İnsanlar neden hemen birbirini yargiliyor?

gulbestee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
55
8
1
40
Dün actigim konuda bile hemen saldirdilar oysaki dertlesmek istemistim. :(

Biraz empati kurmak gerekmiyor mu? Zaten vicdanim ayri Baski yapiyor dugyularim ayri bir de neden anlamaya calisilmiyor ki? İnsan insanla konusa konusa anlasiyor ama daha bir kelime etmeden igneler cikiyor. Neden böyleyiz? :( İcimde bir sürü anlatacak seyim var ama dalga konusu oluyorum resmen. Hepimiz koca kadinlariz cocuk degiliz aslinda.

sana demiştim ki kötü yorumları değil yapıcı yorumları dikkate al. ama sen işin en kötü noktasına taktın kafayı. bilinçsiz yargılayıcı insanlar her yerde. bırak millet ne derse desin.

Durumunuz anormal bir durum, hem de çok anormal. Ki böyle olaylara toplum olarak alışkın olmadığımız için böyle yorumlar gelmesi de abes değil. Eşinizi bir kadınla da olsa aldatıyorsunuz. Kim bu durumu savunabilir ki? Herkes tepkisini koyuyor, belki bu sayede yanlışınızdan dönersiniz.

Malesef herkesten istediginiz gibi yorum yapmalarini bekleyemezsiniz guzel fikirler iceren yorumlari alip digerlerini goz ardi etmelisiniz. Ben bu yuzden uyeligimi kapattirmistim sonra geri actirdim. Hemen her konuda ariza cikaranlar, sert yorumlar yazanlar oluyor. Direk goz ardi edin. Konunuzu dun okumustum ne diyecegimi de bilemedim.

Dün actigim konuda bile hemen saldirdilar oysaki dertlesmek istemistim. :KK43:

Biraz empati kurmak gerekmiyor mu? Zaten vicdanim ayri Baski yapiyor dugyularim ayri bir de neden anlamaya calisilmiyor ki? İnsan insanla konusa konusa anlasiyor ama daha bir kelime etmeden igneler cikiyor. Neden böyleyiz? :KK43: İcimde bir sürü anlatacak seyim var ama dalga konusu oluyorum resmen. Hepimiz koca kadinlariz cocuk degiliz aslinda.

Dünkü konunuza istinaden, siz neden empati yapamıyorsunuz?
Sırf ilgisi hoşunuza gidiyor diye sizinle farklı hayal kuran kadınla arkadaşlık yapıyorsunuz,
Ve cinsiyetin önemli olduğunu düşünmüyorum bu durumda aynı zamanda eşinizi aldatıyor oluyorsunuz..
biraz empati lütfen :63:

Dün actigim konuda bile hemen saldirdilar oysaki dertlesmek istemistim. :KK43:

Biraz empati kurmak gerekmiyor mu? Zaten vicdanim ayri Baski yapiyor dugyularim ayri bir de neden anlamaya calisilmiyor ki? İnsan insanla konusa konusa anlasiyor ama daha bir kelime etmeden igneler cikiyor. Neden böyleyiz? :KK43: İcimde bir sürü anlatacak seyim var ama dalga konusu oluyorum resmen. Hepimiz koca kadinlariz cocuk degiliz aslinda.
Pampa ,düzgün yaşamak çok mu zor ? Yargılanmak istemiyorsan, kocanı durumdan haberdar edip arkadaşınla bağlantıyı keseceksin .devamında daha fazla kırıp dökmeden bosanacaksin. Cinsiyetin bir önemi yok ,aldatma aldatmadir. .

Ne deseydik ,wuuuu kadın kocasını başka bir kadınla aldatıyor ,helal olsun , mu ?

Durum ne olursa olsun insanları yargılamayı doğru bulmuyorum .
Sana gelince bence terapi almalısın

Arkadaşım kocandan boşan, sonra ne yaparsan yap. Tövbe yA. Böyle yorum yapanlar çok oldu neden umursamıyorsun?
Vazgeçemiyormuş ikisinden de- vah vah vah ne de büyük trajedi.-
Kendimi asacağım bu çare bulunmaz derdinden!

İsterseniz gerçekten lez olun ,önemli olan orada evliyken başkasıyla flortoz tavirlarinizdi. Bu konuda aynı olacak bence hiç canınızı sikmadan baştan kapattirin. Bir de ya eşinizden ayrılın ya o kadınla bitirin artık, doğru olan bu :)

Dün konunuzu okudum ama yazma fırsatım olmamıştı. Size tavsiyem, eğer bu arkadaşınıza karşı romantik bir duygu beslemiyorsanız görüşmeyi kesin. Yok hoşlanıyor gibiyim derseniz de eşinizden boşanmalısınız. Bana kalırsa eşinizle yapamadığınız aktiviteleri onunla yapıp birlikte vakit geçirdiğiniz, yalnızlığınıza iyi geldiği için ondan vazgeçemiyor gibi hissediyorsunuz. Eşinizle gezilere gitmeye devam etseniz, gitmek istediğiniz yerlere onunla gitseniz ve bu kadın hariç arkadaşlar edinseniz ona bağımlı olmadığınızı fark edeceksiniz sanki. Yalnız bu şekilde görüşmeye devam ederek sadece ona umut vermiş oluyorsunuz.

Evlisin. Kocani bir kadinla aldatmaya yesil isik yakiyorsun. Ne tur yorumlar bekliyorsun ki?

Bana gore bazi konularin cozumu yok. Seninki de bunlardan biri . O yuzden terapi almayi denemelisin.
Aldatmayi yargilamaniz degil kadin olmasi. Dalga gecilecek bir sey mi bu?

Pampa ,düzgün yaşamak çok mu zor ? Yargılanmak istemiyorsan, kocanı durumdan haberdar edip arkadaşınla bağlantıyı keseceksin .devamında daha fazla kırıp dökmeden bosanacaksin. Cinsiyetin bir önemi yok ,aldatma aldatmadir. .

Ne deseydik ,wuuuu kadın kocasını başka bir kadınla aldatıyor ,helal olsun , mu ?
Ben onu demedim. Kadin olmasi yuzunden denmedik sey kalmadi onu diyorum

çünkü insanlar yavşak. herşeyin en doğrusunu bildiklerini sandıkları bi egoları var.

iyi niyetli, duygusal ve uysal insanları ezik sanıyorlar, terslerinin pis olduğunu bilmiyorlar. terslerini görünce de kendilerinde suç aramıyorlar. net!

düzeltme: sizin durum çok başka yav ben genel konuşuyorum. bence bi uzmandan yardım alın.

Back
X