İnsan Kaderindeki İnsanı Rüyasında Görür Mü (Hemde Sık Sık)

Sudbanazenin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.611
1.468
48
Şimdi aranızda buda dert mi diyenler olacak ama benim için dert ki o biçim:KK43:

Kizlar yıllardır rüyalarimda birini görüyorum evleneceğim insan olarak pisikolojik diyenler olacak ama psikolojimi etkileyecek herhangi hir durum yasamadim bu ruyayi ilk defa 18-19 yaslarimda gordum ve yıllardır devam eduyor bazen 6-7 ayda bir bazen birkac haftada bir bazen birkac gun araliklarla bu tarz ruyalari goruyorum

Rüyalarimda gordugum kisi bir ilkokul arkadasim ve ilkokul bittiginden beri tek bir kez dahi gormuslugum yok (acikcasi okuldaykende pek sevmezdim)
gördüğum ruyalarin hemen hemen hepsindede istenmeyen bir evlilik oldugunu goruyorum ve o ruyadan uyanmak kabustan uyanmak gibi diyebilirim

Hatta sunu anlatayim bir keresinde bi arkadasimin evlilik durumu soz konusuydu istihareye yatmami istedi benden bende istihareye yattim rüyamda ilkokul arkadasimla nisanli oldugumu birkac gun sonra dugun olacagini onun cok mutlu oldugunu ve benim istemedigimi benden istihareye yatmami isteyen arkadasimi arayip babamlara sinirlendigim icin evet dedim birkacgun sonra düğün olacak ama ben istemiyorum diyordum rüyamda

Ruyalarinda gordukten sonrada bikac kez facesinden baktin cok kendini begenmis bi tip gibi duruyor Rabbim affetsin (yazdigi kader basim gozum ustune) ama resmine bakinca bile icim soguyor istemiyorum:KK42:sonrada belki gercekten Allahin benim kaderime yazigi insan odur kaderime isyan ediyorum gibi dusunup üzülüyorum

Bazen dusunuyorumda madem kacisi yok evlenecegim insan o yasim geciyor faceden falan mi eklesem diyorum
Bazende kaderse olacagi varsa mutlaka olur ama ya kader olurda ilerde sen beni ekledin pesime dustun diye basima kakmasindan korkuyorum

Bu arada aranizda kaderindeki insani ruyasinda gormus olan yada kaderindeki insani ruyasinda goren tanidiklari olanlar var mi
Yada sizce bu ruyalarin anlami ne olabilir yorumlarinizla küçük küçük de olsa aydinlatirsaniz sevinirim degerli KK uyeleri En Büyük KK

Bazen dusunuyorumda madem kacisi yok evlenecegim insan o yasim geciyor faceden falan mi eklesem diyorum
Bazende kaderse olacagi varsa mutlaka olur ama ya kader olurda ilerde sen beni ekledin pesime dustun diye basima kakmasindan korkuyorum

Kusura bakma okurken bu kısma çok güldüm her rüya çıkmaz sevmiyorsan uzak dur

Bi insani ruyanda gorup kaderim bu diye takarsan surekli gorursun cunku bilincaltina isliyor. İnanma boyle seylere. E diyeceksin ki ilk ruyada konusmadigim adami nasil gordum illa bi yerden cagrisim yapmistir sana. Bilincalti acayip bisey hatta bana kalirsa sürrealist bi sekilde isliyor. Veriyi diger seylerle iliskilendirip bize sunabiliyor.

Kusura bakma okurken bu kısma çok güldüm her rüya çıkmaz sevmiyorsan uzak dur
Kusura bakilacak bir durum yok
Ben kaderci bir insanim yani yazilmissa illa gerceklesecegine inanirim yani eger kadetimdeki insan oysa herseyi genc bir yasta yasamak yaslandiktan sonra yadamaktan iyidir diye dusunuyorum

Bilmem anlatabildim mi

Bi insani ruyanda gorup kaderim bu diye takarsan surekli gorursun cunku bilincaltina isliyor. İnanma boyle seylere. E diyeceksin ki ilk ruyada konusmadigim adami nasil gordum illa bi yerden cagrisim yapmistir sana. Bilincalti acayip bisey hatta bana kalirsa sürrealist bi sekilde isliyor. Veriyi diger seylerle iliskilendirip bize sunabiliyor.
Aslinda hakli olabilirsiniz kendimi bildim bileli ruyalara fazla takarim ama bu ruya fazla etkiledi hic aklimda yokken ruyalarima girmesi ister istemez acaba degip etkiliyor insani

