Pekı aslan olandan mı, vazgeçemez yoksa kedi olandan mıİnsanoğlu kolay kolay değişmez ama bazen gizli yönlerini biri çıkarır en derinlerden biraz da karşındakine bağlı bence bi adam kimi kadının yanında Aslan kimi kadının yanında kedi olabilir yani şartlar ve Kişiler değiştirir (az da olsa)
Yeni biriyle tanışınca kısa süreliğine tozlu maskelerini silip yüzlerine takar insanlar. Karşısındaki insan "yeni" vasfını kaybedince maske çıkarılır olur da bir sonraki "yeni" ye kadar. Ben insanların değişeceğine inanmıyorum.netMerhaba sizlere bir ley sormak istiyorum mesela bi ilişkiniz var zamanla yıpranıyor karşındaki o mükemmek ilgili değer veren düzgün adam gidiyor bambaşk bi adam geliyor sonra size zarar veriyor incitiyor sürekli ayrılıyorsunuz.. Ayrılık sonrası insanda tuhaf bi his uyanıyor " acaba bu adam değişir mi düzelir mi çok iyi biri olur mu beni hemen unutur ve bence benimle olduğundan daha iyi biri olur hemen başkasını bulur işte o değişir düşüncesi.. Sizce değişir mi insanlar sizinleyken kötüyken sizden sonra iyi mükemmel olabilir mi huyu karakteri yapısı değişir mi
Pekı aslan olandan mı, vazgeçemez yoksa kedi olandan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?