İnsanlar Alemi Star Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Ali Sunal İrem Sak gibi tanınmış oyuncuların oynadığı Beşer Beşer adlı dizi program ATV ekranlarındaki macerasının ardından yeni kanalına geçti.

ATV'de yayından kaldırılan 5'er Beşer dizisinin adı değiştirildi. Şimdi Star'da yayınlanacak.

ATV'de yayınlanan fakat istenilen izlenme oranlarına ulaşamadığı için final yapan "5'er Beşer" programı Mayis ayindan itibaren 'İnsanlar Alemi' ismiyle Star Tv'de olacak.

Programın yeni kanalında ve yeni bölümlerinde: Ali Sunal, Alper Kul, İrem Sak, Okan Çabalar, Erdem Yener ve Aylin Kontante yer alacak.

Beser beser'den daha güzel olmus..

ve erdem yener le neydi o diger kiz:26:, onlara bayiliyorum
harikalar :9:

her biri birbirinden yetenekli teker teker yalan dünya dizisine transfer oluyorlar :1::1::1:

Erdem Yener'e hastayım ben zaten iyi ki katıldı..
Hakkı'nın da hakkı abla tiplmesine hastayım
beşer beşer'i de hiç kaçırmazdım bunu da öyle..

Adam var, madam var, sahne de bir odun var :27: (irem sak popstar hakkıya söylemişti şarkı içinde)

[video=dailymotion;xroq8x]http://www.dailymotion.com/video/xroq8x_ynsanlar-alemi-dovmeci-okancabalar-com_shortfilms?start=17[/video]

hani simdi ben sana cok styla bi dovme yaparim tamammi,o kafalar yani:9::9::9:

Okan Çabalar'ı ilk Şen Yuva dizisinde keşfettim, adam çok yetenekli. Böyle adamla eğlen dur ölene kadar, çok seviyorum Okan'ı :31:
5'er Beşer de Mine Tugay bozuyordu şimdi İnsanlar Alemi'nde kadro sağlam, hepsi süper :34: Tabi İrem Sak'a ödül törenindeki sunumundan dolayı gıcık oluyorum :1:

Devam edecekmiş lakin Erdem Yener müzik çalışmalarından dolayı olmayacakmış.
Erdem'siz olmaz.Hele Burcu Hüseyin'siz hiç olmaz.Olabilemez :( :(

Son düzenleme:
Geçen sezon Star'da ekranlara gelen İnsanlar Alemi, yeni bölümleriyle FOX'ta ekranlara dönüyor.

Ali Sunal, Alper Kul, Aylin Kontante, İrem Sak, Okan Çabalar ve Erdem Yener'in oynadığı İnsanlar Alemi, Beşiktaş Kültür Merkezi'nde sahneye koyularak çekimlerine başlanacak.

Sevilen program, 17 Şubat'ta yapılacak çekimlerin ardından FOX ekranlarında yayınlanacak. :62:

Back
X