insan evladını (yok) sayabilirmi söyleyin ALLAHaşkına

burcum19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
119
0
46
İstanbul
yeni evliyim ve evlenmeden öncede annem ve 3 ablamda beni hep dışladılar ama zoruma giden annem ve ablamlar birbirleriyle 2 gün konuşmayınca,dayanamaz hale gelirken,hayatımda ilk kez annemle 15 gündür konuşmuyoruz.sebebi ise,her zamanki ufak atışmalar ve ben her defasında dayanamaz arardım saygılı evlat olduğum halde,hep gücü yetilen,ezilen,dışlanan ben oldum.2 gün aramadım ve msjı geldi.ne sen ne kocan beni asla aramasın diye.ertesi gün yine 2 defa aradım ama bakmadı tlfna.15 gün oldu ve ben eşimden öyle utanıyorumki.onun ailesi onu sürekli arıyor.beni ise hiç merak edip 15 gündür arayan yok.yani eşimden başka kimsem yok.en son ziyarete gittiğimizde,kardeşim rahatsız olmuş ve hep azarladı,yanımızda bile durmadı.öyle çok utanıyorumki eşimden.çok zoruma gidiyor ve biraz içimi dökmek istedim.ALLAHım inş bebek nasip eder eşimden başka canımda olur inş.okuyan herkesten ALLAH razı olsun...

Annenin asıl evlendikten sonra yanında olması, seni sahipsiz bırakmaması gerekirdi.Eşinin ailesine bunu fazla yansıtmamaya çalış.Her ne kadar haklı olsanda ilerde gelin öz annesiyle geçinemiyor, benimlemi geçinecek diye başını ağrıtabilirler.Allah inşallah dualarını kabul eder kucağını doldurur en yakın zaman da.:1:

Annenin asıl evlendikten sonra yanında olması, seni sahipsiz bırakmaması gerekirdi.Eşinin ailesine bunu fazla yansıtmamaya çalış.Her ne kadar haklı olsanda ilerde gelin öz annesiyle geçinemiyor, benimlemi geçinecek diye başını ağrıtabilirler.Allah inşallah dualarını kabul eder kucağını doldurur en yakın zaman da.:1:

inş rabbim evlat nasip eder cnm.eşimin ailesi değil ama eşim sahipsizliğimin farkında cnm bu arada avatarın beni ağlattı daha önceki konumda paylaşmıştım 13 yıllık köpeğim asıl gerçek dostum öldü geçtiğimiz ay..çok duygulandım cnm obile hayatta olsa bu kadar hain asla olamazdı

evet öz ve annesine en düşkün evladıyım ama çok ağlıyorum cnm çok zoruma gidiyor

tahmın edebiliyorum cnmm olduğu gıbı kabullenmenlazım senın acını hafıfletmıycek şu durumda ama alışmış olursun en azından beklentılerın azaları napalım bazı insanlarda böylee karakter değişmıyor sonradan senın vıcdanın huzurluysa bir yalnış yapmadığını biliyorsann gerisini boşver

Yalnizlik gerçekten zor hele en yakınım dediğin aile olmayinca dahada zor....bırak bir süre sende arama eğer gerçekten anlarsa bir evladi daha olduğuna ozaman yanına gelip bağrına basar seni....ama anlayamadigim birşey var neden böyle yapıyor....ayrım yapsa bile neden girusmeyi tamamiyle kesmek istiyor....benim annemde ayrımcılık yapar her nekadar böyle birşey yok desede....bende annemle tartışırım yeri geldimi annem 1 hafta bile dayanmaz arar bende öyleyim...bir anne evladini atamazki....

Canım sabredeceksin. Hayırlısı ile ailenle bir an önce barışır ve görüşürsün.

aranızda ne geçti acaba..birşey için kırıldımı? Ne bileyim bence bu hayatta en çok bizi düşünen annelerimiz..Tabi her anne aynı olmaz ama belki sizinki çok alıngandır.Bi tartışmadan konuşmayı deneyin,anlamaya çalışın onu ne olucak.

Back
X