- Konu Sahibi Masal the end
-
Ne tatilinizin mafolmasına üzülün ne de tatil için giden paralara...
Siz şükredin ki daha büyük ve daha ciddi bir kaza olmamış...
Vardır herşeyde bir neden...Belki bu ufak kazayla daha büyük olumsuzlukları atlattınız.
Geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun canım.
Allah beterinden korusun, şükür ki sapasağlam buradasın
Bir de yukarıdan gülümseyen Allah değil şeytan diye biliyorum ben
Vardır herşeyde bir neden...Belki bu ufak kazayla daha büyük olumsuzlukları atlattınız. Geçmiş olsun...
mrb
öncelıkle bılıyorum kı bu anlatacagım olayı bununla atlattıgım çin sükretmem gerekıyor edıyorumda ama yınede çok üzgünüm
yazın basından beri tatil için plan yapıyorduk bayram için yer ayırttık her sey hazır dun gece saat ıkıde yola cıktık eşimin motosıkletı var onu park etmesı gerekıyordu o yuzden arabayı ben kullandım park edecegı yere kadar ama ne olduysa orda oldutam son dönemecde dırege çarptım arabanın önü tamamen gıttı oglum da arkadaydı oda yuzunu çarptı bende hala sokunu atlatamadım üzerımden boşa verdıgım otel parasınamı üzülüyüm,tatılımızn mahvolmasınamı ,yasadıgımız korkuyamı yoksa arabayamı bılemedım tabıkı daha beterınde korudu rabbım çok şükür ama o kadar heyecanla hazırlanmıstıkkı şu an o kadar kötüyümkı ne aglayabılıyorum ne uyuyabılıyorum .... bılıyorum bı çogunuza göre buyuk bır dert deıl ama paylaşmak ıstedım kendımı nasıl rahatlatacagımı bılemıyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?