Arkadaslar öncelikle zamanınızı ayirip okudugunuz ve fikir verdiğiniz ici teşekkür ederim . Aslinda konum daha önce actigim konumun devamı diyebilirim. Kısaca durumu özetlemek gerekirse esim ve ben ayni is yerinde calisiyoruz ve yonetimdeyiz. Bizimle birlikte kendi portföyüyle çalışmak uzere aldigimiz bayanla ilgili sorunum. Bu hafta sonu sorumlulugu ve yonetimi bana ait olan bir organizasyonumuz bulunmasi nedeniyle kendisi ile yine yanyana gelmek durumunda kaldim. Organizasyonum kendisinin yasadigi ilde oldugu icin ve uzun suren bir organizasyon oldugu için kendisinin de organizasyona katilmasina ve basinda kalmasini esimle birlikte kararlastirdik. Kendisi ilk gun geldiginde sanki misafirmis gibi davranip otel icerisinde suzunup musterilerle birlikte takilirken ben yine butun isi tek basima yapmak zorunda kaldim. Neyse dedim. Ertesi gun musterinin bir sorusuna ayni anda cevap verince karsi firmadaki yetkili kisiye donup 'bizde boyle cocuk korosu gibiyiz atlamadan duramaz lafa' diye soyleyince bende cildirdim haliyle ve dayanayip patladim. Sonrasinda esim ben ve kendisi oturup konusurken olay haliyle isindi en son 'sen konusmasinida dusunmesinide bilmiyorsun 'diye bir laf soyleyince ben katil olmamak icin kalkıp gittim.Ben odama cikinca calismayla ilgili kendisine hic bir bilgi vermedigimi mailleri ozelikle gece 1 gibi gönderdiğimi soylemis. Bugün esimle bu konudan cok buyuk bir kavga ettik ve en son gece yola cikmadan ikisinin yaninda mailimden saati gosterdim ve benim maili onlarin biyerlerini gezdirdikleri saat olan 17 de attigimi gösterince bir özür bile dilemek yerine aa özlemiymiş diyerek cekildi. Sizce bu davada katil olursam ne kadar yerim. Yoksa helal olsun mu derler . Biraz uzun oldu kusura bakmayin.
Son düzenleme: