- 17 Ocak 2018
- 233
- 252
- 18
- 33
- Konu Sahibi huyumkurusun
-
inanın gitmeyi çok isterim ama o kadar degisik bi adalet sistemimiz var ki bu kadin savasiyor tedavi oluyor akil danisiyor demiyor psikolojik tedavi görüyor cocuk bununla kalamaz diyor bu cok yipratici inanin cok fazla acik var bizim ülkemizde ki kanunlardaGidebiliyosan psikologa gitmeni tavsiye ederim ama su kitaplari da okuyabilirsin. Bana cok iyi geldi. "Iyi hissetmek - Dr. David Burns" ve "Hayati yeniden kesfedin - Jeffrey E. Young, Janet S. Klosko".
O zaman bu kitaplari oku canim. Iclerinde bircok hayat hikayesi de var. Olaylari nasil gordugumuzu ve sorunlari nasil asabilcegimize dair fikirler var. Bana psikologum onermisti. Okudum ve icindeki onerileri uyguladim. Bir gunde olmasa kisa zamanda degisim gordum kendimde. Artik daha az endiseleniyorum.inanın gitmeyi çok isterim ama o kadar degisik bi adalet sistemimiz var ki bu kadin savasiyor tedavi oluyor akil danisiyor demiyor psikolojik tedavi görüyor cocuk bununla kalamaz diyor bu cok yipratici inanin cok fazla acik var bizim ülkemizde ki kanunlarda
çok ama çok tesekkür ederim ekran ss i aldım mutlaka edinecegim bu kitaplari sağolun yardiminizi esirgemediginiz icinO zaman bu kitaplari oku canim. Iclerinde bircok hayat hikayesi de var. Olaylari nasil gordugumuzu ve sorunlari nasil asabilcegimize dair fikirler var. Bana psikologum onermisti. Okudum ve icindeki onerileri uyguladim. Bir gunde olmasa kisa zamanda degisim gordum kendimde. Artik daha az endiseleniyorum.
Çok haklısınız ancak özelde bir psikoloğa gittiğinizde sizin izniniz olmadan paylaşamaz bilgilerinizi kimseyle. Yani ne eski eşiniz ne de bi başkası sizin psikolojik bir destek aldığınızı öğrenemez siz söylemediğiniz süreceinanın gitmeyi çok isterim ama o kadar degisik bi adalet sistemimiz var ki bu kadin savasiyor tedavi oluyor akil danisiyor demiyor psikolojik tedavi görüyor cocuk bununla kalamaz diyor bu cok yipratici inanin cok fazla acik var bizim ülkemizde ki kanunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?