• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar çok kötü adalet yok 🙁

Ally

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
2.467
391
688
İzmir
Merhaba arkadaşlar normalde de duyarlı biriyim ama son günlerde daha bir hassaslaştım 🙁Neden mi?Bazı insan kılığına girmiş canavarlar yüzünden! Mübarek Ramazan ayındayız ama haberleri bi açıyorum Antalya da kaplumbağaları taşla ezip öldüren insan müsvetteleri Ankara’da Kangal köpeklerine eşek ve yavrusunu parçalattıran vicdan ve ahlak yoksunları üstelik üç beş kuruş para verip kurtuluyorlar nerde adalet? İnsan öldürülünce hapis hayvan öldürülünce neden üç kuruş para cezası o da canlı değil mi? Bu psikopatlara(söylenecek başka sıfatlar var ama yazamıyorum burda) neden caydırıcı bir ceza verilmiyor? Birde karantina sürecinde öldürülen kadınlar var🙁 İnsanlıktan iyice utanmaya başladım artık🙁

Bu aile yapısıyla alakalı, kötü babalar, kötü analar aile yapısının bozulmasıyla
Sevgiden ilgiden yoksun büyüyen nesil, maddiyata dayalı toplumların günahı, uzun çalışma saatleri
İlgisiz kalan çocuklar

Bu aile yapısıyla alakalı, kötü babalar, kötü analar aile yapısının bozulmasıyla
Sevgiden ilgiden yoksun büyüyen nesil, maddiyata dayalı toplumların günahı, uzun çalışma saatleri
İlgisiz kalan çocuklar
Evet yetiştirilme tarzı da önemli ama insan bir yaştan sonra kendini yetiştirebilir ama bunlar insan değil içlerinde sevgi merhamet kalmamış

Bazen diyorum ‘rabbim sen insanoğlunu bu dünyaya verdin neden hayvanları da verdin .. 😖
İnsan olsun hayvan olsun susan konuşamayan hep ezilmiştir ... Allah’ından bulsunlar dicem de kötüye bişey olmuyor ki

Bazen diyorum ‘rabbim sen insanoğlunu bu dünyaya verdin neden hayvanları da verdin .. 😖
İnsan olsun hayvan olsun susan konuşamayan hep ezilmiştir ... Allah’ından bulsunlar dicem de kötüye bişey olmuyor ki
Evet kötüye birşey olmuyor maalesef 🙁 eşeklerin sahibi de insan değil yapan şerefsizden şikayetçi olmamış neymiş olaylar anlık gelişmiş kameraya çekene kadar niye kurtarmadınız bilinçli yapılmadıysa eşek olabilir ama o da süt emmeye çalışan bir bebekti Allah belalarını versin

Evet yetiştirilme tarzı da önemli ama insan bir yaştan sonra kendini yetiştirebilir ama bunlar insan değil içlerinde sevgi merhamet kalmamış
Kalmamış değil hiç almamış, çok bozulmuş, dağılmış aileler var, bu yetişkinler bu ailelerden gelenler

Back
X