insan kendini neden yanlız hisseder ?

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
selam kızlar başlıktada gördünüz üzere kısa ve öz bir soru 'NEDEN İNSAN KENDİNİ YANLIZ HİSSEDER'
oldum olası hep içimde bir boşluk hep bir yanlızlık hisseder oldum ama bulamıyorummm bir cevap yorumlarınızı bekliyorum kızlar :25::25:

Yalnızlık tercihtir diye bir şey okumuştum ve buna bende tamamıyla katılıyorum. Belkide bu sizin tercihinizdir. Melankolik olmayı seviyor yada buna alışmış olabilir misiniz? Aileniz varsa yalnız değilsiniz ben buna inanırım hep. Birde bu sitede hiç yalnız değilsiniz bence herkes gayet sırdaş, arkadaş, aile modunda :)

bencede ya tercih yada cevresi tarafindan surekli dislandigi icin kendini yanliz hiseder mesela.
en cokda zayif dusdugunde boyle hisedersin.
Ben genelikle geceleri esim yanimda horul horul uyudugunda hisederim:27:
Bence bu cevrenize ve sizin ruh halinize bagli.
Herkes etrafinizda iken, bile insan kendini zaman zaman yanliz hisediyor iste,
Belki hayatimizda eksik olan bir seyler, beklentiler ve en onemlisi paylasamamak ve konusamamakdir..:ssz:

yani ben hemen hemen her insan kendini zaman zaman yanliz hisedigine eminim...

bu aralar bende boyleyim, ama insallah bu dumanin icinden cabuk cikarim:ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes kendini zaman zaman yalniz hisseder.

Ben mesela kendimi nasil zamanlarda yalniz hissederim? Kimsenin beni anlamadigini ya da anlayamayacagini dusundugumde, icimdekini kimseye dokemeyecegimde, bir de temas olmadiginda, mesela sarilmak gibi seylerin eksikligini cektigimde... Ozellikle konusmak konusunda insanin yalniz hissedecegini dusunuyorum ama. Mesela bir derdin var, kime soylesem beni dinler, kim anlar, kim derdimi benimser, kim kucak acar diye dusunuyor insan. Akla isim gelmezse yalnizim diyor. Tabii sozumona herkese anlatabilirsin, yakin arkadaslarin da vardir, ama bazen insan boyle kendine kendi kadar yakin birini ariyor. Kimse de pek o kadar yakin degil, hele de bu zamanda. Bunlar insana yalniz hissettiriyor bence.

Yalnızlık tercihtir diye bir şey okumuştum ve buna bende tamamıyla katılıyorum. Belkide bu sizin tercihinizdir. Melankolik olmayı seviyor yada buna alışmış olabilir misiniz? Aileniz varsa yalnız değilsiniz ben buna inanırım hep. Birde bu sitede hiç yalnız değilsiniz bence herkes gayet sırdaş, arkadaş, aile modunda :)
evet orası öyle bu site gerçekten nsan yalnız hissetmiyor kendini arkadaş sırdaş yanındakilere açamadığı içtenliğiyle buraya dökebiliyor insan...
bencede ya tercih yada cevresi tarafindan surekli dislandigi icin kendini yanliz hiseder mesela.
en cokda zayif dusdugunde boyle hisedersin.
Ben genelikle geceleri esim yanimda horul horul uyudugunda hisederim:27:
Bence bu cevrenize ve sizin ruh halinize bagli.
Herkes etrafinizda iken, bile insan kendini zaman zaman yanliz hisediyor iste,
Belki hayatimizda eksik olan bir seyler, beklentiler ve en onemlisi paylasamamak ve konusamamakdir..:ssz:
evet ama ben bu ruh halimden kurtulmak istiyorum ya ama sürekli bi melankoliklik anlaşılamama analatamama kendi içimde yaşıyorum herşeyi :(
yani ben hemen hemen her insan kendini zaman zaman yanliz hisedigine eminim...

bu aralar bende boyleyim, ama insallah bu dumanin icinden cabuk cikarim:ssz:
umarım canım :)
Herkes kendini zaman zaman yalniz hisseder.

Ben mesela kendimi nasil zamanlarda yalniz hissederim? Kimsenin beni anlamadigini ya da anlayamayacagini dusundugumde, icimdekini kimseye dokemeyecegimde, bir de temas olmadiginda, mesela sarilmak gibi seylerin eksikligini cektigimde... Ozellikle konusmak konusunda insanin yalniz hissedecegini dusunuyorum ama. Mesela bir derdin var, kime soylesem beni dinler, kim anlar, kim derdimi benimser, kim kucak acar diye dusunuyor insan. Akla isim gelmezse yalnizim diyor. Tabii sozumona herkese anlatabilirsin, yakin arkadaslarin da vardir, ama bazen insan boyle kendine kendi kadar yakin birini ariyor. Kimse de pek o kadar yakin degil, hele de bu zamanda. Bunlar insana yalniz hissettiriyor bence.
nerde eski zamandaki dostluklar insanlar fırsatını bulduğunda satıyorlar yada kıskançlıktan kendilerini kaybediyorlar güvenilmiyor kimseye

Hayatında birisi varmı canım ?
var tatlım

Yalnız olmayı seviyorum.
Bence en güzelidir rabbimin seninle olduğunu bil yeter .
En zor zamanlarda aklına bunu getir rahatladığını fark edeceksin .
İstediğin zaman bana da mesaj atabilirsin canım :)

bence insan içindeki bir boşluktan dolayı kendini yalnız hisseder. bazen o boşluğun tanımını yapamaz uzun yıllar ta ki puzzle yerini bulana kadar. örneğin ben hayatımdaki boşluğu kızım olunca doldurduğumu hissettim. aslında onun sevgisi ve ayrıca hayata karşı farkındalılığımın artmasıyla alakalı bir şey.

Yalnız olmayı seviyorum.
Bence en güzelidir rabbimin seninle olduğunu bil yeter .
En zor zamanlarda aklına bunu getir rahatladığını fark edeceksin .
İstediğin zaman bana da mesaj atabilirsin canım :)

kız nasıl seviyorsun yanlızlığı ya :ssz: ben böyle drek karamsara bağlıyorum...
saol tatlım sonra bıkmayasın benden:1::1::1:

bence insan içindeki bir boşluktan dolayı kendini yalnız hisseder. bazen o boşluğun tanımını yapamaz uzun yıllar ta ki puzzle yerini bulana kadar. örneğin ben hayatımdaki boşluğu kızım olunca doldurduğumu hissettim. aslında onun sevgisi ve ayrıca hayata karşı farkındalılığımın artmasıyla alakalı bir şey.

evet aynen böyle bir hiss ne güzel anlattın ya :40: bakalım ben ne zaman gidericim şu içimdeki boşluğu :14::14::14:

Back
X