İnsanlar neden boyle

Bir de eşinizden acıma felan beklemeyin.
Yani öyle çok düşünceli karısına aa canım sen yeterki üzülme felan diyen bir adam olmadığı 5 km öteden belli.
Öyle adamlar var ama nadir.
O yüzden kendi kiymetinizi kendiniz belirleyin.
Kimse madalya takmaz.
Benim annem yıllarca yapmış hamallık sonuç bir tanesi ne bayramda ne hastalıkta arar.
Yıllarca eltisinin oğluna bakmış.
Yıllarca eş dost ağırlamış bir tane selam veren yok.

Bir de eşinizden acıma felan beklemeyin.
Yani öyle çok düşünceli karısına aa canım sen yeterki üzülme felan diyen bir adam olmadığı 5 km öteden belli.
Öyle adamlar var ama nadir.
O yüzden kendi kiymetinizi kendiniz belirleyin.
Kimse madalya takmaz.
Benim annem yıllarca yapmış hamallık sonuç bir tanesi ne bayramda ne hastalıkta arar.
Yıllarca eltisinin oğluna bakmış.
Yıllarca eş dost ağırlamış bir tane selam veren yok.
Çabuk unutuluyo böle şeyler.yapmayan daha bile sayiliyo el üstünde tutuluyor.ben bole deyince gözüm varmış huysuzmusum gibi algılıyorlar

Siz iyimisiniz ya ne demek her geleni ağırlıyoruz burasi asevimi desenize kocaniza. Ben babanızın hizmetçisini tüm desenize.sizin hatasiniz geldikleri zaman önlerine ucu bir arada Nescafe koyun döke döke getirin taşsın tabağına birde 🤣 öylece köy önlerine peçete bile koyma.mikkete bak yaaa sen cocuklusun biz gelelim aynı çocuklar evdede var deseydin.ben olsam çocukları alistiririm geldikleri zaman koltuklardan tepelerine atlasinlar. Vallahi öğretin billahi öğretin
Aynı bu dediğinizi hazırladım ilk fırsatta o kabul etmeyenlere diyecegim

Yapmayın evinize de almayın net. Ben de yıllarca evime aldım, yeri geldi yemekli aldım yeri geldi yatılı aldım, cocuklusun gelmeyelim diyen halime acıyan da çıkmadı. Herkes gelmeye can atarken, evine almaya gelince binbir türlü bahane üretir oldu. Ben de kestim ellerini ayaklarını evimden,eşimle de tartıştım milletle de kötü oldum herkes beni şimdi burnu havada insan sevmeyen huysuz olarak biliyor, umrumda mı peki asslaa. Kafam rahat evimde mutlu mesut yaşıyorum, eksik olsun hepsi de. Size de tavsiye ederim, önce biz değerliyiz, biz. Biz kendi değerimizi bilmeyince başkası hiç bilmiyor. Nasıl mutlu olacaksak öyle yaşamamız gerekiyor cidden. Yıllarca sırtında taşırsın, bir ufak ah ettiğin an hepsi solda sıfır kalır. O yüzden sallayın başkasını. Kendiniz izin yaşayın. Eşiniz de sorun yapıyorsa buyursun çağırsın istediği kişiyi siz de çocukları alıp ailenize arkadaşınıza gidin, kendi misafirini kendi yemekli şekilde dilediğince ağırlasın
Çok doğru söylüyorsunuz cook.bende böle diyince huysuz kimseyle anlaşamayan gibi gösteriyorlar.halbuki anlamiyolar nekadar yuklendiklerini.kendileri asla yapmaz.istediklerini desinler bu saatten sonra

Konunuzu görünce misafirden dertli bir üye daha vardı ancak onun adı posta treni değildi diye düşünüyordum ki ; meğer adınız değişmiş, seker15 mişsiniz.

7 mayıs Gece gece sinir basti konunuzda , sizinle beraber konuyu okuyan bizleri de sinir basmıştı.

Kusura bakmasınlar da sizin çocuklarınız emzikli , bezli çocuklar değilmiş ki.

Büyük çocuğunuz lgsye girmiş bu yıl ; 13-14 yaşında bu durumda. İkiz kızlarınız da 5 yaşındaymış.

Bu yaştaki çocuklarla dünya turuna çıkan insanlar var , misafirliğe gitmek ne ki. Evde misafir ağırlamayı bırakın , canınıza yazık; gördüğünüz muamele de ayıp.

