İnsan korkusundan da utanır mı ?

Hava aşırı derecede soğuk 😓 kahramanmaraş -3lerde elbistan -10lardayken enkaz altından sağlam çıkacak insan düşünemiyorum donarak ölecekler 😭 iki afet bir arada gibi biri soğuk, diğeri deprem.

Depremden etkilenen bir yerdeyim. Surekli tanidiklarin ya da arkadaslarimin tanidiklarinin olum haberini aliyorum. Hislerimiz ayni. Dun uyuyabilmek icin uyku ilaci aldim artik dayanamadim. 2 saat once yine bir artciyla sallandik ama biz de evdeyiz. Onunde sonunda eve donecegiz dedik zaten ve dun donduk. Cocukla cok zor cunku, hava cok soguk. Allah hepimize yardim etsin. Enkaz basinda sevdiklerinin cikarilmasini bekleyen insanlari dusundukce sikayet etmeye cok hakkim yok diye dusunuyorum.

Çocuğumu severken sıcak yemek yerken sıcak evimde olmaktan utanıyorum. Hepimiz öyle. Ama biz aynı zamanda depremde yıkım yaşamamış ama hep sallantıyı çok hissetmiş bir deprem bölgesindeyiz ve ben çok korkuyorum birsey olabilir diye. Uzmanlar doğu Anadolu fay hattının tetiklenmiş olabileceğini söylüyor.
Dün geceyi toplanma yerinde geçirdik bu gece evdeyiz çünkü artık orda kimse yok herkes evinde kaderini bekliyor. Çünkü dışarda yarım metre kar var toplanma yerleri çok soğuk. Su an enkaz altında kalan herkesten özür dilerim bu korkum için. Allah sizlere de kurtarılamayacaksanız acısız ölüm nasip etsin uyur gibi insallah 🙏🏻😔 Arama kurtarma eksikliği hakkında bir dünya küfredebilirim ama neye yarar buna bile göz göre göre savunan insanlar çıkacak.

Zemin kattayiz eşimle anlaştık deprem olursa o çocuğu kucaklayacak ben kapı önündeki deprem çantamızı ve montların ve ayakkabıların olduğu çantayı kapıp koşacağım. Hayat üçgeni yapamayız zira Maraşın hiç ekip gitmeyen ilçeleri gibi oluruz eminim bir deprem anında hiç şansımız olmaz yani. Umarım yetişebiliriz. Uyumak istemiyorum ama dünden uykusuzum. Allahım yer küreye sakinlik ver artık nolur 😔
Çok geçmiş olsun.

Park dedeman tüm otellerini depremzedeler için açmış durumda. Bulunduğunuz ya da size yakın şehirdeki otele gidebilirsiniz.

Çocuğumu severken sıcak yemek yerken sıcak evimde olmaktan utanıyorum. Hepimiz öyle. Ama biz aynı zamanda depremde yıkım yaşamamış ama hep sallantıyı çok hissetmiş bir deprem bölgesindeyiz ve ben çok korkuyorum birsey olabilir diye. Uzmanlar doğu Anadolu fay hattının tetiklenmiş olabileceğini söylüyor.
Dün geceyi toplanma yerinde geçirdik bu gece evdeyiz çünkü artık orda kimse yok herkes evinde kaderini bekliyor. Çünkü dışarda yarım metre kar var toplanma yerleri çok soğuk. Su an enkaz altında kalan herkesten özür dilerim bu korkum için. Allah sizlere de kurtarılamayacaksanız acısız ölüm nasip etsin uyur gibi insallah 🙏🏻😔 Arama kurtarma eksikliği hakkında bir dünya küfredebilirim ama neye yarar buna bile göz göre göre savunan insanlar çıkacak.

