İnsanlar ve gerçek yüzleri

kelebekb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
112
50
98
Merhaba konuyu ayrıltı anlatayım benim çok samimi olduğum annemin kuzenleri var.2 sene önce abim evlendi.bu kuzenlerle aşırı samimim yediğim içtiğim bir yani. Düğün günü gittikleri kuaförde benim hakkımda baya saçma sapan konuşmuşlar. Yok gösteriş meraklısı. Deli gibi yengesinin işlerine koşturan.sanki kendi düğünü abartmış filan demişler. Tesadüfen bizin bir tanıdığımız duymuş tabi bınlar onu tanımıyor. Sonra bana söyledi bende bunlara dedim yazıklar olsun size filan baya konuştuk. Biz demedik yüzleşelim dediler ama ben tamam yüzleşin deyince ne aradılar ne yüzleştiler. Bayramda akraba olduğumuz için gittk. Sadece tokolaştı hoşgeldiniz bile demedi.bize iş yapıyolardı işi kestik. Ben instagramda filan engelledim. Aile büyüklerinden dolayı bayramdan bayrama görüşmek zorunda kalıyoruz. Şimdi görüyorumda bana kötüledikleri ağıza alınmıcak sözler dedikleri insanların dibinden ayrılmıyor iyice tiksiniyorum.

Ne güzel yapmışsın ben hep affediyorum sonu hüsran oluyor

O lafları duyup sonra senin yanında görmek beni bile üzdü diyor. Yüzüme gülüp arkadan bu kadar laf etmesi yenilir yutulur şey değil
Tamam da cancagzim. Simdi daha mi iyi oldu. Ayrica ne dediklerini, nasil dediklerini, ne niyetle dediklerini bizzat duyup görmedin bile. Olay hic tahmin etmedigin bi sekilde gerçekleşmiş olabilir.

İnsan üzülüyor. En yakınım dediğin bunu yapıyorsa. Yabancılar neler yapmaz

yaşınız kaç acaba?
fazla naifsiniz, kırıla kırıla, üzüle üzüle kan bağının aslında çok da birşey ifade etmedigini öğreniyor insan.
kafaniza fazla takmayın herkes kendi yaptığından sorumlu.
sizin çok yakınım dedikleriniz ihtiyacınız olduğunda arkasına bakmadan kaçabiliyor.

anne, baba, kardeşten öte akrabalık bağlarına inanmıyorum ben.
çok sevdiğim kuzenlerim akrabalarım var ama akrabam olduklari için sevmiyorum onları, insan olarak seviyorum.
o yüzden bir yanlış yaptıklarında kolayca silip atabiliyorum, size de oyle tavsiye ederim.

Iki sene önceki mevzuyu kafaya takmayın eğer kişiliğiniz böyleyse erken yaşlanırsınız maalsef duyun duymazlıktan gelin mesafeyi koruyun bu en güzeli bence yok yüzleştirme yok engelleme ne gereği var

En büyük kabahat o tanidikta. Laf tasimak dedikodudan daha pis bir sey.
Bence en kötü niyetli olanlar laf taşıyanlardır. İyilik laf taşıyarak değil, o ortamda insanları susturarak yapılır. Sinsi sinsi kenarda dinle, yeme içme yetiştir. Bence o lafı taşıyan insanı da uyarın ve samimiyetinizi kesin, kim bilir daha böyle kimlerin arasını bozdu.

Benim üzerinde duracağım bir olay değil açıkçası, bütün insanlar konuşur ,bütün insanlar olayları kendilerince yorumlarlar...

Bende insan olarak seviyordum. Kendisi evlendi bütün herşeyine koştum. 1 hafta orada kaldım heranına herişine ortak oldum. Çeyiz hazırlığı için tatili iptal ettim. Ama bana yapılana bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…