Insanlanları salak yerine koymaya çalışan dost görünumünde insanlar

adventurerpassenger

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.219
1.594
133
40
Yine bir dost görünümlü insan yine bir hayal kırıklıgı...daha ne kadar insan silicem hayatımda..bekledigim de cok fazla bisey degil...guvenilirlik temiz kalplilik iyi niyet...artik bu devirde bu özelliklere sahip olan insanlara mükemmel gözuyle bakiyoruz...cünkü normalde insanların sahip olması gerekli oldugu bu ozellikler cok cok az insanda var...

Sadede geleyim...dostum dedigim kişi beni salak yerine koyup aklinca yalan söyleyip söylemedigimi test etmek icin farkli zamanlarda aynı soruyu farklı konular konuşulurken 100 kere soruyo..böyle seyelr kime yapılır...güven vermeyen insanlara yalan konuşanlara...yalan konusan bi insan degilim...sadece cok nadir insanlara dertlerimi anlatirim..digerlerine dert anlatmam...insanları bogmayı sevmiyorum...o da dertlerimi anlattigim nadir insanlardandi...özel bi yeri vardı...imalı tavırlarını goruyodum ama üstünde durmuyodum...olumsuz düşünmek istemiyodum..dün bi konuyla ilgili yine ısrarla imalı imalı konusup bi soruyu farklı bi yoldan yine 102o2929.kez sordu...en sonunda patladim...söyledim ya sana kac kere dedim...ardından yine masum ayaginda başka imalı seyler onlara da patladim...kavga gibi degil de dalga gecerek ve ders vererek...

Sonuc olarak kendini cok zeki zannedip de karşı tarafın iyi niyetini kullanaraktan bi seyleri farklı sekillerde 19191.kere soran her sordugunda farkli cvp bekleyen insanlardan nefret ediyorum...

kızlar sıkmış olabilirim ama bu da benim derdim...yazıp rahatlamak istedim sadece....

Ne bileyim haklısın heralde...ama böyle seyleri göre göre insanlardan soğuyorum cok....
Soğu zaten. Güvenme. Zaman'ın gerektirdiği bir şey. Mesela artık "bana güvenmiyor Musun ?" Diyene çekinmeden cevap veriyorum "hayır Tabiki güvenmiyorum" rahatlatıyor..

Soğu zaten. Güvenme. Zaman'ın gerektirdiği bir şey. Mesela artık "bana güvenmiyor Musun ?" Diyene çekinmeden cevap veriyorum "hayır Tabiki güvenmiyorum" rahatlatıyor..

Son senelerde böyle cok kisiyi sildim...etrafimda bikac tane bıraktım...görünen o ki yakında kimse kalmayacak

Ya benimde bir arkadasim var seviyorum onu aslinda ama oda bazen buna benzer seyler yapiyor okadar sık sormuyor ama bildigi bir seyi soruyor bende rahatsiz oluyorum görüsmeyi azaltdim

Ya benimde bir arkadasim var seviyorum onu aslinda ama oda bazen buna benzer seyler yapiyor okadar sık sormuyor ama bildigi bir seyi soruyor bende rahatsiz oluyorum görüsmeyi azaltdim

Yaa son dönemlerde cok sık yapmaya başladı...ve benim prensiplerimi bilir..yani icten pazarlıklı samimiyetsiz insanları sevmedigimi dedikodu ve guvensizlik yüzünden insanları nasıl sildigimi bildigi halde böyle yapması garibime gitti...aklınca kendisi cok zeki ben beni test ettigini anlayamayacagım...en sonunda patlayınca pıstı...sessizleşti.. konuyu degistirdi...ama cok sogutucu hareketler yani...mesafe koyucam o kesin de insallah tamamen sogumam...ailesi olmasa kesip bitircem ama ailesinin uzerimde emegi var...

Bende aynı şeyleri tekrar tekrar yaşadım o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Olanlardan sonra kimseye güvenmemem gerektiği öğrendim. Üzülen hep ben oldum. Kimseye fazla değer vermeyin ve güvenmeyin. Ailenizden başkası yalan şu hayatta. Tabiki arkadaşlar olmalı ama hep bir sınır koyuyorum ben ve hiç üzülmüyorum artık.

Dost dediğin ya bir tane ya iki tane olur. Ama adam gibi olur.Sirtini yaslarsin ona kimseye eyvallah etmezsin .Anlattigin kişi dost değil ki sana neden üzülür sün .Salla gitsin

Dost dediğin ya bir tane ya iki tane olur. Ama adam gibi olur.Sirtini yaslarsin ona kimseye eyvallah etmezsin .Anlattigin kişi dost değil ki sana neden üzülür sün .Salla gitsin

Üzülmemin sebebi o bikac dosttan bi tanesi oldugunu düşünmemdi...normal bi arkadaşım olsaydı umrumda degil zaten direk kestirir atarım...

Arkadaslarla aramda sınır var zaten..güya bu dostumdu...artık öyle oldugunu düşünmuyorum...ona da mesafe koyucam...

Karşılıklı ilişkilerde çıkar girmişse ve güven yoksa silin gitsin zaten o ilişki yarardan çok zarar olarak dönüyor bize...

Kestirip atmak istiyorum aslında...birike birike çok sogudum...ama ailesinin bana emegi var yaa...nankör desinler istemiyorum bana...ailesine kimbilir ne anlaticak...acaba ailesini o calisirken ziyaret ettigimde durumu anlatsam mı...saçma mı olur...

Ben olsam anlatmazdım. İnanın konuşsanızda konuşmasanızda arkanızdan atıp tutuluyor. Konuşucakları varsa her türlü konuşurlar ama içim rahat etmez konuşsam daha iyi hissederim diyorsanız konuşun tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…