Insanin kizinin dogum gununu neden kutlamaz

daha onceden kutlayan birimiymis de bu sefer kutlamamis? bazi insanlar bu tarz seyleri cok onemsemedikleri icin kizi bile olsa kutlamayabilio kendi dogum gununu de kutlamio hatta bilmio falan yani umursamio oyle bi kadinsa belki???

Her yıl kutlar mıymış ?
Benim eşimin ailesi hiç kutlamıyo mesela
İlk zamanlar yadırgamıştım hatta benim annem arayıp kutlayınca eşim vay be unutmamış dedi
Kayınvalidmein 2 çocuğu var hani, unutacak kadar çok çocuğu da yok ama bazı şeyler kültür, doğumgünü kültürü yok ama sık sık görüşülür.

Her yıl kutlar mıymış ?
Benim eşimin ailesi hiç kutlamıyo mesela
İlk zamanlar yadırgamıştım hatta benim annem arayıp kutlayınca eşim vay be unutmamış dedi
Kayınvalidmein 2 çocuğu var hani, unutacak kadar çok çocuğu da yok ama bazı şeyler kültür, doğumgünü kültürü yok ama sık sık görüşülür.
Daha once kutluyormus

Ben böyle şeylere çok takığımdır, ince düşünür, didik didik ederim durumu ama arkadaşınızın durumu için annesinin gerçekten unuttuğunu düşünüyorum... Belki de kafası çok dalgındı pasta lafının geçmesi bile kızının doğum gününü hatırlatmadı... Bunu da boşver kötüsünü düşünelim hadi, kızının doğum gününü hatırladı ama kutlamadı, ne olacak ki, bence bir çocuk annenin bedeninde oluştuğu andan itibaren o anneye her an doğum günü oluyordur... Yani ben kendi annemde bunu hissediyorum, diyeceksin hiç sorun yaşamıyor musun, sorun yaşadığımızda oluyor... Doğum günümü unuttuğumu varsaysam, yukarda bir arkadaşın dediği gibi ben gider kocaman sımsıkı sarılırdım anneme beni dünyaya getirdiği için, canından can kattığı için, benimle büyüdüğü, benimle yaşadığı için..... Takmayın böyle şeyleri boşverin, anne o sonuçta

Back
X