• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insan boyle katil oluyor sanirim

Selo4506

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
13
3
1
41
Arkadaslar öncelikle zamanınızı ayirip okudugunuz ve fikir verdiğiniz ici teşekkür ederim . Aslinda konum daha önce actigim konumun devamı diyebilirim. Kısaca durumu özetlemek gerekirse esim ve ben ayni is yerinde calisiyoruz ve yonetimdeyiz. Bizimle birlikte kendi portföyüyle çalışmak uzere aldigimiz bayanla ilgili sorunum. Bu hafta sonu sorumlulugu ve yonetimi bana ait olan bir organizasyonumuz bulunmasi nedeniyle kendisi ile yine yanyana gelmek durumunda kaldim. Organizasyonum kendisinin yasadigi ilde oldugu icin ve uzun suren bir organizasyon oldugu için kendisinin de organizasyona katilmasina ve basinda kalmasini esimle birlikte kararlastirdik. Kendisi ilk gun geldiginde sanki misafirmis gibi davranip otel icerisinde suzunup musterilerle birlikte takilirken ben yine butun isi tek basima yapmak zorunda kaldim. Neyse dedim. Ertesi gun musterinin bir sorusuna ayni anda cevap verince karsi firmadaki yetkili kisiye donup 'bizde boyle cocuk korosu gibiyiz atlamadan duramaz lafa' diye soyleyince bende cildirdim haliyle ve dayanayip patladim. Sonrasinda esim ben ve kendisi oturup konusurken olay haliyle isindi en son 'sen konusmasinida dusunmesinide bilmiyorsun 'diye bir laf soyleyince ben katil olmamak icin kalkıp gittim.Ben odama cikinca calismayla ilgili kendisine hic bir bilgi vermedigimi mailleri ozelikle gece 1 gibi gönderdiğimi soylemis. Bugün esimle bu konudan cok buyuk bir kavga ettik ve en son gece yola cikmadan ikisinin yaninda mailimden saati gosterdim ve benim maili onlarin biyerlerini gezdirdikleri saat olan 17 de attigimi gösterince bir özür bile dilemek yerine aa özlemiymiş diyerek cekildi. Sizce bu davada katil olursam ne kadar yerim. Yoksa helal olsun mu derler . Biraz uzun oldu kusura bakmayin.

Son düzenleme:
Arkadaslar öncelikle zamanınızı ayirip okudugunuz ve fikir verdiğiniz ici teşekkür ederim . Aslinda konum daha önce actigim konumun devamı diyebilirim. Kısaca durumu özetlemek gerekirse esim ve ben ayni is yerinde calisiyoruz ve yonetimdeyiz. Bizimle birlikte kendi portföyüyle çalışmak uzere aldigimiz bayanla ilgili sorunum. Bu hafta sonu sorumlulugu ve yonetimi bana ait olan bir organizasyonumuz bulunmasi nedeniyle kendisi ile yine yanyana gelmek durumunda kaldim. Organizasyonum kendisinin yasadigi ilde oldugu icin ve uzun suren bir organizasyon oldugu için kendisinin de organizasyona katilmasina ve basinda kalmasini esimle birlikte kararlastirdik. Kendisi ilk gun geldiginde sanki misafirmis gibi davranip otel icerisinde suzunup musterilerle birlikte takilirken ben yine butin isi yapmal zorunda kaldim. Neyse dedim. Ertesi gun musterinin gozunun onunde ayni kisiye birseyler soyledigimiz icon asil yetkiliye donup 'bizde boyle cocuk korosu ' siye soyleyince bende cildirdim haliyle ve dayanayip patladim. Sonrasinda esim ben ve kendisi oturup konusurken olay haliyle isindi en son 'sen konusmasinida dusunmesiide bilmiyorsun 'diye bir laf soyleyince ben katil olmamak icin kalkıp gittim.Ben odamacikinca esime zaten bana bilgilendirme mailinide gece atmis Bu is olmasin diye demis. Bugin esimle bu konudan cok buyuk bir kavga ettik ve en son gece yola cikmadan ikisinin yaninda mailimden saati gosterdim ve onlarin biyerlerini gezdirdikleri saat olan 17 de olduğunu gösterince bir ozur bile dilemek yerine aa oylemiymis diyerek cekildi. Sizce bu davada katil olursam ne kadar yerim. Yoksa helal olsun mu derler . Biraz uzun oldu kusira bakmayin.

konunuzu hatırladım
anlayamadığım şu
eşiniz de siz de yöneticisiniz
sorumluluğunu bilmeyen bir çalışanı neden rapor edip attıramıyorsunuz veya en azından uyarı aldıramıyorsunuz?
ve otelde süzülerek gezince neden "neyse" diyorsunuz?
bu kadın yöneticisine o lafı söyleyince ne tür bir tutumla karşılaşıyor?
bunları yapmadan, burada şikayet edip durmak ne kadar doğru?

kim kime mail atmış?
bir hışımla yazdınız herhalde hiç bir şey anlamadım..
bizde böyle çocuk korosu lafını kadın mı etti size mi söyledi?
Musterilerin yaninda ona benim icin diyor. Biz cocuk korosu gibi calisoriz arkadas duramiyo diye. Maili ben ona atiiyorum ama ona gore ben kendisinin basarisiz olmasi icin gece atmisom maili. Gorup konuyla ilgili bilgisi olmasin diye

Son düzenleme:
konunuzu hatırladım
anlayamadığım şu
sorumluluğunu bilmeyen bir çalışanı neden rapor edip attıramıyorsunuz veya en azından uyarı aldıramıyorsunuz?
Bende zatwn butun bunlari yapmanin hazirligondayim ama acaba ben mi diyorum . Sonunda vicdan azabi hissetmek istemiyorum. Esimde sen on yargiyla yaklasiyorsun dedigi icin acaba diyorum.

