumun doğum günü var ben satafatı falan sevmedigim icin cekirdek ailelerimizi cagırıp pasta kesip yiyorduk yine öyle olacak.Anneme dogum gününü laf arasında söyledim babam gecen yıl arabayi muayeneye sokmuştu(ben öyle biliyordum) yoktu bu yıl da yurtdışında hic denk gelemiyor torununun dogum gününe dedim.Annem de baban bilerek gelmedi o zaman doğum günlerine karşı diye dedi.Anne dedim ne alakasi var alkollü parti vermiyorum ki(ki isteyen bunu da yapabilir karısmam ben böyle tercih ediyorum) kendi çapımızda pasta kesip yiyoruz oturuyoruz ne yapiyoruz sanki mum üflemek yanlıştırdan girdi saydi saydı ahirete kadar geldik.Anne dedim ben de kapalıyım ben de ibadetlerimi yapıyorum ama bu kadar hassasiyet bir noktadan sonra yobazlık oluyor.Ben senin gibi düsünmüyorum kusura bakma dedim.Biraz atıştık.Gecenlerde esimin selam vermemesine taktıklarında konu acmıştım demistiniz ailen biraz geri kafalı diye insan ailesi olunca toz konduramiyor işte şimdi daha iyi anladım ve çok bozuldum.Insan hoşlanmasa bile evladının torununun hatrına ses etmez yani bana annem gözdağı verdi yaparsan gelmem gibisinden ben bunu ne esime ne onun ailesine yansıtamam ben unuturum onlar unutmaz cünkü hele esim bak selam konusundan bana taktilar her konuda böyle takıntılılar der cünkü hakli olarak ben hakli oldugum konularda ailesini elestiriyorum o da elestirir haliyle.Arada kaldım siz olsanız ne yapardınız ?
Ailem beni büyütürken sıkmadı kısıtlamadı gece de gezmelere gittigim oldu arkadaslarla tatillere gittigim oldu hep desteklediler.Esimle flört ederken babam bulusmaya gidecegimi bilirdi sorardı ne yapıyor ne ediyor diye cekinmeden konusurduk ama simdi ara ara böyle fikirlerini duyunca şasırıyorum beni bu aile mi yetistirdi diye cünkü bana bunu hic belli etmediler
Ailem beni büyütürken sıkmadı kısıtlamadı gece de gezmelere gittigim oldu arkadaslarla tatillere gittigim oldu hep desteklediler.Esimle flört ederken babam bulusmaya gidecegimi bilirdi sorardı ne yapıyor ne ediyor diye cekinmeden konusurduk ama simdi ara ara böyle fikirlerini duyunca şasırıyorum beni bu aile mi yetistirdi diye cünkü bana bunu hic belli etmediler
Son düzenleme: