- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 40
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
Güvenmeyen insan dostum olmasın der yol verirdim ben olsam.
Daha ne kadar insan silicem hayatımda demişsiniz.Buna cevabım kimseye dost gözüyle bakıp ona yaklaşıp güvenmeyince olacak....
Ne yazık ki evet....Hiç kimseye mi güvenmemeliyiz artık yaa..dünya bu kadar mı pisleşti...
Seni de kendi gibi yalancı sanmış o yüzden deniyor 16484926262 kere..
Soğu zaten. Güvenme. Zaman'ın gerektirdiği bir şey. Mesela artık "bana güvenmiyor Musun ?" Diyene çekinmeden cevap veriyorum "hayır Tabiki güvenmiyorum" rahatlatıyor..Ne bileyim haklısın heralde...ama böyle seyleri göre göre insanlardan soğuyorum cok....
Soğu zaten. Güvenme. Zaman'ın gerektirdiği bir şey. Mesela artık "bana güvenmiyor Musun ?" Diyene çekinmeden cevap veriyorum "hayır Tabiki güvenmiyorum" rahatlatıyor..
ya kimse kalmayacak değil de mesafe şart. o duvarı görmelerini sağlamak gerekiyorSon senelerde böyle cok kisiyi sildim...etrafimda bikac tane bıraktım...görünen o ki yakında kimse kalmayacak
Ya benimde bir arkadasim var seviyorum onu aslinda ama oda bazen buna benzer seyler yapiyor okadar sık sormuyor ama bildigi bir seyi soruyor bende rahatsiz oluyorum görüsmeyi azaltdim
Dost dediğin ya bir tane ya iki tane olur. Ama adam gibi olur.Sirtini yaslarsin ona kimseye eyvallah etmezsin .Anlattigin kişi dost değil ki sana neden üzülür sün .Salla gitsin
Bende aynı şeyleri tekrar tekrar yaşadım o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Olanlardan sonra kimseye güvenmemem gerektiği öğrendim. Üzülen hep ben oldum. Kimseye fazla değer vermeyin ve güvenmeyin. Ailenizden başkası yalan şu hayatta. Tabiki arkadaşlar olmalı ama hep bir sınır koyuyorum ben ve hiç üzülmüyorum artık.
Arkadaslarla aramda sınır var zaten..güya bu dostumdu...artık öyle oldugunu düşünmuyorum...ona da mesafe koyucam...
Karşılıklı ilişkilerde çıkar girmişse ve güven yoksa silin gitsin zaten o ilişki yarardan çok zarar olarak dönüyor bize...
Kestirip atmak istiyorum aslında...birike birike çok sogudum...ama ailesinin bana emegi var yaa...nankör desinler istemiyorum bana...ailesine kimbilir ne anlaticak...acaba ailesini o calisirken ziyaret ettigimde durumu anlatsam mı...saçma mı olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?