Merhabalar hanimlar...
Uzun zaamandir sesim soluğum çikmiyordu. Bende artik rahat erdim sanmistim. Bu dönem büyük lokma ye ama büyük söz konusma lafinin dogrulugunu anlamis bulunmaktayim.
Gecenlerde esimle ilgili birseyler yazmistim. Evde buldugum muskalar, insan seklinde kursunlar vs. Bu tür seylere kesinlikle inanmayan ve tamağ etmeyen bir insandim. Ta ki kv gibi bir insanla ayni evde yasayana kadar. Gün gecmiyor ki hinlikleri bitsin. Ben onu böyle bilmezdim. Anneme bile savunurdum kvmi. Annem derdim. Demez olaydim. Artik evde duramaz oldum zihin oyunlari sandigim seylerin zamanla gercek ve ürkütücü oldugunu farkettim. Geceleri evde dolasmalar esimi kaldirip ondan tuhaf tuhaf seyler istemeler falan derken... Aslaaa gitmem dedigim kapiya gittim bir hocaya. Hepsini paragöz sarlatan sanardim ben oysa ki 5 kurus para cikmadi cebimden. Kv hem bana hem esime hem anneme ardi arkasi kesilmeyen büyüler yapiyor. Öncelikle Allaha siginiyorum fakat bana neden bu kötülügü yaptigini anlayamiyorum. Ben ona bugne kadar birkere saygisizlik etmedim. Neden benimle ve benim ailemle ugrasiyor bilmiyorum. Tasinma arifesinde onunla yüzgöz olmak istemiyorum. Ama böyle biriyle ayni evde nasil durulur. Onu gördügümde seytan görmüs gibi oluyorum. Yaptigi her hareket bana batiyor sanki. Ne olur bi akil verin kafayi yemek üzereyim.