Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakin ihtiyaciniz olan buysa yazin bana ben sizi dinlerim cunku gordugum kadariyla amaciniz esinizi aldatmak degil , dunku konunuza da yazmistim yanlizliktan bosluga dusmussunuz ve baska birinin ilgisi kadin yada erkek sizi cezbetmis diyeöyle olup olmadiginin farkinda degilim ama agir geldi evet. zaten aldatiyorum diye alkis beklemek degildi amacim gayem. sadece birilerine anlatayim uzun uzun dinlesinler, yorum yapsinlar ama birazcik alan tanisinlar ki her hissimi yazabileyim demek istedim. yargilamaktan kastettigim buydu.
Anlamak çok zahmetli bu yüzden kolay yoldan yargılayıp afaroz etme tercih ediliyor. Daha önce açtığınız konuyu okudum. Beni yanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum. Kendinizi heteroseksüel olarak tanımlıyorsanız bir kadından duygusal yada cinsel anlamda etkilenmezsiniz. Cinsel kimliğiniz nedir? Bu bana çok ilginç geldi. Üzüntünüze inanıyorum. Ve size bu durumu aşmanız için yardım ve kolaylıklar diliyorum. Herşey insan için..Dün actigim konuda bile hemen saldirdilar oysaki dertlesmek istemistim.
Biraz empati kurmak gerekmiyor mu? Zaten vicdanim ayri Baski yapiyor dugyularim ayri bir de neden anlamaya calisilmiyor ki? İnsan insanla konusa konusa anlasiyor ama daha bir kelime etmeden igneler cikiyor. Neden böyleyiz?İcimde bir sürü anlatacak seyim var ama dalga konusu oluyorum resmen. Hepimiz koca kadinlariz cocuk degiliz aslinda.
Böyle insanlar yalnız burada değil ki hayatın her anında olacak konunuzu bilmiyorum fakat siz yıkıcı yorumları yoksayıp size yardım etmeye çalışan insanları dinleyin az çok niyetini anlayabilirsiniz böyle yapmak zorundasınız insanlara bunu söyleme şöyle düşünme diyemeyiz sonuçtaDün actigim konuda bile hemen saldirdilar oysaki dertlesmek istemistim.
Biraz empati kurmak gerekmiyor mu? Zaten vicdanim ayri Baski yapiyor dugyularim ayri bir de neden anlamaya calisilmiyor ki? İnsan insanla konusa konusa anlasiyor ama daha bir kelime etmeden igneler cikiyor. Neden böyleyiz?İcimde bir sürü anlatacak seyim var ama dalga konusu oluyorum resmen. Hepimiz koca kadinlariz cocuk degiliz aslinda.
Ee sen de dört köşe olursunYalniz bu konu daha cok tepki alacak![]()
Midem bulandı cevabı standart amaKesinlikle, eşini erkekle aldatan kadinlara cok daha agir tepkiler veriliyor burda 2. Sahis da kadin olunca cok daha yumusak yanitlar geldi.