insanlar yüzünden asosyal olucam yakında..

vahiba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.852
542
373
Ankara
merhaba arkadaşlar.ben 28 yaşındayım bekarım.bugün ablam benim ortaokuldan bir arkadaşımı görmüş.arkadaşım hemen vahiba ne yapıyor çok özledim onu evlimi demiş...ya artık bıktım neden herkes insanları evlimi bekarmı diye sınıflandırıyor.kız benim hiç birşeyimi merak etmiyorda evlimi bekarmı olduğumu merak ediyor.bütün arkadaşlarım evlendi ben hala bekarım.erkek arkadaşım var ama babam vermiyor .bu yüzden artık arkadaşlarımla bile görüşmekten çekiniyorum.ne zamn evleniceksin sorularından bıktım usandım.herkes çocuğundan kocasından bahsediyor bende susuyorum.ozamanda bana bakıp acıyorlar.sanada nasib olur inş diyorlar.artık çok bunaldım.resmen bekarım diye 2.sınıf muamelesi görüyorum.babam vermiyor bende evlenmek istiyorum artık zaten erkek arkadaşımda bıktı.babam memur deil ticaretle uğraşıyor diye vermiyor.artık asosyal olucam sanırım.en iyisi insanlardan kaçmak.....................

Son düzenleme:
canım takma bunları evlenmeden "ne zaman evleneceksin?" diye sorarlar. Evlenince "çocuk yok mu?" derler. "daha düşünmüyoruz" dersin "vakit geçiyo! acele et!" derler. çocuk yaparsın " ikinci ne zaman?" derler... bunun sonu yok.... etrafın ne dediğine boşver. sanırım sen sevgilin ve baban arasında kalmaktan dolayı sıkılmışsın. tam tersine dışarı daha çok çık! gez arkadaşlarınla. kafanı dağıt! babanda eninde sonunda ikna olur nasılsa sen sevginden eminsen...

canım takma bunları evlenmeden "ne zaman evleneceksin?" diye sorarlar. Evlenince "çocuk yok mu?" derler. "daha düşünmüyoruz" dersin "vakit geçiyo! acele et!" derler. çocuk yaparsın " ikinci ne zaman?" derler... bunun sonu yok.... etrafın ne dediğine boşver. sanırım sen sevgilin ve baban arasında kalmaktan dolayı sıkılmışsın. tam tersine dışarı daha çok çık! gez arkadaşlarınla. kafanı dağıt! babanda eninde sonunda ikna olur nasılsa sen sevginden eminsen...

insanların soruları hiç bitmez haklısın.neden bu kadar kırıcı olurlar anlamadım gitti.ben kimseyi kırmamak için hep düşünüp öyle konuşuyorum ama insanlar pat diye seni bozabiliyorlar.kısmet ne yapabilirimki.ben sevgimden eminim ama bu durumdan erkek arkadaşımda sıkıldı.benden ayrılmasındanda korkuyorum.oda kendince haklı aynı yaştayız.onada sürekli etrafındakiler kız bulup duruyorlar.oda bıktı artık.haklı ne diyebilirimki...

Son düzenleme:
bekarken ne zaman evleneceksin derler evlenirsin bebek ne zaman olacak bebek olur hani ikincisi
ikinci olur hani üçüncü üçüncü olur o zamanda 4. nerde ...
bu insanları tatmin etmeye kalksan ooooooo işimiz var valla...
evlendim 1 yıl olmadı millet bebek sevdasına düştü bayramda memleketlere gidince her ağızdan bebek yokmu lafı duyacam diye strese girdim valla....

Teyzem de 28 yaşında. Evlenmeyi henüz düşünmüyor.

Herkes soruyor yıllardır ama cevabı kesin ve net " istemiyorum "

Bitti !

Neden üzüyorsunuz ki kendinizi.

Millet önce kendine baksın

Birisine evlimi ya da evlimisin diye sormak neden kırıcı olsunki?
Bana göre gayet normal.

Bu soru gayet normal.
İnsanların evlendikten sonra muhabbetleri,
çocuk olduktan sonra muhabbetleri değişiyor, bu da gayet doğal.
Siz kendi içinizde evlenememe olayını büyüttüğünüz için,
soru canınızı sıkıyor olabilir.
Bu soruda bir küçümseme ve acıma yok.
Merak ediyorlardır o kadar.

Senin üzüldüğünü görüyorlarsa sanada nasip olur diyolardır sen babacığını ikna etmeye çalış böylede mutlu olacağını sevdiğini bişekilde göster memur olması şarmı evine baksın adam olsun ekmeğini taştan çıkarsın bu önemli tanıştırsan babanla belki fikri değişir tanıyınca sen güveniyorsan efendi çalışkan bi adamsa kaçırma ikna et babanı annende yardım eder ben tanıştım düzgün çalışkan falan diye babanın kafasına girse bence işe yarayabilir.

