Siz bir önceki konuda şaka yaptım diye söylediğiniz cümleler için de "Bunda alınacak ne var şimdi" dediğiniz için daha önce kurduğunuz cümlelerinizin sizin deyiminizle "Sıradan" cümleler olduğuna ben pek ihtimal vermiyorum açıkçası.
Hem şaka yapıyorum diye basbayağı patavatsızlık yapın - ki patavatsızlığın da ötesinde resmen laf sokmuşsunuz- sonra da alındı gücendi diye "Bunda ne var şimdi, insanlar çok art niyetli, benim kalbim temiz" diyerek zeytinyağı gibi üste çıkın:)) Siz istiyorsunuz ki ben espri yapayım, benim espri anlayışıma herkes tahammül etsin, ölçmeden biçmeden paldır küldür konuşayım ama kimse kırılıp gücenmesin, tepki vermesin istiyorsunuz da işte o öyle olmuyor. Karşı taraf bir susar iki susar, biriktirir biriktirir sonunda da patlar; ki çok doğal bir duygu bu. Siz yine dua edin ki zarif insanlarmış da haddinizi bildirmemişler ama kadının kendince gücenip ağlamasına bile laf etme hakkını buluyorsunuz kendinizde ya pes! Size önerim, yeni tanıdığınız insanlara laubali espriler yapmayın, dilinizin bir ayarı olsun; her zaman zarif insanlarla karşılaşmazsınız, diliniz başına dert olmasın.