• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar çok nankör ..

duygusalll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
200
2
48
Ankara
Merhaba bayanlar, sizin bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Teyzemle her konuyu paylaşırım sırdaşımdır kısacası o üzülürse ben daha çok üzülürüm. Neyse konuya giriyim teyzemlerin binasında çalışan bi bayan oturuyor bu bayana teyzem çok yardımda bulunuyorişte ramazan boyunca ne yemek yaptıysa ona da veriyo yapılan iyilik söylenmez fakat konuyla bağlantısı olduğu için bi yerden başlamam gerekiyordu. Manevi desteği saymıyorum bile. Teyzem oğulluklarından falan darbe yemişti ve yine de Allah rızası için iyilik yapıyordu bana sorarsanız bunu göz önüne alıp teyzemi ezmeye çalışmış asıl konuya giriyorum bigün oturuken teyzeme abla bak ben seni ablam gibi severim, annem gbi severim ama hala veriyorsan aptalsındır diyo ve teyzem çok üzülüyo ya beni bu konuda aydınlatın lütfen ben artık anlayamıyorum ben mi yanlış düşünüyorum anlayamadım bu konuda düşüncelerinizi almak istedim sizden .

konuyu tam açıklayamamıssın canım teyzene akıl veren kadın teyzenin yardımcı olduğu kadın mı ve bunu oğullukları için mi söylüyor yardım etme onlara diye? Teyzen bence iyiliğini yapsın halık bilmezse malik bilir derler ?

konuyu tam açıklayamamıssın canım teyzene akıl veren kadın teyzenin yardımcı olduğu kadın mı ve bunu oğullukları için mi söylüyor yardım etme onlara diye? Teyzen bence iyiliğini yapsın halık bilmezse malik bilir derler ?

Teyzeme bunu söyleyen kadın teyzemin yardım ettiği çalışan kadın. Genel anlamda söylüyor herkes için.

Back
X