• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanın iyisi kötüsü... art niyetlisi

En iyi en süpper benim. :D ya evet her dengeyi bozarım, kafam harika hep mutsuz olurum eveet :) oturup kendimi anlatacak halim yok. Tamam tanıdıkları gönderirim beni överler :))) burada insanlar ne yazsa agresifsiniz. Anladığınız gibi anlayın tersleyin. Farklı pencerelerden bakmayı da deneyin. Kolay gelsin size....

Siz bir önceki konuda şaka yaptım diye söylediğiniz cümleler için de "Bunda alınacak ne var şimdi" dediğiniz için daha önce kurduğunuz cümlelerinizin sizin deyiminizle "Sıradan" cümleler olduğuna ben pek ihtimal vermiyorum açıkçası.

Hem şaka yapıyorum diye basbayağı patavatsızlık yapın - ki patavatsızlığın da ötesinde resmen laf sokmuşsunuz- sonra da alındı gücendi diye "Bunda ne var şimdi, insanlar çok art niyetli, benim kalbim temiz" diyerek zeytinyağı gibi üste çıkın:)) Siz istiyorsunuz ki ben espri yapayım, benim espri anlayışıma herkes tahammül etsin, ölçmeden biçmeden paldır küldür konuşayım ama kimse kırılıp gücenmesin, tepki vermesin istiyorsunuz da işte o öyle olmuyor. Karşı taraf bir susar iki susar, biriktirir biriktirir sonunda da patlar; ki çok doğal bir duygu bu. Siz yine dua edin ki zarif insanlarmış da haddinizi bildirmemişler ama kadının kendince gücenip ağlamasına bile laf etme hakkını buluyorsunuz kendinizde ya pes! Size önerim, yeni tanıdığınız insanlara laubali espriler yapmayın, dilinizin bir ayarı olsun; her zaman zarif insanlarla karşılaşmazsınız, diliniz başına dert olmasın.

Önceki konunuzda söylediğiniz şeylerde alınacak kırılacak bi durum olmadığını savunuyordunuz. Ya siz kötü espri yapıyorsunuz ya da karşı taraf çok alıngan bilemedim.
Şöyle de olabilir ,belki karşı tarafın hassas bazı noktaları vardır ,onlardan birine denk gelmiştir.size göre bişey yoktur ama ona göre dünyalardır.hepimize olmuyor mu?cogu insanın bunda ne var ki dediği şeyleri kendimize dert edip üzülüyoruz

Boşver kv biraz nefes alır. Doğurup tüm sorumlulugu baskasina yikmak kolay. Sen bol bol git oraya az cocuk bakmayi ogrensin eltin. Sen varken gelmez nasilsa.

sizin sıkıntınız,hatalı olduğunuzu bildiğiniz halde,hatanızı kabul edecek,erdemi göstermemek.yani siz de diyorsunuz,patavatsızlık yaptım,hata ettim .ama hala, hata eltinizdeymiş gibi davranıyorsunuz.

not:önceki konunuzu baştan sona kadar okuyup,yorum yapmamıştım.yani konunun ne olduğunu biliyorum.:KK66:

Ben olayı anlamadım
Nisanliniz uyuyordu. Eltinizin çocuğu gürültü yaptı. Siz de "nişanlımı uyandıracak" dediniz.

Bunda ne var ki?
Anneler, çocuklarının kimseyi rahatsız etmemesini sağlamali. Biri uyuyorsa sessiz ol demeli.

Ama maşallah bizim Türk anneleri her doğurduklarini bir einstein, bir isa, bir meryem saniyor.

Sevimsiz çocuklarının herkesi rahatsız etmeye hakkı olduğunu sanıyor

doğru olacağı varmış olmuş artık ama kendisi art niyetini ve yalandan güler yüzlü olduğunu ispatladı bana. een başta yaşanması iyi oldu. mesafe candır
Ya boşver takma bu kadar dediğin gibi mesafe olmalı bazen de yeri gelince söylemek gerek :D

eltiniz kırılır tavır alır anlarım. ben olsaydım bende kırılırdım size ama asla kaynımı silip de aileye ağlayarak anlatmazdım. bu çok tehlikeli bir davranıs. siz zaten yenisiniz niye sizi kötü lanse ediyor? sizi daha çok sevmelerinden mi korkmuş? ayıp yaptığı... uzak durun o kadından. ve gerekmediği müddetçe muhattap olmayın bence. bukadar abartılacak bir şey yok ortada.

daha ortada nikah yok eltinin çocuğuna kaadar karışmalar filan... kaldı ki orda yaptığınız espri şaka filan değildi. eleştiriydi, müdahaleydi bence.

bu konuda en başından sizi hatalı buluyordum ama hatanızı kabulenmemeye çalışıyor gibisiniz. bence söylediğiniz söz şaka olarak algılanamaz çünkü daha evli bile değilsiniz o aile içine girmemişiniz. şimdi açtığınız konuda da"ayy canım boşver sen koy mesafeni haklısın bu eltiler hep böyle" falan dememizi bekliyorsunuz. bence bu konuda ART NİYETLİ sizsiniz

Önceki konunu bilmediğim için, bu yazdıklarından pek birşey anlamadım.
Fakat doğru bir ders almışsın, en azından bu anlaşılır vaziyette.

Sıkmayın canınızı, dilin kemiği yok malesef ve kimse dört dörtlük değil.
Sen iyi dersin aslında kendince, karşındaki ise anlamak istediği yönünden algılar.
O yüzden en doğrusu mesafeli ve seviyeli ilişkiler kurmak.
Hep bir arada dur noktası olacak ki karşındaki biraz temkinli davransın.
Böyle saçmalıklara da sebep doğmasın.

Sildiğiniz konunun devamı niteliğinde konu açamazsınız, sildiğiniz ve geri getirilen konunuzu yeniden silmeniz, içeriğiyle oynamanızda yasaktır.

Back
X