• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlar neden böyle...

Klasik erkek tarafı..Boşver tatlım biz de yaşadık hepsini.Kayınvalidem ne çektirdi bana.Şimdilerde laf edemez oldu uzun bir evliliğimiz var ya bıktı artık.Hem sen onların dediklerine bakma,tombişler ise senin de olmanı istiyorlardır.Saçını boyat diyor da kesinlikle saçın boyalı olsaydı ona da bir şey bulurdu herhalde.Derler de derler canım,hep bir şey bulurlar.Ayrıca kilo almak iyi bir şey değil,ben çocukken yaşadım bu durumu,bence sen kendini hiiiiiç üzme:9:

tamam cnm haklısın

valla bence onlar kusur arıyorlar bişi bulamayınca saçına kilona takmış.

ben böyle gayet fitim de, çokda memnunum. herkes zayıflamaya çalışır niye kilo alayım de.
saçınada böyle doğal seviyorum ilerde beyazlayınca bol bol boyatmak durumunda kalıcam zaten ne gerek var de.

millet de ne enterasan ya huzurlu iken illa bişi çıkartacaklar...

bu arada boya yaptırma sakın beyazların filan yoksa.
sürekli boya yaptırmak kadar beni yoran bişi yok
kuaföre gitmeyi süslenmeyi seven ben boyadan usandım gidesim gelmiyor.

cnm ya keşke o görümcelerde senin gibi düşünse. aynen kusur arıyorlar ve zaten yaşım 19 beyazlarım da yok.kilomda 52 yani zayıfım ama hastalık derecesinde değil...mankenliğe bile teklif ettiler geçen sene...kusur arıyorlar asıl kendileri kusurlu cnm üzgünüm

Aynısı benim başımdada var .. 8 aylık evliyim 1.70 boyundayım 58 kiloyum, Allah düşman başına vermesin bi görümcem var aynı evde kalıyoruz biz bide :( boyu 1.60 larda kilosuda 70 e yakın tahminimce sürekli beni eleştirir kıskandığına yapıyorlar diğer görümcemde geldi mi ikisi bir olur yüklenirler bana.. Kocamın omzuna geliyorum , neymiştee kadınla erkeğin boyu yakın olunca çok çirkin oluyormuş zayıflıkta o kadar iyi değilmiş falan filan .. Bide biri bana iltifat etse burnumdan getirir.. Bikeresinde eşimin üvey ablası bana çok güzelsin çok yakışıyorsunuz yüzün bebek gibi falan dedi o günde gözümde rimel var sadece baskada hiç bişey yok !! Makyaj adamı çok değiştiriyor falan diyo daha neler nelerde neysee .. Evini ayrı yap sakın beraber oturma B'nden sana tavsiye

Kaynanamla birlikte oturuyorum görümcemde var, ama bana çok çektiriyorlar nefret ediyorum onlardan evide ayırmıyor kocam :( off ölmek istiyorum ya :(

arkadaşlar merhaba ..3 aylık nişanlıyım.nişanlımın ailesini 4aydır tanıyorum...ve nişanlımla aramızda 10yaş fark var herneyse severek nişanlandık ewlenıcez.onlar 5 kardeş 3ablası 1 abisi war.hepsi ewliler şimdi sıra nişanlımda yani.sorunum bana mana bulmaları.boyum 172 kilom 52 heyecandan stresten kilo almaya vaktim yok ama gerek te yok boyuma ve yaşıma göre gayet iyiym.saçlarımı hiç boyatmadım.müstakbel görümcelerle her görüştüğümde saçlarını boyatalım yada zayıfsın deyip eleştirip moralimi bozuyorlar.bende saygımdan pek birşey demiyorum.hayır yani beni beğenen böyle beğenmiş görümceler ve kaynana neden karışıyor ki.onların hepsi kilolu olduğu için beni kıskandıkları için mi eleştiriyorlar.:25:

amaan arkadaşım boşver ya. söylesin dursunlar. bir kulağından girsin diğerinden çıksın. he de geç. gönüllerini kırma sen yine de. güler yüzlü ol ama sen yine bildiğini yap. tarzları öyledir belki de kötü niyetten değil. aile içi iletişim her ailede farklıdır. henüz yeni tanıyorsun. ben 1.5 yıllık evliyim ve eşimin ailesinin bazı şeyleri hala çok tuhaf geliyor bana ama anlıyorum ki zamnala tarzları o. bana kasti değil. sen de anlarsın zaman lazım sadece. boşver takma kafana. nişanının tadını çıkar. zira en güzel zamanlar:D

Canım neden hemen kıskanıyorlar moduna giriyorsunuz ki şimdiden cephe alıyorsunuz ilerde başka şeylerde diyebilirler boşverin millette var zayıf görünce hemen kilo al biraz çok zayıfsın derler benim kendi ailem bile der. 4 aydır tanıyorsunuz aileyi 3 aydır nişanlısınız ne kadar süre tanıdınız çıktınız nişanlınızla biraz daha ailesini tanıyabilirdiniz 1ay tanımayla karar vermeseydiniz. Ama sorun edilecek birşey de yok ortada herşeyi şimdiden büyütmeyin.

Sakın onlar dediği icin sacını boyatma, ben arkadas kurbaniyim salak gibi sacımı boyadım eski güzelliğini kaybettiler :( Doğallık her zaman en güzeli.

ben 180 boyle 52 kiloydum yaa sen de kötü bir görüntü olduğunu sanmiyorum. ayrica ben de bugune kadr hic boyatmadm sacimi. zaten beyazlar cikinca mecbur kalacagz smdiden kimyasallara bulasmaya ne gerek var ;)

Back
X