insan gormek istemiyorum

akrabam bana kusmus kabul edemedigim icin cok gucenmis.birdaha asla gitmem demis annemi arayip.herhafta biyere gidiyormusum bir haftada gitmeyebilirmisim.zaten o oturmucakmis cocuklari birakip pazara gidicekmis.simdi artik bu mesele surerde surer
Surerse sürsun bosver eminim hasta olsam hic biri sana yardimci olmaz

Aynen canım bıktım herkese yetişmekten bir haftasonum var hep misafir geçen ağladım oturdum ben karar aldım.Artık önce ben diyeceğşm
normal zamanda olsa tmm diyecegimde.benim durumum gercekten cok zor.al bugun kvdem geldi cocuklar uyumadilar oynamaktan tamda uyku saatlerinde.simdi ben ugrasiyorum kafam bi dunya.buyuk olanin dersini calistiramadim.

İkisi 1.5 yaşında 3 çocukla böyle olmanız çok normal. Kabul etmeyin bir süre kimseyi. Kafa dinleyin biraz. Kimsenin kahrını suratını çekmek zorunda da değilsiniz

Tam da o tarz bir aileyle evliyim ve esim de o aileye inanilmaz taviz veren birisiydi. Oyle ki bi aile bireyi 1. Dereceden. Biz gezmedeyken biziarayip neredesiniz ben geldim kapidayim diyen. Bu arama ile aman kapida beklemesin diye tum haftasonu planimizi iptal edip kostur kostur eve donen bir de esim vardi. Ve bu sahis uzaktan gelmiyor. Evi bize 15 dakika. Sirf evde cani sıkılmasin diye catkapi geliyor. Hatta oyle ki bir gun daha yatagimizi toparlamamistim. Hava soguk diye oturma odasinda uyumustukm catkapi gelmis bir de daha ben kapiyi kapatana kadar girmis oturma odasinda yatagimizi toplamisti. Bunu yapan erkek bir akraba. Ve kac kez soyledik haber verup gelseydin. Planimiz vardi vs. Anlamiyordu. 15 dakikalik mesafeden yatili geliyordu. Surat yapiyorduk. Ima ediyorduk yok anlamiyor ki biz alistirmadik bu sahsi. Yuzsuzdu. En sonunda baktik alamiyoruz önünü. Dedik ki gelme artik bu sekilde. Cok rahatsiz oluyoruz. Birkac ay küstü. Sonra baristik. Yillardir o bize gelmez biz bayramda seyranda gideriz. Hakedene hakettigi dilden konusmak lazim gelir. Imadan. Laf dokundurmadan. Kibarca soylemeden anlamiyorsa acik acik istemiyorum diyebilmeli. Edepsiz, ayibi yuzune vurulmadikca yaptigini huner sanir!

O kadar iyi anlıyorum ki..bı kap yemeği önlerine getirtiyorlar diye kâr sayarlar..evliligin 5. yilinda kavga edebildik..ve bana diyor ki eşim,sen zaten kardeşime sıcak yaklaşmadin,müsadere etmedin bizde yatıya kalsın!! 10 dk mesafede,kimsenin kimseye ihtiyacı yokken,15 günde bir yüz bulsa kalacaktı.

Anlayamıyorum..ben evimin tuvaletini ozlerken bu rahatlık nasıl oluyor

onlara ne kadar yoruldugunu göstersen? misal sana mi geldiler. sürekli cocuklarinla ugras, ay kaynanacigim elim dolu caylari sen koysan? yada ay cok sevindim iyiki geldin, seni Allah gönderdi yoksa isin icinden cikamazdim sunu bunu bi yapa bilirmisin??? sen yemegi yap ben cocklari uyutiim :halay:. biri bi laf etsin ortaligi ayaga kaldiririm. dedikodumu yapiyorlar diye

onlara ne kadar yoruldugunu göstersen? misal sana mi geldiler. sürekli cocuklarinla ugras, ay kaynanacigim elim dolu caylari sen koysan? yada ay cok sevindim iyiki geldin, seni Allah gönderdi yoksa isin icinden cikamazdim sunu bunu bi yapa bilirmisin??? sen yemegi yap ben cocklari uyutiim :halay:. biri bi laf etsin ortaligi ayaga kaldiririm. dedikodumu yapiyorlar diye
akraban bana o gunden sonra kustu.birdaha hayatta gitmeyiz diyorlarmis.bilmiyorum bakalim karsilasinca nolacak.boyle bisey oldugunda herzaman kuserler zaten normaldede

akraban bana o gunden sonra kustu.birdaha hayatta gitmeyiz diyorlarmis.bilmiyorum bakalim karsilasinca nolacak.boyle bisey oldugunda herzaman kuserler zaten normaldede

daha iyi böyle insanlarla barisik olsan noolcaki? basina is aciyorlarsa sürekli.

Back
X