sanırım sizin bu konuda derdiniz olduğu için çok rahatsız ediyor bu durum sizi bizde eşimle 3 yıl nişanlı kaldık insanların her gördüğünde ne zaman düğün demelerinden çok bunalmıştım zaten dertli olduğum bi konuydu :) şimdi 1 çocuğum var ve çok zorluk çekiyorum ona bakarken 2. çocuk ne zaman demelerinden sıkılıyorum ama insanlara bunu anlatamazsın böyle gelmiş böyle gider herkes aynı şeylerle karşılaşıyor yani

canim cok abartmissin acimak falan
sen babani ikna etmeye bak
olur takma kafana bu kadar

bekarken ne zaman evleneceksin derler evlenirsin bebek ne zaman olacak bebek olur hani ikincisi
ikinci olur hani üçüncü üçüncü olur o zamanda 4. nerde ...
bu insanları tatmin etmeye kalksan ooooooo işimiz var valla...
evlendim 1 yıl olmadı millet bebek sevdasına düştü bayramda memleketlere gidince her ağızdan bebek yokmu lafı duyacam diye strese girdim valla....

herkesi kendi haline bıraksalar hepimiz mutlu olucaz ama nerdeee

Teyzem de 28 yaşında. Evlenmeyi henüz düşünmüyor.

Herkes soruyor yıllardır ama cevabı kesin ve net " istemiyorum "

Bitti !

Neden üzüyorsunuz ki kendinizi.

Millet önce kendine baksın

haklısın insanları ilgilendirmez.ama düşünsene tepende birileri sürekli aynı şeyi soruyor.insanın aklında yoksa bile sinir bozmaya yetiyorda artıyor bile

Birisine evlimi ya da evlimisin diye sormak neden kırıcı olsunki?
Bana göre gayet normal.

insnaların ne maksatla sorduğunu bilince hiçte normal bir durum olmuyor malesef.tanımadığınız biri sorduğunda normal bir durum olur.ama bunu soran arkadaşınızsa ve az çok evli olmadığını bile bile soruyorsanız normal bir durum deil bence

Bu soru gayet normal.
İnsanların evlendikten sonra muhabbetleri,
çocuk olduktan sonra muhabbetleri değişiyor, bu da gayet doğal.
Siz kendi içinizde evlenememe olayını büyüttüğünüz için,
soru canınızı sıkıyor olabilir.
Bu soruda bir küçümseme ve acıma yok.
Merak ediyorlardır o kadar.

insanlar şu meraklarından vazgeçsinler artık.evet ben belki içimde büyüttüğümden dolayı abartıyor olabilirim ama herkesin bir yapısı var.benimde yapım bu.hayatımın merak edilmesinden hoşlanmıyorum.daha dğrusu evlilik konusunda insanların neden bu kadar deli gibi kendini paraladıklarınıda anlıyamıyorum.bıraksınlarda herkes kendi nasıl rahat ediyorsa öyle yaşasın hayatını.

Senin üzüldüğünü görüyorlarsa sanada nasip olur diyolardır sen babacığını ikna etmeye çalış böylede mutlu olacağını sevdiğini bişekilde göster memur olması şarmı evine baksın adam olsun ekmeğini taştan çıkarsın bu önemli tanıştırsan babanla belki fikri değişir tanıyınca sen güveniyorsan efendi çalışkan bi adamsa kaçırma ikna et babanı annende yardım eder ben tanıştım düzgün çalışkan falan diye babanın kafasına girse bence işe yarayabilir.

ahh bir ikna olsa keşke...elimden geleni yapıyorum umarım bukadar beklediğime değer

sanırım sizin bu konuda derdiniz olduğu için çok rahatsız ediyor bu durum sizi bizde eşimle 3 yıl nişanlı kaldık insanların her gördüğünde ne zaman düğün demelerinden çok bunalmıştım zaten dertli olduğum bi konuydu :) şimdi 1 çocuğum var ve çok zorluk çekiyorum ona bakarken 2. çocuk ne zaman demelerinden sıkılıyorum ama insanlara bunu anlatamazsın böyle gelmiş böyle gider herkes aynı şeylerle karşılaşıyor yani

evet zaten sadece benim başımda olan bir dert deil.herkes öyle söylüyor.yazılanları görünce rahatladım biraz.

benimde çoğu arkadaşım evli çoçuklu benıde görünce sordukları ilk soru evlendin mı üzülüyorum tabi bende evlenmek istiyorum ama o kadar kolay değil ya nasıl evleniyolar hemen anlayamıyorum zaten orasını CADIARZU

benimde çoğu arkadaşım evli çoçuklu benıde görünce sordukları ilk soru evlendin mı üzülüyorum tabi bende evlenmek istiyorum ama o kadar kolay değil ya nasıl evleniyolar hemen anlayamıyorum zaten orasını CADIARZU
bende anlamıyorum malesef

Sadece sorsalar iyi. Üstüne birde o engin yorumlaırnı ve bunaltan sorularını eklemeseler.

Niye evlenmiyorsun, biz nasıl evlendik, kötü birşey olsa biz evlenir miydik, yanlız mı ölecen vs vs. :D :D

Kardeşim cevabını aldın sussana :D

Yav kimin yanlız ölceeni kim bilebilir yarın kocan senden önce olur, çocukların hayırsız çıkar kalırsın bir başına :D

Ben de artık sana anlatmak açıklamak zorunda değilim diyorum kapatıyorum konuyu.

Son düzenleme:
Back
X