insan bir kere daha güvenebilirmii?

benimoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
1
0
86
Aydın
arkadaşlar kendimi boşlukta hissedyrm .9 ay önce eşimle ayrıldık hala bocalıyrm .alışamadım kabullenemedim kendime yediremiyorum yapılanları. hayatımda güven diye bir duygu kalmadı gerçi hayatımda kalmadı ben böyle mutsuz ne kadar yaşayablrm hayal kırıklığının bir ilacı yokmuuu.insanlar hep aynı şeylerle avutuyor daha karşına neler çıkar bir daha aynı şeyleri yaşamayı göze alabilrmi insan.

Bilmem ki...:delphin:
Yaşamadan bilinmez ki..
Ben daha resmen ayrılmadığım ve acımı dindiremediğim için ilerisini düşünemiyorum maalesef şu anda..
Sizin için hayırlı olur inşallah..:teselli:

elbette yeni bir şans yeni bir insan yenibir yol çiziceksin ki içinde o sıkıntıyı o yarayı bitirebil.

bi süre daha bunları yaşıcaksın artık kabullenmen gerekiyo durumunu tek sorun bu.süğrekli geçmişi düşünmekle kendini üzüyosun sadece ve güzel şeyleri görüp düşünmeye vaktin kalmıyo.ben önermem şu durumda başka birini tanı iyi olur diye.kendini toparlamadan yeni bi ilişkiye girme bence.

Bocalamakta haklısınız ama neden güvenmesin...
Birini ne kadar çok severseniz, ne şekilde severseniz o da sizi o kadar çok sever...
Hayatta insanın başına ne sürekli kötü şeyler gelir ne de iyi şeyler...
Güvenirsinizde seversinizde yeniden neden olmasın...
Hatta senden öncesi yoktu bile diyebilirsiniz...
Ve dilerim dersiniz...

Daha karsına neler cıkar diyenler derine inmeden kabataslak en güzel,en doğru cevabı veriyor.

o kadar ucurum kenarına gelip allahım herşeyin sonu bu aslaaa asık olmamm.asla güvenmem.vsvsv dediğim birkac olay oldu hayatımda.aynı cümle banada kuruldu.
şu an acın taze sanırım.kendini toplayınca sende bu sözün doğrulugu kabul edebilirsin.

gün doğmadan neler doğar bacım. birgün öyle bişey olurki sıfırdan tutukuyla güvenirsin.. o kadar mutlu olursun ki aman allahım hayatımda hiç bu kadar mutlu olmamıstım dersin. Bu hayatında bir değişiklik.bir mucize.maddiyat yada maneviyat.yada bi anda karsına cıkan beraberlik.yada bi arkadas.dost hersey olabilir.
Hayatta bir ölüme care yok derler.Ama ölenlerin arkasında kalanlara bir baksana....
Hayat herşeye ragmen acısıyla tatlısıyla akıp gidiyor.

yok ya katılmıyorum
hayatta oyle mucizeler olmuyor malesef
yasam tarziniza, dusuncenize gore sekilleniyor hersey
siz umutsuzsaniz, negatif enerji yayiyorsaniz, olmaz artik olmaz diye dolasiyorsaniz eger
gercekten hicbirsey olmuyor, oyle pat diye karsiniza mucizevi bi sekilde hayatinizin anlami falan cikmiyor
ben boyle dusunuyorum
hayata dusuncelerimizle ve duygularimizla yaptiklarimizla yon veriyoruz
ne ekersek onu biciyoruz

tabi ki güvenebilirsin.
her insan aynı değildir,seni çok sevecek insan da vardır hiç sevmeyecek de...
sana güven verecek insan da vardır,güvenini sarsacak da...
nasıl bizler birbirimize benzemiyorsak erkekler de farklı farklıdır.
genelleme yapmanın çok saçma olduğunu düşünüyorum.
yaşadığın şeyler kolay olmasa gerek,bir evliliği bitirmek zor bir durum.şu an içinde bulunduğun psikolojiden dolayı olumsuz düşünyosun ama inan geçicek.sadece biraz zaman gerekiyor sana.

Hayatta sürekli geçmişi düşünüp,
geçmişle yaşarsanız ve geçmişin etkisinden kurtulmazsanız,
hayatınızı çekilmez hale getirirsiniz...
bu hayatta herşey insanlar için...
önemli olan yaşadıklarımızdan ders çıkarmak ve bir daha üzülmemek için
daha akıllı kararlar almaktır...
daha çok kişi karşınıza çıkacak,çok kişiye güvenecek,
belki mutlu olacak,belki e hayal kırıklığı yaşayacaksınız...
dedim ya hayatta herşeye hazırlıklı olmamız gerektiğine inanıyorum...
karamsar olursanız,daha adım atmadan ya düşersem
diye düşünürseniz,hiç ilerleyemezsiniz...
sevgiler...

Back
X