Çocuklarınızın rızkından kısıyor , üstelik sürekli yorulan ve sömürülen de siz oluyorsunuz. Sizi kabul etmeyen insanları ağırlamaya bir son verin.Misafir ağırlamak için harcadığınız parayı da bir hesapta biriktirmeye başlayın , eşiniz somut olarak görerek anlar belki.
Aynn eşim çok eli açık misafirlerine hemen etler çeşit çeşit gelir misafirlerine dünya masraf ben kendime bişey alırken elli kere düşünüyorum.

Rest çekmeniz lazım. Bir daha asla yemek yapmazdım misafire. Kendisi dışardan söylesin. Eğer bunu yapamam diyorsanız da makarna yapın koyun önlerine azıcık. Herkes aç kalksın masadan. Çocuklardan vakit kalmadı diyin.

Milletin ne dediğini de takmayı bırakın. Huysuz desinler deli desinler gelmesinler. Zaten size yemeğe gelip çaya gelme isteğinizi bile reddeden insanlar dostunuz değil.

Yapmayın canıniza yazık sonra yine kötü olan siz olacaksiniz..benim kvalide yıllarca 2 Eltisii de yurt dışında yaşıyor normalde yazları onkar gelecek diye evlerini temizlemiş yemek yapmış kahvaltı hazırlamış. Bir gün değil hep..Her yaz yıllarca..çocuklarınin nisan düğün olmuş yine bu kosturmus. Şimdi yüzüne bakmıyorlar kusler eften püften sebepten.. aferin mi diyen olmuş kendini yorduguyma kalmış..Siz de alinbkahvenizi oturun hastayım ağırlayamam misafiri diyip geçin kenara ben kendime mesela akşama bi makarna yapacağım ama misafir agirlamak öyle mi evi bi topla temizle misafire yemek çay sabahtan akşama koşturan sizsiniz..boşverin cocugunzla ilgilenin

Rest çekmeniz lazım. Bir daha asla yemek yapmazdım misafire. Kendisi dışardan söylesin. Eğer bunu yapamam diyorsanız da makarna yapın koyun önlerine azıcık. Herkes aç kalksın masadan. Çocuklardan vakit kalmadı diyin.

Milletin ne dediğini de takmayı bırakın. Huysuz desinler deli desinler gelmesinler. Zaten size yemeğe gelip çaya gelme isteğinizi bile reddeden insanlar dostunuz değil.
Aynn zaten hepsi cikarci

Sizin çocuklarıniz büyük okul csgundalarmis hatta lgsy girmiş biri..ee bende bebek var sandım bahane olmuş millete cocukkusun diye e siizn çocuklarla gidilir her yere.

Sizin çocuklarıniz büyük okul csgundalarmis hatta lgsy girmiş biri..ee bende bebek var sandım bahane olmuş millete cocukkusun diye e siizn çocuklarla gidilir her yere.
Gidilirde kabul etmeyince nasıl gideceksin gitmiyorum utanirlarda birgunde bize gelin derlermi diye yooo nerde.esime diyince de kavga kıyamet.biktim bıktım öle bilrim anlatamam

Yapmayın canıniza yazık sonra yine kötü olan siz olacaksiniz..benim kvalide yıllarca 2 Eltisii de yurt dışında yaşıyor normalde yazları onkar gelecek diye evlerini temizlemiş yemek yapmış kahvaltı hazırlamış. Bir gün değil hep..Her yaz yıllarca..çocuklarınin nisan düğün olmuş yine bu kosturmus. Şimdi yüzüne bakmıyorlar kusler eften püften sebepten.. aferin mi diyen olmuş kendini yorduguyma kalmış..Siz de alinbkahvenizi oturun hastayım ağırlayamam misafiri diyip geçin kenara ben kendime mesela akşama bi makarna yapacağım ama misafir agirlamak öyle mi evi bi topla temizle misafire yemek çay sabahtan akşama koşturan sizsiniz..boşverin cocugunzla ilgilenin
Kvde yemeksiz gelmez zaten şunu yap bunu yap su salatayı yap su tatlıyı yap hizmetçi gibi hissediyorum artık kendimi.bide toplar milleti her geldiğinde kızını getirir.ama kızına giderken asla bana demez hiçte gocunmaz

Testi çektim bu aksam bundan sonra beni ailen arkadaslarin darlamasin yemek diye herkes evinde yesin yemeğini dedim.vayy demez olaydım ozaman bundan sonra kimse bize gelmeyecekmis gündüz bile.sanki ben milleti beslemeye mecburum offf öle bıktım anlatamam.e dedim sen bunları bu kadar abartiyosun hoş tutuyorsun onlar seni hiç cagirmiyorlar demekki senin hatirin yokmuş

Back
X