insanın içi ağrır mı hiç ağrıyor işte....

melankolin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
18
1
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar

aranıza yeni katıldım önceden takip ediyodum ama yeni üye oldum..

bu gün 26 gun oldu bende kürtaj olalı ona okadar alışmıştımki içimde olmasına kürtajdan sonra uyanında içimdeki o boşluk
o acı ve alışmışlık yenı yenı ıcımden cıkıyor ama bi türlü aklımdan silemıyorum 3,5 aylıktı olması gerektıgınden daha küçükmüş
gelişmiyomuş... doktorun söyledikleri hala aklımda hiç bişey degilde onun içimde oldugunu ögrendıgım günden ıtıbaren
onun ıcın kurdugum hayallerı unutamamak yaşayamamak acıtıyor canımı. herkes dünyanın sonu degilya yine hamile kalırsın
diye beni güya teselli etmeye çalıyorlar sanki ben bilmıyorum ama işte etrafımdakiler okadar boş geliyorki bana bunları söylerken
çünkü kimse benım içimdekileri bılmıyor ve benım normal olmam gerektıgını düşünüyor.olmuyor ama bunuda kimse bilmiyor.....

Son düzenleme:
seni o kadar iyi anlıyorum ki..
ocakta kaybettim bebeğimi kış günü, acısı hala geçmedi, agustosta doğum olacaktı, hala agustos anneleri topiğine bakamıyorum, içim kaldırmıyor..
ama şunu bil çok fazla bunu yasayan kadın var, yalnız değilsin, inşallah en kısa zamanda kardeşlerini gönderir Allah bebeklerimizin...

allahim insaallah sabrini verir.ben de martin 9 da ücüncü bebegimi 15 haftalikken kaybettim.nasip olsaydi dokuzuncu ayda ogluma kavusacaktim.ama hayirlisi böyleymis demekten baska elimden birsey gelmiyor.insaallah rabbim bizlerede bu hayirli günlerin hürmetine saglikli ve hayirli evlatlar nasip eder.

cnm maalesef içindeki acıyı senden başkası anlamaz bende çok zor koşullarda doğum yaptım sürekli kaybetme riskim wardı allah şükür sağ salim doğum yaptım şimdi kimseye veremeioyorum biri bişey yapsa en ufacık kolu incinse benim ciğerim yanacak ama kimse içinde oluşan yangını anlamıor yok kaprismiş ölemiş bölemiş insanın neler yaşadığını neler hissettiği kimsenin umraında değil ama düşündükçede içinden çıkar bulamıyorum 5 aylık oldu bebeim hala kimsenin kucağına veremiyorum ne zor şartlarla dünyaya getirdim. cnm bende yaşadıklarımı yazmak istedim senin durumuna gelince ewet çok üzücü ilk bebekse eğer bu daha üzücü hale getiriyor insanı gelişmemesinde genetik faktör warmı eğer yoksa bu sana teselli olsun eğer warsa mutlaka en dr ile görüş hangi şehirdesin

arkadaşım allah cennet kavuştursun inş. meleğine yapacağın hiçbirşey yok bizlerde birer melek annesi olarak sana destek olmaya çalışacaz bende bebeğimi kaybedeli çok olmadı 87 gün oldu bugün ama bide bana sor bu geçen günleri hep yaşadıklarımız birbirinden zor rabbim bu acılarımızın mükafatını verecek inş. sabırlı ve dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimizden allah yar ve yardımcımız olsun cümlemizin sen çevrendekilere bakma onlar için sölemek çok kolay bunu sadece yaşan bilir buda anne canım gerisi yalan.....sakın içine atma konuş dertleş ağla .....asla içine atma derim allah hepimizi inş. bu hayırlı günlerin hatrına en yakın zmanda sevindirecek allah izin veririse

Seni çok iyi anlıyorum..
Geçen yıl ben de kaybettim bebeğimi hamileyken.
Herkes bişeyler söylüyor ama içindeki firtınayı bir sen biliyorsun.. Rabbim bu mübarek ayda dualarımız kabul eder, en yakın zamanda hepimizi kavuşturur bebeklerimize inşallah...

Amiiinnn.. Tüm isteyenlere inşallah.

Amin, inşallah.. Zaten en güzel dua birbirimize ettiğimiz dua değil mi? Allah hepimize tez zamanda bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

beni duygusuzlukla suçlayabilirsiniz anlamadığımı düşünebilirsiniz ama sizi en iyi anlayabilecek insanlardan birisiyim 6 ay arayla 3 bebek, 3 umut kaybettim şimdi 4. yü bekliyorum etrafınızdaki insanlar haklı....dünyanın sonu değil...şimdi yapmanız gereken bu kadar melankolik olmak değil kendinizi toparlayıp yolunuza devam etmek...bence bu ruh halinden bir an önce çıkın...dua edin Allah içinizin gerçekten ağrıyacağı bir dert vermesin....

evet ilk bebegimdi yanı patalojiden gelen sonuçta bişey çıkmamıs doktor dogumların genelde ılk hamılelıklerın yüzde 15 i böyle sonuclanır dedı istanbuldayım cnm

amin allahım inş herkesin gönlünee göre verir

sürekli dua ediyorum zaten demekkı hayırlısı böyleymıs dıyorum belkıde bıraz kendımı avutuyorum

Çok üzücü bir durum rabbim acılarınızı azaltsın inşallah.her şerde vardır bir hayır olarak düşünün,daha iyi olacaktır..

canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıyı..kendini üzme dicem ama biliyorum elinde değil..çünkü aynı acıyı geçen yıl bende yaşadım ..ilk gebeliğimdi..aynen senin yaşadıklarını yaşayıp aynı şeyleri hissettim..senin zamana ihtiyacın var canım ... bak ben şimdi yine hamileyimmm :)) inşaallah sende yine hamile kalacaksın yine bebeğin olacak ona daha da sımsıkı sarılacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…