Aslinda hakli olabilirsiniz kendimi bildim bileli ruyalara fazla takarim ama bu ruya fazla etkiledi hic aklimda yokken ruyalarima girmesi ister istemez acaba degip etkiliyor insani

Benimde etkilendigim ruyalar var canım anlıyorum seni. Ama kotu yada iyi farketmez bi mantığa oturtmaya çalışıyorum. Hatta komik bisey anlatayim erkek arkadasima whatsapp ikonlarindan ahtapot attim. Bi anlik biseydi yanlışlıkla bastim o ikona. Gece ruyamda ahtapot gordum. Sanki baska brni etkileyen bisey yokmus hayatimda sadece ahtapot varmis gibi :D

Ya bende bazen bilincalti diye dusunuyorum ama bazen 1 yıla kadar gormeyip hic aklimda olmadigi bir zamanda gormek bilincalti degildir diye dusunduruyor

Bilincalti bizim buzdaginin goremedigimiz kismidir. Sen unutursun hatta ustunden zaman gecerbaska seylere yonelirsin. Bilincaltin 5 10 yil sonra bile daha once dusundugun biseyi ortaya cikarabilir. Mesela ben ruyandan sunu anladim. Evlenecegin kisiyi cok merak ediyorsun. Evlenmeyede yavas yavas hazir hissetmeye baslamissin. Bu bir. İkincisi ilkokulda bu ruyanda gördüğün cocuk bi yonuyle dikkatini cekmis. Bi anlik bile olabilir bu dikkat cekme. Soyledigi bi soz, siniftaki sessizligi yada aksine yaramazligi. Bilincaltinda bunlari birlestirmis

Bilincalti bizim buzdaginin goremedigimiz kismidir. Sen unutursun hatta ustunden zaman gecerbaska seylere yonelirsin. Bilincaltin 5 10 yil sonra bile daha once dusundugun biseyi ortaya cikarabilir. Mesela ben ruyandan sunu anladim. Evlenecegin kisiyi cok merak ediyorsun. Evlenmeyede yavas yavas hazir hissetmeye baslamissin. Bu bir. İkincisi ilkokulda bu ruyanda gördüğün cocuk bi yonuyle dikkatini cekmis. Bi anlik bile olabilir bu dikkat cekme. Soyledigi bi soz, siniftaki sessizligi yada aksine yaramazligi. Bilincaltinda bunlari birlestirmis
Ayyy umarim oyledir nasil mutlu oldum anlatamam

Bende hep rüyamda levent kırcayla evlendiğimi görürdüm.
Evlenemeden vefat etti adamcağız.
Kaderimdir deyip peşine düşmedim adamın:)
Sizinki daha fenaymis ben bazen facesine bakiyom sirf acaba evlenmismidir diye yani orda evli yada iliskisi var yazssa ondan cok ben mutlu olcam o bicim yani

Konu sahibesi cok fazla takmissiniz. O yuzden bu ruyayi daha cook gorursunuz. Bazen bende istemedigim kisilerle birlikte oldugumu gorurum, acaba derim of sacmalama hayat bu ben istemedikten sonra nasil olsun der gecerim. Ruyalarla olsaydi ben simdi sevdigim adamlaydim. Ama olmadi :) Masamla defterimle kitabimla vedalasmis ve kilometrelerce uzaga gitmis. Ben gidisini facebooktan ogrendim. Hatta tam bir yil olmak uzere. Keske ruyalarla,istihare ile filan olsaydi ama olmuyor. Ne kadar cok takarsaniz o kadar cok goreceksiniz ki baya takmissiniz o yuzden daha cok goreceksiniz. Ama bu bir ruya unutmayin. Ve evet ruyalarla olmuyor :)

Konu sahibesi cok fazla takmissiniz. O yuzden bu ruyayi daha cook gorursunuz. Bazen bende istemedigim kisilerle birlikte oldugumu gorurum, acaba derim of sacmalama hayat bu ben istemedikten sonra nasil olsun der gecerim. Ruyalarla olsaydi ben simdi sevdigim adamlaydim. Ama olmadi :) Masamla defterimle kitabimla vedalasmis ve kilometrelerce uzaga gitmis. Ben gidisini facebooktan ogrendim. Hatta tam bir yil olmak uzere. Keske ruyalarla,istihare ile filan olsaydi ama olmuyor. Ne kadar cok takarsaniz o kadar cok goreceksiniz ki baya takmissiniz o yuzden daha cok goreceksiniz. Ama bu bir ruya unutmayin. Ve evet ruyalarla olmuyor :)

Bari gercek hayatta olacaklar gerceklesseydide omrumuz ruyalarin gerceklesecegi korkusuyla tukenmeseydi

Back
X