• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

“İnsan Barbie” Bu hale geldi! Eski halinden eser kalmadı...

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
‘’İnsan Barbie’’ olarak bilinen Ukraynalı model Valeria Lukyanova, evinin önünde iki adam tarafından feci şekilde dövüldü. Yaklaşık iki yıldır internette yürütülen nefret kampanyasına maruz kalan 28 yaşındaki Valeria, olayın sorumlusu olarak kampanyayı yürütenleri görüyor.
Odessa şehrinde yaşayan genç model şu sıralar dudaklarında ve kafasında oluşan yaraları iyileştirmekle meşgul. Oyuncak bebeğe benzettiği yüzünün kalıcı hasar almasından çok korkan Valeria, estetik ameliyat olduğu yönündeki iddiaları da şiddetle yalanladı.

Apartmanının önünde zorba insanların saldırısına uğradığını belirten Lukyanova, bugüne kadar yaptırdığı tek estetik operasyonun göğüslerini büyültmek olduğunu söyledi.
4.webp
545b2ca8f493b80fc49e06e1.webp
indir.webp
2.webp

Millet ruh hastasi ya, su hale bak, cani sikilan durduk yere adam dovuyor.

Barbie bebek olayina gelince, bence cok urkutucu bir yuzu var. Oyuncak bebek yuzu baska, insan yuzu baska sonucta. Canli oyuncak gibi karsima ciksa irkilirdim herhalde.

Hatun darbeyi fazla almış, estetik operasyonları yalanlıyor sadece göğüs operasyonu geçirdiğini iddia ediyormuş.
Ben daha çok bu iddiasına şaşırdım. :KK53:

Bu kadinda bir dolu estetik var. Bir de instagrama koydugu fotograflari photoshoplayip oyle koyuyor. Yani o yukarida gordugunuz fotolar hep oynanmis. Gercekte bu kadar Barbie'ye benzemiyor Allahtan. :)

Son düzenleme:
Back
X