insana ailesi boyle yaparmi:(

kepelekler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
39
0
86
Öncelikle merhaba kizlar...
O kadar çok kotu günler geçirdim ki yorgunluğundan kafami hic toparla yani yorum..
Babamın durumu çok iyiydi.. Ve hiç bir skntimiz yoktu taki 2008 e kadar. İsten cikti ve hayatimiz altüst oldu.. 2009 da esinle tanistik.. Biz aile olarak uç katli bir apartmanda yasiyoruz Babannem dedem teyzem ve amcam ve biz... Aramizdan su sizmazdi.. Babannem hic bi zaman beni sevmezdi en büyük torunu yani kiz kuzenim sanki kendi kiziymis gibi davranirdi. Bize yediremez ona ayirirdi. Neden ayrimcilik yapiyorsun seçimde ise sanane ben onu çokseverim derdi. Kiz kuzenim oo kadar basina buyruk yasadiki en az 100 tane sevgilisi vardi. Bi turlu evlenemiyodu. Teyzem bian önce evlensjn DİE neler neler yaptii. Benim yaptigim fedakarlıklar. Aman o üzülmesin aman intahar etmesin sbaahkara kadar uyumadigimj bilirdim. O kadar bencil bi kizdiki yer içer borç yapardi...... Takiesimle tanistik evlenmeye karar verdik bizimkiler teyzem ve Babannem hayati annemle bana zindan ettiler.. Babannem düğününe gelmem DİE tehtit edip dururdu. Teyzem desen anne yarisi teyze hic biseyime karismadi. Ve babam hala işsiz bir yandanda yoklukla ugrasip bi yandan üni. Gidiyorum.. Dayim ve yengem olmasa hoc birşey yapaamazdik...
Gel gelelim düğün gününe kisa kesmek istiyrm cnki kimseyi skmak istemem.. Düğün günüm kabusti dil hatirlamak fotolara bakmak bile istemiyrm... Düğün günü düğün salonunda babam bayildi ve orda film koptu........ Ayilan bayilan halam halamin kizi Çiğlik atip durdular amcm küfür eden edene. Neden diceksiniz bizde bilmiyoruz. Daha düğün salonuna girmeden bunlar yasandi. Babam ambulansla hastanelere tasindi.. Babamin hasta olmasi sirf kuzenlerinin mizmizliklari yokluk ve her gelenin babama laf söylemesi.. Okadar hayal kurduğumuz düğün berbat bisekilde gerçekleşti eşimin o sürati gozumn önünden gitmiyor.. Hic sebepyokken okadr vçok hakarete ugradim ki yazaamdigm okdr şey varki. O balayona giderken doktugum göz yaslarim. Tam bi kabustu. Hem herkese rezil olduk hemdr gurururmz çok fazla incilmisri... Simdi ise kuzenim hayat yasadigi kendinden yaşça büyük zengin bi adamla evleniyor. Babam yasinda adam.... Çok hirslaniyorm herşeyi burnmdan getirdiler ama o keyifle herşeyin sefa sini suruyo. Babannemden nefret ediyor m. İçim içimi yiyor. Skintidan adet olmiyorum. Birde hashimooto olduğumu öğrendim.. Hep sabrettin ama içimdeki öfke geçmiyor.......

çok karışık yazmışsın ama insanın düğün gününün rezil olması çok kötü bir durum... şeytan diyorki sende git aynısını yap ama uyma şeytana ne hali varsa görsünler. haşimato içinde üzülme bende de var içiyorsun ilacını düzenli o kadar

Canim bak ne guzel evlenmissin, seni seven anlayisli bir kocan var. Bosver onune bakmaya calis. Kendi ailenle mesafeli olursan, canin da sikilmaz. Bu arada ustunden zaman gectigi halde hala daha ofkenin. uzuntunun gecmeyisi hashimoto'dan da kaynaklaniyor olabilir. Mumkun oldugunca gecmisi dusunmemeye calis. onemli olan su anki mutlulugun.

Zamanla içinizdeki öfkede geçecektir merak etmeyin, yeni evlisiniz sanırım.yaşananlar çok yeni . sizin yapmanız gereken Allah’a havale etmek. Zerre kadar hakkımızı, gözyaşımızı kimse de bırakmaz rabbim. O keyifle her şeyin sefasını sürüyor yazmışsınız ya, bunu bilemezsiniz evlendiğinde neler yaşıcak, kapısını kapattığında neler yaşıyor. Size yaptıklarının hesabını mutlaka verecektir. Dua ederek Allah’tan sabır dileyin.

O anlattığın kuzenin gibi kızlar zaten hep öyle adamları bulurlar.
Olgun,sakin,anlayışlı,zengin..

Ben hep diyorum bu dünyada Toton ayrı başın ayrı oynucak öylelerinin şansı var zaten.
Allah bildiği gibi yapsın onları.

Yorumlariniz için çok tesrkr edrrm. Çok sabirliyim. Ama iste insan bazen dayanamiyor. Evleneli bir buçuk yil oldu. Daha beş ay önce vajinusmusu yendim. Simdi bebek istiyoruz oda olmuyor. Skintiya kapilmyrm isyan da etmiyorum. Allah a siginiyorum hep....

Ilahi adalet var.Allah acele etmez.Herkes yaptiklarini bir bir görecek.Lütfen ama lütfen sabret.

Kuzenin evleniyorda öyle zengin yasli adamlar fazla tutmuyorlar öyle kizlari,hicbirseyin garentisi yok.

Sen azicik asim kaygisiz basim de.Dur bakalim hayat neler getirecek.Bunlari düsünüp kendini bitirme ,slklntldan gelir insanin badina ne gelirse.Rahatla ve takma gercekten

yanlis anlamanizi istemem, ama bu olaylar olali 1,5 yil olmus. Ve eminim hala kucuk captada olsa devam ediyordur. Hala cok etkisinde kaldiginiz belli. Hayati kendinize zindan etmeyi birakin derim. Olanla olmuse care yok. Olanlari kabul edin, akrabalarinizi da olduklari kabul edip hayatinizi istediginiz sekilde yasamaya bakmanizi tavsiye ederim. Cunku elinizden tek gelen bu.

canım yaşadıklarının benzerini bende yaşadım ama ben daha evlenmedim. sevdiğimden ayırmak için her yolu denedi annem teyzem. başardılarda. şimdi de birini bulda evlen evlen diyorlar bende senin gibi öfkeliyim akrabalarıma

peki neden seni böyle ayırıyorlar yani sana böyle davranmalarının sebebi ne olabilir? resmen hayatının en güzel gününü mahfetmişler

valla çok üzüldüm şekerim.

Bosver zengın kocaya kadın cok bırı gıder bırı gelır arada ask olmadıktan sonra her evlenen mutlu olacak degıl ılahı adalete ınan sen kendı hayatına bak ben olsam gorüşmezdım dugununu mahvetmısler Allah akıl fıkır versın bu ınsanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…