- 14 Mart 2019
- 2.004
- 2.537
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun.Çocuğumu severken sıcak yemek yerken sıcak evimde olmaktan utanıyorum. Hepimiz öyle. Ama biz aynı zamanda depremde yıkım yaşamamış ama hep sallantıyı çok hissetmiş bir deprem bölgesindeyiz ve ben çok korkuyorum birsey olabilir diye. Uzmanlar doğu Anadolu fay hattının tetiklenmiş olabileceğini söylüyor.
Dün geceyi toplanma yerinde geçirdik bu gece evdeyiz çünkü artık orda kimse yok herkes evinde kaderini bekliyor. Çünkü dışarda yarım metre kar var toplanma yerleri çok soğuk. Su an enkaz altında kalan herkesten özür dilerim bu korkum için. Allah sizlere de kurtarılamayacaksanız acısız ölüm nasip etsin uyur gibi insallahArama kurtarma eksikliği hakkında bir dünya küfredebilirim ama neye yarar buna bile göz göre göre savunan insanlar çıkacak.
Zemin kattayiz eşimle anlaştık deprem olursa o çocuğu kucaklayacak ben kapı önündeki deprem çantamızı ve montların ve ayakkabıların olduğu çantayı kapıp koşacağım. Hayat üçgeni yapamayız zira Maraşın hiç ekip gitmeyen ilçeleri gibi oluruz eminim bir deprem anında hiç şansımız olmaz yani. Umarım yetişebiliriz. Uyumak istemiyorum ama dünden uykusuzum. Allahım yer küreye sakinlik ver artık nolur![]()
Şu an nasılsıniz nerdesiniz kaç kisisinizBizde Diyarbakır'da arabada yatıyoruz şuan ve çok soğuk
Ben 3 gündür sicacik evde otururken kendimi suclu hissediyorum Allahim diyorum biz sicacik evde dururken insanlar disarida napiyor sabaha kadar dua ediyorum marmara bolgesindeyim ve birinci derece deprem bölgesindeyim korkudan gece gunduz uyuyamiyorum psikolojik olarak çökmüs durumdayim Allah hepimize hayirli yasam ve olumler nasip etsin.rabbim birdaha gostermesin insallahÇocuğumu severken sıcak yemek yerken sıcak evimde olmaktan utanıyorum. Hepimiz öyle. Ama biz aynı zamanda depremde yıkım yaşamamış ama hep sallantıyı çok hissetmiş bir deprem bölgesindeyiz ve ben çok korkuyorum birsey olabilir diye. Uzmanlar doğu Anadolu fay hattının tetiklenmiş olabileceğini söylüyor.
Dün geceyi toplanma yerinde geçirdik bu gece evdeyiz çünkü artık orda kimse yok herkes evinde kaderini bekliyor. Çünkü dışarda yarım metre kar var toplanma yerleri çok soğuk. Su an enkaz altında kalan herkesten özür dilerim bu korkum için. Allah sizlere de kurtarılamayacaksanız acısız ölüm nasip etsin uyur gibi insallahArama kurtarma eksikliği hakkında bir dünya küfredebilirim ama neye yarar buna bile göz göre göre savunan insanlar çıkacak.
Zemin kattayiz eşimle anlaştık deprem olursa o çocuğu kucaklayacak ben kapı önündeki deprem çantamızı ve montların ve ayakkabıların olduğu çantayı kapıp koşacağım. Hayat üçgeni yapamayız zira Maraşın hiç ekip gitmeyen ilçeleri gibi oluruz eminim bir deprem anında hiç şansımız olmaz yani. Umarım yetişebiliriz. Uyumak istemiyorum ama dünden uykusuzum. Allahım yer küreye sakinlik ver artık nolur![]()
Ben de şarjıma dikkat ediyorum. Çocuklar yan odada onları nasıl alacağımı planlıyorum. Başuçlarına madenci feneri astım. Hava aydınlanmadan da uyumuyorum.İstanbul'dan deprem hiç hissedilmemesine rağmen iki gecedir elimde telefonla uyuyorum kafamda kaçış senaryosu kura kura. Bizim pek kaçış imkanımız da yok. Öyle çok korkuyorum ki ben de. Bir daha birkaç yüzyıl yaşamayalım istiyorum böyle bir şeyi.
Çocuğumu severken sıcak yemek yerken sıcak evimde olmaktan utanıyorum. Hepimiz öyle. Ama biz aynı zamanda depremde yıkım yaşamamış ama hep sallantıyı çok hissetmiş bir deprem bölgesindeyiz ve ben çok korkuyorum birsey olabilir diye. Uzmanlar doğu Anadolu fay hattının tetiklenmiş olabileceğini söylüyor.
bu depremi soylemeyen yok kiSinan Bozkurt bu depremi önceden söylemişti.
Şimdi sırada Güney Marmara, Çorum ve sanırım Amasya dedi. Ve bu depremler de 7 şiddetinin üzerinde olacağını söyledi. Eğer bu da gerçekleşirse, İstanbul’da da çok büyük yıkım olur. Binaların durumu ortada. Ölüdeniz vs bir sürü fay saydı. İsteyen seyretsin videosu kayıtlı. Maalesef 2023 depremle geldi.
Ah tek olsak ama çocuk olunca aile olunca kimi nasıl toparlayacagiz evden mi kacacagiz yoksa çök kapan yapıp bekleyecek miyiz hep kura kura uyuyoruzBen de şarjıma dikkat ediyorum. Çocuklar yan odada onları nasıl alacağımı planlıyorum. Başuçlarına madenci feneri astım. Hava aydınlanmadan da uyumuyorum.