mrb.şu an 22 yaşındayım geçen ağustos ayında biriyle tanıştım.Ve bu çocukla biz birbirimizi tanımıyoruz.hiç konuşmadık.10 yıl öncesinden ben onu gördüm ve hiç tanımadan aşık oldum.Sanki onu bekler gibi hayatıma kimseyi sokmadım.Bu 10 yıl içinde sürekli karşılaştık.Onun hakkında değişik şeyler duyduğum için ona sinir oldum nefret gibi karşılaşmak istemiyordum ve her yerde karşılaşıyorduk.Geçen ağustosta biz tanıştık.Farkettim ki ben ona sinir falan olmuyormuşum.onunla 1 ay çıktık ve sonra ayrıldık.Sana karşı bişey hissetmiyorum dedi.1,5 ay sonra ben msj attım.bu sefer yine barıştık.2 hafta konuştuk o yine ayrılmak istedi.Bu sefer çok kırılmıştım.3 hafta sonra biz yine barıştık.1 hafta sürdü.hep ilk adımı atan ben oldum.ama bu sefer ben ayrılmak istedim.İlk ayrılıktan sonra aramıza birini soktuğunu öğrendim kendi zevkleri için sadece buda değil o kız için çok değer verdim ama bi türlü sevemedim demiş.bu bana çok dokunmuştu.sürekli aklımdaydı.bu düşünce beni hergün mutsuz ediyordu.onunla konuşmak istedim ama beni susturdu.bende ona bir mektup yazdım.Tanıştığımız andan itibaren en son anımıza kadar ona 2 seçenek sundum.Ya gel herşeyi anlat yada ayrılalım.sanki ayrılalım dememi beklermiş gibi gitti.sevdiğim için ona yine çok kez fırsat verdim 2 hafta içinde ama o istemedi.bende artık herşeyin bittiğini kabullenmem gerektiğini anladım.bu arada başka biri benimle çok ciddi düşündüğünü ve beni tanımak istediğini söledi.Bende ona mesaj attım.bir karar vermek durumunda olduğumu açıkladım benimle devam mı diye sordum.oda yolun açık olsun allaha emanet ol dedi ve vedalaştık.Çok ağladım.o böyle söleyince.herşey artık bitti dedim ve yoluma bakmam gerekiyordu ki!4 gün sonra yani geçen çarşamba beni aradı.seni çok özledim dedi...Ertesi gün çalıştığım yere geldi seni çok özledim dedi.seviyor musun dedim.sevmek zamanla olcak bişey ama özlüyorum dedi.bana ilgi duyuyor bunun farkındayım çünkü ilgi duyduğunu hissettiriyor.Şimdi beni seviyor mu insan sevmediği birini özler mi ?kafam çok karışık.ailesinde babasıyla yaşadığı bazı sorunları var bundan dolayı kafası karışık olabilir mi?Aynı zamanda içine kapanık birisi.Bu konu sürekli aklımda...