• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanı intihara bile sürükleyebilir...

kadınlara bu gozle bakan erkekler var malesef.. :mymeka: sırf guzel degıl dıye begenmedı dıye neler neler yaa.. :oklava: ayıp yanı ayıp.. :olmaz: bı kadın olarak hıc sevmedım dogrusu.. :sinifsinif:

bence de ya güzel değil diye aşağılamış da aşağılamış kızcağızı... yazık valla :olmaz:

arkadaşlar yalnız bilinçsiz yazmayın bu bir entry yazısı gerçekle alakası yok yazılanların bakın burada diğer yazılarıda mevcut Shady SeKO - OFFICIAL BLOG SITES - Blogcu mizahi açılımlı bir yazı ona göre yorum yapın bence

tatlım ne olursa olsun belkı bu gercek degıl ama boyle olan seyler cok fazla.. :delphin: bı kadın olarak duyarsız kalamam ben.. :gitme: bı kadın olarak cok berbat bısı yaa.. :olmaz: ustelık ılk basta benım basımdan gectı sızler dıkkatlı olun dıye bı not dusulmus yazının basına.. :umursamaz:

Serkan,niçin bu kadar basitsin yavrucuğum gamyoncuiremsu
Nil ler kovalasın seni :delphin:

Sonunda nolmuş orayı anlamadım:sm_confused:.
Saat sabahın beş buçuğu ama beyin durması normal.

iyide güzelolmayan bir kızı aşağılamaktan başka ne verir ki bu yazı bize. dış görünüş çok önemli içinin güzelliğinden. onumu savunuyor bu yazı. hiç sevmedim. mizahi açıdan bakıyormuş. pehhh..komikte bulmadım. hatta .çokta itici bir yazı.

Son düzenleyen: Moderatör:
mizah falan bulamadım ben bu yazıda.
bir kadın niye böyle bir mizahtan hoşlanır onu da anlamadım.
hiç sevmedim, hiç :olmaz:

ya ben sonundaki olayı anlamadım,çocuk izini kaybettirmiş kaçtıkça o gelmiş ,mizahi yönü nerde şimdi:bbo:

Back
X