Biyerlerini 17 de gezdirmis falan ben bisey anlamadim. Sakinlesip konuyu bi duzenleyin bence.

Ben konunuza hatırladım ama bu konudan pek birşey anlaşılmıyor açıkçası. Düzenleyin bence..

Yolda oldugum ve telefondan yazdigom için tam toparlayamamisim. Mumkun oldugunca duzelttim konuyu

konunuzu hatırladım
anlayamadığım şu

++++

Aşırı derecede çıldırmanızı gerektirecek bir durum göremedim ben.
Personel hanım ayıp etmis tabi. Ama siz ona zamanında gerekli uyarıyı yaptınız mı?

Görüyoruz, okuyoruz hep. İş hayatında böyle hadsiz insanlar olabiliyor. Bu olanlara sinirlenip kendinizi fitillemek yerine, açık açık uyarın. Hala devam ediyorsa, hakkında rapor yazmanızda hiçbir sakınca yoktur.

Sonuc basit: Yönetimdesiniz ama ona göre agirliginizi koyamiyorsunuz galiba cünkü o yaninizda calisan bayan fazla rahat davraniyor. Iki secenek var: 1.sert bir uyari yapin. Tekrarlansa isten atin. 2. Isten hemen cikartmak icin ne imkanlariniz var arastirin. Is kavgalarinizi is zamanlara kisitli tutun.

Kadın bu yüzleri kimden buluyor?
Özel sektörü bilmiyoum ama kamuda çalışıyorum. Kurumda amiri geçtim, normal kendi seviyendeki iş arkadaşınla bile böyle konuşmak hiç hoş karşılanmaz sistematikse mobbinge girer.

yıllarca özel sektörde ve çok kurumsal şirketlerde çalıştım
müdürünle "saygı çerçevesinde" tartışabilirsin ve yönetim iki tarafı da dinler
amma velakin böyle, müşterinin yanında müdürüne veya çalışma arkadaşına terbiyesizlikler vs... anında atılırsın

Arkadaslar öncelikle zamanınızı ayirip okudugunuz ve fikir verdiğiniz ici teşekkür ederim . Aslinda konum daha önce actigim konumun devamı diyebilirim. Kısaca durumu özetlemek gerekirse esim ve ben ayni is yerinde calisiyoruz ve yonetimdeyiz. Bizimle birlikte kendi portföyüyle çalışmak uzere aldigimiz bayanla ilgili sorunum. Bu hafta sonu sorumlulugu ve yonetimi bana ait olan bir organizasyonumuz bulunmasi nedeniyle kendisi ile yine yanyana gelmek durumunda kaldim. Organizasyonum kendisinin yasadigi ilde oldugu icin ve uzun suren bir organizasyon oldugu için kendisinin de organizasyona katilmasina ve basinda kalmasini esimle birlikte kararlastirdik. Kendisi ilk gun geldiginde sanki misafirmis gibi davranip otel icerisinde suzunup musterilerle birlikte takilirken ben yine butun isi tek basima yapmak zorunda kaldim. Neyse dedim. Ertesi gun musterinin bir sorusuna ayni anda cevap verince karsi firmadaki yetkili kisiye donup 'bizde boyle cocuk korosu gibiyiz atlamadan duramaz lafa' diye soyleyince bende cildirdim haliyle ve dayanayip patladim. Sonrasinda esim ben ve kendisi oturup konusurken olay haliyle isindi en son 'sen konusmasinida dusunmesinide bilmiyorsun 'diye bir laf soyleyince ben katil olmamak icin kalkıp gittim.Ben odama cikinca calismayla ilgili kendisine hic bir bilgi vermedigimi mailleri ozelikle gece 1 gibi gönderdiğimi soylemis. Bugün esimle bu konudan cok buyuk bir kavga ettik ve en son gece yola cikmadan ikisinin yaninda mailimden saati gosterdim ve benim maili onlarin biyerlerini gezdirdikleri saat olan 17 de attigimi gösterince bir özür bile dilemek yerine aa özlemiymiş diyerek cekildi. Sizce bu davada katil olursam ne kadar yerim. Yoksa helal olsun mu derler . Biraz uzun oldu kusura bakmayin.
Önceki konunuzda da kadının sürekli sizi oyun dışı bırakarak kocanızla muhatap olduğunu ve kocanıza lüzumsuz samimiyet gösterdiğini yazmışsınız. Kadın tüm hayatınıza kocanıza saldiriya geçmiş durumda, madem yonetimdesiniz kadına cevabını yapistiracak kadar bilgi ve deneyime sahip olmanız gerekir. Hele ki söz konusu kocaysa burdaki kadınlar ne iş dinler ne profesyonellik :KK70: Siz ise kalkmış burda yok asarım yok keserim katil olmak falan yazmışsınız. Bu cirkef kadına haddini bildirmekten sizi alıkoyan ne? Daha da vahimi sizin kocanız neden o kadının tarafını tutmakta? Bu noktada daha detaylı bilgiye ihtiyaç var

Konu başlığına görünce cidden cok önemli,insanin hayatini alt-üst eden,hayattan bezdiren biri var sandım..ama sadece bir çalışandan bahsediliyormus..tepkileriniz biraz büyük sanirim..
Abartacak bir durum yok..birdaha kendisi ile calismayin olsun bitsin..katil olmaniza gerek yok yani))

Konudan tek çıkarabildiğim şey bana çok agresif biri olarak göründüğünüz. Bir şeyleri yolu yordamıyla, profesyonelce yapmak varken kavga dövüş çıkarıyorsunuz. Onun dışında, diğer arkadaşlar gibi ben de pek bir şey anlamadım, biraz karman çorman olmuş.

Back
X