- 17 Aralık 2014
- 562
- 218
- 133
- Konu Sahibi Boncuk4693
-
Hayır. Çekiniyorum gitmekten aslındauzman yardımı almayı denediniz mi?
Dayanamıyorum pozisyonumdayım su anda. ama yardım alamam henuz hazır degılım.Dönem dönem elbet oluyor bu durumlar.
Vicdan azabını bilsek daha faydalı olabiliriz senin için, belki de sen büyütüyorsun bunu.
Hayat bu.. Olacak elbet böyle düşünceler.
Dibe batmak neden? İnsanın akıl sağlığından önemli neyi var?
Çok çok kötü hisseder, artık yapamıyorum derseniz yardım alırsınız.
Karışık desem heralde dogru demıs olurum. Kendimi çok gücsüz hissediyorum. Oyuzden bu yasadıklarım herseye korkuyla yaklasar oldum bazı seyler ust uste geldıgı ıcınDibe çökmede ki sebep nedir tam olarak? Sağlık mı, aile mi, arkadaş mı, sevgili mi? Nedenini bilirsek belki içini rahatlatabiliriz biraz..
Bunda çekinecek ne var? Mesela böbreğiniz ağrır dayanamaz gidersiniz doktora, bu da öyle birşey.Dayanamıyorum pozisyonumdayım su anda. ama yardım alamam henuz hazır degılım.
Karışık desem heralde dogru demıs olurum. Kendimi çok gücsüz hissediyorum. Oyuzden bu yasadıklarım herseye korkuyla yaklasar oldum bazı seyler ust uste geldıgı ıcın
Hayır. Çekiniyorum gitmekten aslında
Kizlar hic öyle yardım almakla falan geçmiyo. Hem bizim ülkemizde psikolojik yardım anlayışı sorunların ustune gidin demekten bi ton kafa yapan ilac dayamaktan ote gitmiyo böyle bir durumu su an dibine kadar yaşıyorum bende o yüzden cok cok iyi anlıyorum tamam diyorum toparlanayim biraz daha lafım bitmeden bisey daha oluyo hop küt diye bi daha dusuyorum sanki hic hic hicbirsey rahatlatmiyo onunu goremez dusunceni kontrol edemez noktasına geliyorsun bi de bakmissin ayna karşısında kahkahalarla agliyosun kendimi taniyamiycak noktadayim bende yapılacak tek şey var öylesine yaşamak alışmaya calismak..
Hani siz yardım alin derken yanlış söylüyorsunuz diye demiyorum tabi ki haklısıniz fakat sistemdeki o büyük algi yanlisligina dikkat çekmek istiyorum psikolojik destek gorcem iyi olcam diye bi umut gidiyoruz hop daha tek bi kelime bile sormadan yaz kuzim 150mg selectra diyip yolluyor doktor saniyoruz ki o elimizdeki bi kutu ilac bize dunyayi tanitacak sis bulutunu dagitacak ama olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?