Zemin kattayiz eşimle anlaştık deprem olursa o çocuğu kucaklayacak ben kapı önündeki deprem çantamızı ve montların ve ayakkabıların olduğu çantayı kapıp koşacağım. Hayat üçgeni yapamayız zira Maraşın hiç ekip gitmeyen ilçeleri gibi oluruz eminim bir deprem anında hiç şansımız olmaz yani. Umarım yetişebiliriz. Uyumak istemiyorum ama dünden uykusuzum. Allahım yer küreye sakinlik ver artık nolur 😔
Ben 3 gündür sicacik evde otururken kendimi suclu hissediyorum Allahim diyorum biz sicacik evde dururken insanlar disarida napiyor sabaha kadar dua ediyorum marmara bolgesindeyim ve birinci derece deprem bölgesindeyim korkudan gece gunduz uyuyamiyorum psikolojik olarak çökmüs durumdayim Allah hepimize hayirli yasam ve olumler nasip etsin.rabbim birdaha gostermesin insallah 🤲

Ailece hepimizn psikolojisi bozuldu.3 gundur perisan haldeyiz en ufak sarsintida kizim delirecek gibi agliyor olecegiz bizde diyor.hersey ne kadar bosmus,dolaplar dolusu kiyafetlerim vardi simdi 3 gundur eski bi pijamaylayim.hicbirinin onemi yok hayattayim bunada sukur.tv den izlemek baskaymis o yasayinca o yikilan evleri gorunce bambaska oluyormus insan.o gece nasil kalktik neler yasadik korku filmi gibiydi.

İstanbul'dan deprem hiç hissedilmemesine rağmen iki gecedir elimde telefonla uyuyorum kafamda kaçış senaryosu kura kura. Bizim pek kaçış imkanımız da yok. Öyle çok korkuyorum ki ben de. Bir daha birkaç yüzyıl yaşamayalım istiyorum böyle bir şeyi.

Sinan Bozkurt bu depremi önceden söylemişti.

Şimdi sırada Güney Marmara, Çorum ve sanırım Amasya dedi. Ve bu depremler de 7 şiddetinin üzerinde olacağını söyledi. Eğer bu da gerçekleşirse, İstanbul’da da çok büyük yıkım olur. Binaların durumu ortada. Ölüdeniz vs bir sürü fay saydı. İsteyen seyretsin videosu kayıtlı. Maalesef 2023 depremle geldi.

İstanbul'dan deprem hiç hissedilmemesine rağmen iki gecedir elimde telefonla uyuyorum kafamda kaçış senaryosu kura kura. Bizim pek kaçış imkanımız da yok. Öyle çok korkuyorum ki ben de. Bir daha birkaç yüzyıl yaşamayalım istiyorum böyle bir şeyi.
Ben de şarjıma dikkat ediyorum. Çocuklar yan odada onları nasıl alacağımı planlıyorum. Başuçlarına madenci feneri astım. Hava aydınlanmadan da uyumuyorum.

😭😭😭 Ya çok üzülüyorum bunları okudukça ..

Sinan Bozkurt bu depremi önceden söylemişti.

Şimdi sırada Güney Marmara, Çorum ve sanırım Amasya dedi. Ve bu depremler de 7 şiddetinin üzerinde olacağını söyledi. Eğer bu da gerçekleşirse, İstanbul’da da çok büyük yıkım olur. Binaların durumu ortada. Ölüdeniz vs bir sürü fay saydı. İsteyen seyretsin videosu kayıtlı. Maalesef 2023 depremle geldi.
bu depremi soylemeyen yok ki
Naci hoca depremden iki gün önce bile söylemiş, zaten yıllardır söylüyorlardi
inanılır gibi değil bir kisi bile ciddiye almamış

Ben de şarjıma dikkat ediyorum. Çocuklar yan odada onları nasıl alacağımı planlıyorum. Başuçlarına madenci feneri astım. Hava aydınlanmadan da uyumuyorum.
Ah tek olsak ama çocuk olunca aile olunca kimi nasıl toparlayacagiz evden mi kacacagiz yoksa çök kapan yapıp bekleyecek miyiz hep kura kura uyuyoruz

Back
X