• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan korkusundan da utanır mı ?

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.386
5.999
158
Çocuğumu severken sıcak yemek yerken sıcak evimde olmaktan utanıyorum. Hepimiz öyle. Ama biz aynı zamanda depremde yıkım yaşamamış ama hep sallantıyı çok hissetmiş bir deprem bölgesindeyiz ve ben çok korkuyorum birsey olabilir diye. Uzmanlar doğu Anadolu fay hattının tetiklenmiş olabileceğini söylüyor.
Dün geceyi toplanma yerinde geçirdik bu gece evdeyiz çünkü artık orda kimse yok herkes evinde kaderini bekliyor. Çünkü dışarda yarım metre kar var toplanma yerleri çok soğuk. Su an enkaz altında kalan herkesten özür dilerim bu korkum için. Allah sizlere de kurtarılamayacaksanız acısız ölüm nasip etsin uyur gibi insallah 🙏🏻😔 Arama kurtarma eksikliği hakkında bir dünya küfredebilirim ama neye yarar buna bile göz göre göre savunan insanlar çıkacak.

Zemin kattayiz eşimle anlaştık deprem olursa o çocuğu kucaklayacak ben kapı önündeki deprem çantamızı ve montların ve ayakkabıların olduğu çantayı kapıp koşacağım. Hayat üçgeni yapamayız zira Maraşın hiç ekip gitmeyen ilçeleri gibi oluruz eminim bir deprem anında hiç şansımız olmaz yani. Umarım yetişebiliriz. Uyumak istemiyorum ama dünden uykusuzum. Allahım yer küreye sakinlik ver artık nolur 😔

Rabbim yardımcınız olsun inşallah daha beterinden korusun hepimizi.
Psikolojik olarak çok zor bir dönem ve 48 saat bile olmadı bu yüzden herkes üzgün, telaşlı, korku içinde yaşıyor.
Atlatmaya çalışacağız ne zaman nasıl ne şekilde zaman an gösterecek.

Çocuğumu severken sıcak yemek yerken sıcak evimde olmaktan utanıyorum. Hepimiz öyle. Ama biz aynı zamanda depremde yıkım yaşamamış ama hep sallantıyı çok hissetmiş bir deprem bölgesindeyiz ve ben çok korkuyorum birsey olabilir diye. Uzmanlar doğu Anadolu fay hattının tetiklenmiş olabileceğini söylüyor.
Dün geceyi toplanma yerinde geçirdik bu gece evdeyiz çünkü artık orda kimse yok herkes evinde kaderini bekliyor. Çünkü dışarda yarım metre kar var toplanma yerleri çok soğuk. Su an enkaz altında kalan herkesten özür dilerim bu korkum için. Allah sizlere de kurtarılamayacaksanız acısız ölüm nasip etsin uyur gibi insallah 🙏🏻😔 Arama kurtarma eksikliği hakkında bir dünya küfredebilirim ama neye yarar buna bile göz göre göre savunan insanlar çıkacak.

Zemin kattayiz eşimle anlaştık deprem olursa o çocuğu kucaklayacak ben kapı önündeki deprem çantamızı ve montların ve ayakkabıların olduğu çantayı kapıp koşacağım. Hayat üçgeni yapamayız zira Maraşın hiç ekip gitmeyen ilçeleri gibi oluruz eminim bir deprem anında hiç şansımız olmaz yani. Umarım yetişebiliriz. Uyumak istemiyorum ama dünden uykusuzum. Allahım yer küreye sakinlik ver artık nolur 😔
Hangi sehirdesiniz?onlem olarak acik tutulan tesis yok mu bulundugunuz yerde? Spor salonu vs gibi

Başka şehirde yakınlarınız varsa bir hafta 10 gün uzaklaşın bölgeden oraya cok uzagim ama biz bile burda uyuyamiyoruz böyle hissetmeniz cok normal ayrica artik 81 ilde villa tipi mimariye geçmemiz lazım 30 katlı binalara insanları tavuk kümesi gibi takıyorlar bilmem kaç milyona insanlara ev diye mezar satıyorlar

Maalesef siz orada nasılsanız bence artık biz istanbullular da sizin gibi hazır şekilde tam teçhizat beklememiz gerekiyor. Deprem bu ülkenin gerceğidir ve psikolojisi de çok çok kötüdür. Umarım bir daha yaşanmaz bunu atlatmak sizin için zor olabilir haliyle. Uyuyun ki çocuklarınızı koruyup kollayabilin sürekli bu şekilde yaşanmaz çünkü. Sakin olun her şey daha iyi olacak inşallah

Farklı şehirde bir akrabanız vs yok mu?
Hangi şehirdesiniz? Artcilar devam ediyor çünkü.

Korkup uyuyamıyorsanız eşinizle bu gece dönüşümlü uyuyun en azından. Dirençli olmanız lazım. Uykusuzluk da hasta etmesin sizi.

Back
X