insanlar plan yaparken allah yukardan gülümsermiş:(

Masal the end

hem kırıcı hem kırılgan
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
593
61
123
36
Ankara
mrb
öncelıkle bılıyorum kı bu anlatacagım olayı bununla atlattıgım çin sükretmem gerekıyor edıyorumda ama yınede çok üzgünüm:(
yazın basından beri tatil için plan yapıyorduk bayram için yer ayırttık her sey hazır dun gece saat ıkıde yola cıktık eşimin motosıkletı var onu park etmesı gerekıyordu o yuzden arabayı ben kullandım park edecegı yere kadar ama ne olduysa orda oldu:( tam son dönemecde dırege çarptım arabanın önü tamamen gıttı :( oglum da arkadaydı oda yuzunu çarptı bende hala sokunu atlatamadım üzerımden:( boşa verdıgım otel parasınamı üzülüyüm,tatılımızn mahvolmasınamı ,yasadıgımız korkuyamı yoksa arabayamı bılemedım tabıkı daha beterınde korudu rabbım çok şükür ama o kadar heyecanla hazırlanmıstıkkı:(şu an o kadar kötüyümkı ne aglayabılıyorum ne uyuyabılıyorum .... bılıyorum bı çogunuza göre buyuk bır dert deıl ama paylaşmak ıstedım kendımı nasıl rahatlatacagımı bılemıyorum çünkü:(

Ne tatilinizin mafolmasına üzülün ne de tatil için giden paralara...

Siz şükredin ki daha büyük ve daha ciddi bir kaza olmamış...

Vardır herşeyde bir neden...Belki bu ufak kazayla daha büyük olumsuzlukları atlattınız.

Geçmiş olsun...

Ne tatilinizin mafolmasına üzülün ne de tatil için giden paralara...

Siz şükredin ki daha büyük ve daha ciddi bir kaza olmamış...

Vardır herşeyde bir neden...Belki bu ufak kazayla daha büyük olumsuzlukları atlattınız.

Geçmiş olsun...

tşk ederım bende öyle düşünüyorum ama elımde olmadan çok üzülüyorum o korkuyu nasıl atlatırım bılemıyorum... 2 dk sonramız garanti deil bunu anladım artık:(

bayramlarda çok kaza oluyor...belki yola çıksanız allah korusun çok büyük bi kaza olacaktı bununla geçmiş olsun hakılsınız üzülmekte ama siz yinede şükredin daha kötüsü olmadı diye seneye artık allah ömür versin gidersiniz..

çok kötü bir durum tabi yarın bu zamanlarda otelde eşiniz çocuğunuzla mutlu mutlu tatil yapabilecekken hem madden zarar görmeniz hem de böyle büyük şok yaşamanız çok üzücü.
Allah daha beterinden saklasın.neyseki size eşinize ve bebeğinize bişey olmamış,geri kalan paradır kazanılır...
Geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım.
Allah beterinden korusun, şükür ki sapasağlam buradasın:nazar:

Bir de yukarıdan gülümseyen Allah değil şeytan diye biliyorum ben :1:

tabıkı çok şükür beterınden korudu rabbım ama yınede çok üzüldüm:(
ben Allah olacakları bildiği için boyle yazdım :)yanı bız planlar kuruyoruz kendımızce ama o çok farklı seyler olacagını bızı nelerın bekledıgını bılıyor

Çok geçmiş olsun öncelikle..
verilmiş sadakanız varmış cana bişe olmamış..
Nasip değilmiş diyin belkide daha kötü bişe olcaktı Rabbim sizi engelledi yoldan çevirdi gibi düşünün içinizi ferahlatın..
Cana gelcene mala gelsin
Tekrar büyük geçmiş olsun

Vardır herşeyde bir neden...Belki bu ufak kazayla daha büyük olumsuzlukları atlattınız. Geçmiş olsun...

Vallahi benimde aklıma ilk önce bu geldi. Ne olursa olsun şükredin. Allah korusun; ya oğlunuz ve size bir şey olsaydı. Yada direğe değil; bir insana çarpmış olsaydınız. Daha kötü şeylerde olabilirdi yani.
Geçmiş olsun... :70:

Allah korumuş. hiç üzülme çocugunuda seni de Allah bağşlamış.Evet bazen bukadar plan yapmak iyi olmuyor.bende birşeyi nekadar çok istesem hep engel olan bişey çıkıyor maalesef

ne kdar ıstersem o kadar engel cıkıyor en ıyısı detaylı plan yapmadan herseyı akısına bırakmak sanırım beklentıler olmazsa daha az uzulcem:(

çok geçmiş olsun.

bunu çok fazla düşünüp abartıp da tatilinizi mahvetmeyin. hayat süprizlerle dolu. üzülmeyin

olacağı varmış olmuş işte. kaza geliyorum demez ki...

Hani hep derler ya cana qeleceqine mala qelsin diye katılıyorum. ya ailenizden birine birsey olsaydı Allah korusun.hadi mal acısına en fazla 1 ay üzülürsünüz, cana bisey olsaydı ömür boyu üstünüzden atamazdınız o soku.

çok tşkler arkadaslar bugun bıraz daha ıyıyım şoku attım sayılır uzerımden bende artık hayırlısı buymuş dıyorum olmasaydı keske ama olacagı varmıs en önemlısı can sağlıgı planlarımızn bozulmasına üzüldüm ama daha kötüsüde olabılırdı şimdi daha sağlıklı düşünebılıyorum

mrb
öncelıkle bılıyorum kı bu anlatacagım olayı bununla atlattıgım çin sükretmem gerekıyor edıyorumda ama yınede çok üzgünüm:(
yazın basından beri tatil için plan yapıyorduk bayram için yer ayırttık her sey hazır dun gece saat ıkıde yola cıktık eşimin motosıkletı var onu park etmesı gerekıyordu o yuzden arabayı ben kullandım park edecegı yere kadar ama ne olduysa orda oldu:( tam son dönemecde dırege çarptım arabanın önü tamamen gıttı :( oglum da arkadaydı oda yuzunu çarptı bende hala sokunu atlatamadım üzerımden:( boşa verdıgım otel parasınamı üzülüyüm,tatılımızn mahvolmasınamı ,yasadıgımız korkuyamı yoksa arabayamı bılemedım tabıkı daha beterınde korudu rabbım çok şükür ama o kadar heyecanla hazırlanmıstıkkı:(şu an o kadar kötüyümkı ne aglayabılıyorum ne uyuyabılıyorum .... bılıyorum bı çogunuza göre buyuk bır dert deıl ama paylaşmak ıstedım kendımı nasıl rahatlatacagımı bılemıyorum çünkü:(

ben her yaşadığım şerde vardır bir hayr vardır derim. belkide tatilde başınıza daha kötü birşey gelicekti. geçmiş olsun..

Back
X