insan insanligindan utaniyor, ne oluyor yahu!!!

doktorcum_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
171
6
0
Gaziantep
Kimyasal silah oyuncak mi allah askiniza.
Haber izlemiyorum sirf bunlar yuzunden. Ya o cocuklar ney neeee:14:

bilen biri bana ayrintisiyla anlatabilir mi? Dertleri ne? Kimyasal silah kullandiracak kadar insanliktan cikartan ney bunlari? Rejim darbesi yuzunden mi?
Cok takip edemedim suriyede noluyor misirda noluyor?:43:

Ya simdi demesen olmuyor basbakanin agzindan oldurulen esmamiydi o kiz dusmuyo. Ha lafimi da carpitip curputmayin onu onemsemedigimden degil bu. Ama onlara yirtindigi kadar gezide olenlere sesini cikarmadi. Sizi gidi geziciler deyip mahalle agziyla dalga geciyoe halen. Ne gunlere kaldk

Yuce Allah a inancim sonsuz ama yavrucaklari gorunce neden demeden gecemiyorum.
Yaa bu insanlarin derdi ne ki hala.dunyada herkes kendi ulkesini kurdu.artik kilic kalkanla fetihler savaslar yok.
Her ulke kendi kendine yasasa ne olur
Bunlar kabil soyundan.hepsi seytanin esiri.
Simdi suriye savasida kapida.haberlerde suriyeden gelecek olasi kimyasal bombalara karsi tedbir aliniyor dedi. Oooohaaaa dedim.yani bu utanmazlar bizim halkimiza bunu yapabilir mi?
E amerika fransa uzakta onlar nolucak.olan bizim gariban halka gene.
Nasil gunlerde yasiyoruz yaaa....ahir zaman.....rabbim islah etsin

Yuce Allah a inancim sonsuz ama yavrucaklari gorunce neden demeden gecemiyorum.
Yaa bu insanlarin derdi ne ki hala.dunyada herkes kendi ulkesini kurdu.artik kilic kalkanla fetihler savaslar yok.
Her ulke kendi kendine yasasa ne olur
Bunlar kabil soyundan.hepsi seytanin esiri.
Simdi suriye savasida kapida.haberlerde suriyeden gelecek olasi kimyasal bombalara karsi tedbir aliniyor dedi. Oooohaaaa dedim.yani bu utanmazlar bizim halkimiza bunu yapabilir mi?
E amerika fransa uzakta onlar nolucak.olan bizim gariban halka gene.
Nasil gunlerde yasiyoruz yaaa....ahir zaman.....rabbim islah etsin

Tabi ya kimyasal silah zaten kullanmislar daha buyugunu yaparlarsa turkiyede su kosede dursun demesler merak etmeyin..

Bizim ordumuz isterse suriyeyi bir lokmada yutar ama neden olsun ki.insanlar bebeler ölmesin artik.
Kendi bebegimi huzur icinde kucagima aldigimda icim cizzz ediyor.o melek olmus bebeleri gorumce onlarin ana babalari ne haldeler kimbilir:((

bende gecen gün bir anne gördüm televizyonda cocugu ölmüs cansiz vücuduna sarilip öyle bir sarilisi vardiki yemin ederim hickirarak agladim:43: allahim yardim etsin

Hic yoktan yere boyle yavrularimi kaybetsem....Allahim kesin aklimi kaybederdim.
Insanlar nasil canli bomba oluyor sasmamak lazim.

Back
X