• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanin kendini nasil buldugu onemsiz mi

Acıma konusunda haklisin evet.Zaten cok normal bunlar sorun bende
hqyir birde hayatim da tek sorunun bu oldugunu nereden biliyorsunuz belki bunlar hep bir birikme...Yillardir ilk defa mutlu oldugumu sandim.

Ben kahin olmadigim icin buradaki yazdiklarinizdan yola cikarak bir yorumda bulundum. Hayatimi sonlandirmayi dusundum ifadesi bu konuda geciyor cunku. Her neyse uzulmeyin desek de dinlemeyeceksiniz zaten. Ben olsam ben de dinlemem. Oturur esek gibi acimi cekerim. Sonra dimdik ayaga kalkar ve gozlerine gozlerine sokarim mutlulugumu. Cirkinlesmeye gerek yok. Mutlu olun gormezden gelin karakteri bozuk iki insandan da tek seferde kurtuldugunuz icin sukredin.

Kızım yeter artık. Senin önünde üniversite sınavı varken vaktini bu saçma tiplere heba ediyorsun.

Kendine bu kötülüğü yapma. Sınavdan sonra 3 yıl sonra görmeyeceğin takmayacağın tipler için sınavını b.k ettin diye kafanı taşlara vurursun.

Vaktini heba etme. Bu kadar yazarım bu kadarı yetmeli.
Tamam uzulmuyorum :D danza kuduro dinliyorum :D. oncelikle dersleri toplamak gerek netlerim geri gelir umarim marta az var offf

Ben kahin olmadigim icin buradaki yazdiklarinizdan yola cikarak bir yorumda bulundum. Hayatimi sonlandirmayi dusundum ifadesi bu konuda geciyor cunku. Her neyse uzulmeyin desek de dinlemeyeceksiniz zaten. Ben olsam ben de dinlemem. Oturur esek gibi acimi cekerim. Sonra dimdik ayaga kalkar ve gozlerine gozlerine sokarim mutlulugumu. Cirkinlesmeye gerek yok. Mutlu olun gormezden gelin karakteri bozuk iki insandan da tek seferde kurtuldugunuz icin sukredin.
Sukretme olayi ayri binkere sukur en azindan ortaya cikti.Birdaha olir korkusu var.

Gercek hayata hosgeldin:KK19:
Hersey herzaman öyle güllük gülistanlik olmaz, hayat tozpembe falanda degil. Yasantin istedigin gibi gidince ne âlâ, ama bisey altüst olsun hemen intihar düsünceleri...
Bu yasayan insanlarin hicmi dertleri üzüntüleri olmamis, hala yasiyorlar?
Allah kimseye kaldiramayacagi yükü vermezmis. Yasadiklarinin seni olgunlastirmasina izin ver, alt üst edip ezmesine degil.

Buda gelir Buda geçer... 26 yaşındayım ve geçmişi düşündükçe gülüyorum halime. Eşimle birbirmize anlatıp gülüyoruz şöyleydi böyleydi diye.
Mutlu olmaya çalışma mutlu ol. Kafanı başka şeylerle doldur. Onları görünce görmezden gel. Veee en önemlisi gez toz eğlen kendine yeni bir sevgili bul. Bulsmıyorsan da arkadaşlarında takıl. Eminin geçicektir zamanla.

kendini öldürmeyi neden düşünüyorsun ki?böyle durumlarda genelde o iki ahlaksızın öldürülmesi planlanır :KK59:
şaka bir yana, çok şanslı bir insansın.güzel bir tecrübe olmuştur bu sana eminim :KK66:

Back
X