- Konu Sahibi Masal the end
mrb
öncelıkle bılıyorum kı bu anlatacagım olayı bununla atlattıgım çin sükretmem gerekıyor edıyorumda ama yınede çok üzgünüm
yazın basından beri tatil için plan yapıyorduk bayram için yer ayırttık her sey hazır dun gece saat ıkıde yola cıktık eşimin motosıkletı var onu park etmesı gerekıyordu o yuzden arabayı ben kullandım park edecegı yere kadar ama ne olduysa orda oldu
tam son dönemecde dırege çarptım arabanın önü tamamen gıttı
oglum da arkadaydı oda yuzunu çarptı bende hala sokunu atlatamadım üzerımden
boşa verdıgım otel parasınamı üzülüyüm,tatılımızn mahvolmasınamı ,yasadıgımız korkuyamı yoksa arabayamı bılemedım tabıkı daha beterınde korudu rabbım çok şükür ama o kadar heyecanla hazırlanmıstıkkı
şu an o kadar kötüyümkı ne aglayabılıyorum ne uyuyabılıyorum .... bılıyorum bı çogunuza göre buyuk bır dert deıl ama paylaşmak ıstedım kendımı nasıl rahatlatacagımı bılemıyorum çünkü
öncelıkle bılıyorum kı bu anlatacagım olayı bununla atlattıgım çin sükretmem gerekıyor edıyorumda ama yınede çok üzgünüm

yazın basından beri tatil için plan yapıyorduk bayram için yer ayırttık her sey hazır dun gece saat ıkıde yola cıktık eşimin motosıkletı var onu park etmesı gerekıyordu o yuzden arabayı ben kullandım park edecegı yere kadar ama ne olduysa orda oldu