kibirli kiskanc insanlarla nasil bas ediyorsunuz sizin iyi niyetinizi hep suistimal eden siz yakin davrandikca kendilerini degerli zannedip havaya giren insanlar...bi kadar kibir niye zaten senin degerin karsindakinin sana verdigi kadardir bu insanlarla 26 yasindayim ama su safligimdan bi kurtulamadim bu hayatta tuttugunu koparacaksin arkadas cok ozeniyorum cesur insanlara yumrugunu masaya koyup restini cekenlere o kadar doluyumki suan aglayabilirim samimiyetsiz samimiyetten biktim usandim.siz olsaniz ne yaparsiniz yoksa benim gibi allaha mi havale edersiniz
gormezden gele gele bu hale geldim zatenGörmezden gel olsun bitsin .
kibirli kiskanc insanlarla nasil bas ediyorsunuz sizin iyi niyetinizi hep suistimal eden siz yakin davrandikca kendilerini degerli zannedip havaya giren insanlar...bi kadar kibir niye zaten senin degerin karsindakinin sana verdigi kadardir bu insanlarla 26 yasindayim ama su safligimdan bi kurtulamadim bu hayatta tuttugunu koparacaksin arkadas cok ozeniyorum cesur insanlara yumrugunu masaya koyup restini cekenlere o kadar doluyumki suan aglayabilirim samimiyetsiz samimiyetten biktim usandim.siz olsaniz ne yaparsiniz yoksa benim gibi allaha mi havale edersiniz
İnsan ilişkilerinde bazen ayna olmak gerekir yani sadece gördüğün değeri yansıtmalısın,kibirli soğuk davranıyorsa aynen karşılığını almalı.eğer karşındaki sana sıcak ve iyi niyetli davranıyorsa sende aynı samimiyetle cevap verebilirsin.Şeker kız kendi durumu her durumda nasıl gecersiz se pandora durumu aynenkibirli kiskanc insanlarla nasil bas ediyorsunuz sizin iyi niyetinizi hep suistimal eden siz yakin davrandikca kendilerini degerli zannedip havaya giren insanlar...bi kadar kibir niye zaten senin degerin karsindakinin sana verdigi kadardir bu insanlarla 26 yasindayim ama su safligimdan bi kurtulamadim bu hayatta tuttugunu koparacaksin arkadas cok ozeniyorum cesur insanlara yumrugunu masaya koyup restini cekenlere o kadar doluyumki suan aglayabilirim samimiyetsiz samimiyetten biktim usandim.siz olsaniz ne yaparsiniz yoksa benim gibi allaha mi havale edersiniz
bencew oyle insanlarla başa çıkma çabası bile göstermeyin..uğraşmaya değimiyor çünkü neden kendinizi yorasınız kikibirli kiskanc insanlarla nasil bas ediyorsunuz sizin iyi niyetinizi hep suistimal eden siz yakin davrandikca kendilerini degerli zannedip havaya giren insanlar...bi kadar kibir niye zaten senin degerin karsindakinin sana verdigi kadardir bu insanlarla 26 yasindayim ama su safligimdan bi kurtulamadim bu hayatta tuttugunu koparacaksin arkadas cok ozeniyorum cesur insanlara yumrugunu masaya koyup restini cekenlere o kadar doluyumki suan aglayabilirim samimiyetsiz samimiyetten biktim usandim.siz olsaniz ne yaparsiniz yoksa benim gibi allaha mi havale edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?