'İnsan kardeşiyle sevişir mi?

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
46 Yok Olan’ dizisinde, çift kişilikli bir genetik profesörünü canlandıran Erdal Beşikçioğlu, rol arkadaşı Melis Birkan’la çektikleri sevişme sahneleriyle ilgili eleştirilere isyan etti.

Birkan’ın dikkat çeken bir kadın olduğunu belirten oyuncu, “Çok mu konuşulmuş... O kadar da abaza millet değiliz. Yaptığımız şey atla deve değil” dedi.

Birkan’ı kardeşi gibi gördüğünü ifade eden Beşikçioğlu, “Bu tip sahneler oyuncuları zorluyor mu?” sorusuna, “Neden zorlasın ki? Karşındaki rol arkadaşın... Jinekoloğa giden kadın utanıyor mu? İnsan kardeşiyle sevişir mi? Bizimki de onun gibi bir şey” şeklinde konuştu.

Oyuncu, dizinin devam edip etmeyeceği konusunun henüz netleşmediğini söyledi.

Gazetevatan

O sevisme sahneleri pek tercihim degildir.
Ama bu dizinin hastasiyim.
O kdr orjinalki.
13ncu bolumde biticek diyorlar. Euro stara mail yolladim biticekmi? Diye. Cevap gelmedi. Keske bitmese. Artik internetten degil televizyondan izliyorum reytingler dusmesin yayindan kaldirmasinlar diye.

Az kalsın aminleri etiketleyecektim ramazan ramazan böyle konumu açılır diye seni de paylayacaktım iğrenç troll diye aa bi baktım konu sahibi margarikotinmiş gözlerim yuvalarından fırlayacaktı az kalsın başlığı görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…