İnsanlar ayrılık sonrası değişir mi?

eylul2468

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
197
42
48
Merhaba sizlere bir ley sormak istiyorum mesela bi ilişkiniz var zamanla yıpranıyor karşındaki o mükemmek ilgili değer veren düzgün adam gidiyor bambaşk bi adam geliyor sonra size zarar veriyor incitiyor sürekli ayrılıyorsunuz.. Ayrılık sonrası insanda tuhaf bi his uyanıyor " acaba bu adam değişir mi düzelir mi çok iyi biri olur mu beni hemen unutur ve bence benimle olduğundan daha iyi biri olur hemen başkasını bulur işte o değişir düşüncesi.. Sizce değişir mi insanlar sizinleyken kötüyken sizden sonra iyi mükemmel olabilir mi huyu karakteri yapısı değişir mi

Seni hatırlıyorum. Ayrılmıştınız, sizin ordaki cafeye fln geliyordu nişanlın. Ne yaptın barıştınız mı?

Soruna gelecek olıursak, bir süre sonra yeni kişi ile öyle olur bence. Sen çok abartılı davranıp, bıktırmıyorsan.

Şöyle düşün; hamur bozuksa eğer, şekli de değişse fındık fıstığa batsa hamur aynı hamur.

İnsanoğlu kolay kolay değişmez ama bazen gizli yönlerini biri çıkarır en derinlerden biraz da karşındakine bağlı bence bi adam kimi kadının yanında Aslan kimi kadının yanında kedi olabilir yani şartlar ve Kişiler değiştirir (az da olsa)

İnsanoğlu kolay kolay değişmez ama bazen gizli yönlerini biri çıkarır en derinlerden biraz da karşındakine bağlı bence bi adam kimi kadının yanında Aslan kimi kadının yanında kedi olabilir yani şartlar ve Kişiler değiştirir (az da olsa)
Pekı aslan olandan mı, vazgeçemez yoksa kedi olandan mı

Merhaba sizlere bir ley sormak istiyorum mesela bi ilişkiniz var zamanla yıpranıyor karşındaki o mükemmek ilgili değer veren düzgün adam gidiyor bambaşk bi adam geliyor sonra size zarar veriyor incitiyor sürekli ayrılıyorsunuz.. Ayrılık sonrası insanda tuhaf bi his uyanıyor " acaba bu adam değişir mi düzelir mi çok iyi biri olur mu beni hemen unutur ve bence benimle olduğundan daha iyi biri olur hemen başkasını bulur işte o değişir düşüncesi.. Sizce değişir mi insanlar sizinleyken kötüyken sizden sonra iyi mükemmel olabilir mi huyu karakteri yapısı değişir mi
Yeni biriyle tanışınca kısa süreliğine tozlu maskelerini silip yüzlerine takar insanlar. Karşısındaki insan "yeni" vasfını kaybedince maske çıkarılır olur da bir sonraki "yeni" ye kadar. Ben insanların değişeceğine inanmıyorum.net

Neden degismesin? Ayrica sizinle olan iliskisinde kotu olmasi baskasiyla olan iliskinde de kotu olacagi anlamina gelmiyor.

Adam ruh hastasi degilse, agir psikolojik siddet veya fiziksel siddet, aldatma huylari yoksa gayette baskalariyla daha saglikli iliskiler surdurebilir.

İnsan değişime ve grlişime en açık vatlıktır. Tabiki de değişir ana karşısındakine bağlı olarak

Değişebilir.
Ben kendimden de biliyorum.
Bir ilişkim oldu önceden (eşim hariç).
O ilişkide başka bir 'ben' vardı,eşimle olanda başka 'ben'.
Bu değişimlerin sebepleri;
yaşanan ilişki dinamiği,yaş faktörü,birliktelik süresi olabilir.
Hatta ben o kadar değiştim ki içimden eskisine şöyle dediğim oldu :
"Peheyyy sen beni şimdi göreceksin" :halay:

Bazen onu da merak ederdim eskiden tabii..
Şimdiki ilişkisinde nasıldır mesela.
Bendeki kadar öküz müdür?
Öğrenmiş midir,yontulmuş mudur biraz.
Yoksa acırım kıza...

Hasılı kelam,bence değişir insan,karşısındaki de değiştirebilir,sen de değişirsin,herkes değişebilir.

Pekı aslan olandan mı, vazgeçemez yoksa kedi olandan mı

Maalesef insanoğlu kötü huylarından daha zor kurtulur.şöyle düşünün bi kadın bi erkekten mutsuz olduğu ya da kötü davrandığı için boşanıyor ama aynı erkekle başka kadın mutlu olabiliyor.e bu adamı ilk kadına sorsan köyü ikinciye sorsan iyi der yani bizlerde bağlı ama değişmeyen ve asla değişmeyecek huyları da vardır.biz Türk kadınlarının bu konudaki en büyük zaafı belki de evlenince değişir belki düzeltirim düşüncesi.halbuki kolay kolay kimse değişmiyor

Bence değişir. Hatta ben her iliskimde yeni bir şey öğreniyorum. Bir sonrakinde yaptığım hataları yapmamaya çalışıyorum.

Degisir. Kendi kisisel gelisimine önem verirse. Veya cok aci deneyimler yasarsa. O da son nokta dir..insani degisime zorlayan.

Back
X