insan iliskileri uzerine tecrubeli arkadaslar

mrymmrym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
427
160
53
kibirli kiskanc insanlarla nasil bas ediyorsunuz sizin iyi niyetinizi hep suistimal eden siz yakin davrandikca kendilerini degerli zannedip havaya giren insanlar...bi kadar kibir niye zaten senin degerin karsindakinin sana verdigi kadardir bu insanlarla 26 yasindayim ama su safligimdan bi kurtulamadim bu hayatta tuttugunu koparacaksin arkadas cok ozeniyorum cesur insanlara yumrugunu masaya koyup restini cekenlere o kadar doluyumki suan aglayabilirim samimiyetsiz samimiyetten biktim usandim.siz olsaniz ne yaparsiniz yoksa benim gibi allaha mi havale edersiniz

mecburen çekmem gereken kibirlilere -akraba- gücüm kalsın tahammülüm kalsın diye mecburi olmayanlara tekmeyi basıyorum.. bir nevi temizlikle hayatın dengesi mümkün..

Görmezden gelme.
Tavrını değiştirmek zorundasın.
Tek yapacağın bu.
Değer verme olayını iyi ayarla.
Hak edene ver değeri sadece.
Yoksa dediğin gibi bir yerleri kalkar.
İyi ol, güler yüzlü ol ama abartma.
Kıvamında yaşa ilişkilerini. Dengeli tut.
Sen kimsin ki ya tavrını da ortaya koymayı bil.
Zamanla oturacak şeyler bunlar.
Yeter ki iste sen. (;

Arama her zaman mesafe koyarım ben istediğim için yanımda olduğunu bilmesini unutturmam tek bir yanlışta sileceğimide hissettiririm kibirli insanlara yaklaşım konusunda uzman oldum artık çünkü hayatımın en zor işinde en zor insanlarla tanışıp çalışmaya çalıştığım için iyi bilirim seni çok iyi anlıyorum bu konuda ama şunu asla unutma her zaman mesafe çok önemli kendine bi çizgi çiz o insanlarla aranda ve kendine değer verdiğini güvendiğini hissettir onlar o çizgiyi ozaman geçemezler aksine sen onların uykusunu kaçırırsın eğerki sana bir şey derse gayet nazik bir şekilde cevbını verirsen eğer ki o zaman onların uykusunu daha çok kaçırırsın.
benim bir patronum vardı aman allahım eşi benzeri yokk bunu ailemden tut tüm arkadaşlarım kendileri söylerlerdi sewerdim kendisini oda beni çok severdi üzerimde emeğide çoktur ama afersiniz ağzıma çok sıçmıştı ama beni iyi bir yere getirmek içinde çok çabaladı allah razı olsun ama sonunu sormayın hüsran :/ ben ondaki egoyu kibiri şımarıklığı kimse ama kimsede görmedim e birde aşırı para olunca böyle oluyor ... ben sana yardımcı olmak isterim bu konuda özelden yazabilirsin dilersen :)

İnsan iliskileri ve iletişimde tecrubeliyim ama ne olduğunu tam anlatmamışsın.

İnsan ilişkilerinde bazen ayna olmak gerekir yani sadece gördüğün değeri yansıtmalısın,kibirli soğuk davranıyorsa aynen karşılığını almalı.eğer karşındaki sana sıcak ve iyi niyetli davranıyorsa sende aynı samimiyetle cevap verebilirsin.Şeker kız kendi durumu her durumda nasıl gecersiz se pandora durumu aynen

Yüz verme, karart gözünü içinden geleni söyle canını mı sıktılar susma. Mesafeni hep koru başka türlü olmaz.

Bu insanlardan koşarak kaçmalısın. Ancak bu insanlar hayatımızın birkaç alanına dahil olabilirler. O zaman: Yüzlerine gül, ama asla samimi olma. Mesafeli olmalısın. Ben buna "he de geç" taktiği diyorum. Yeri geldiğinde de lafını söylemeyi bil.

Kibarligindan ve kendi asaletinden ödün verme. Yalnizca havalanmalarini gormezden gel, onlar icin taviz verme derim

rkadaslar verdiginiz fikirler icin cok tesekkur ederim kulagima kupe oldu ama dun benim canimi acitanlar bugun benle ayni durumdalar ava giden avlanir misali ama ben allaha havale ettim allah ta cezasini verdi konucok uzun bir mesele kelimeleri nadil toparlayip anlatacagimi.bilmiyorum gecti gitti zaten suan icim cok rahat sadece yakin zamanda olacak nisanima odaklandim herkese cok tesekkur ederim tekrar

bencew oyle insanlarla başa çıkma çabası bile göstermeyin..uğraşmaya değimiyor çünkü neden kendinizi yorasınız ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…