- Konu Sahibi kurabiye123
o anda karşı tarafı ve içinde bulunduğun durumu unutup sadece söyleyeceğin şeyi söylemeye ve bunu çekinmeden söylemeye odaklan.. kırıp dökmr ama çok fazla nazikte olma nezaketinin üzerine söz söyleme cesareti bulurlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy yorumunuza bayildim ya cok haklisiniz tesekkur ederimReddetmekten reddetmeye de fark var şimdi. Sen istemediğin bir konuya direkt hayır gelemem vs dersen bu sefer karşı taraftan daha farklı algılacaksın. İradeli değil anlaşılmaz bir insan gibi. Ama istemediğin bir konuya güzel bir açıklama getirip süsleyip söylersen hem iradeli durursun hem de hayır diyebildiğin için güçlü durursun. Mesela arkadaşım benden bir projesinde yardım istedi diyelim çok yaşadım bunu. Direkt hayır yapamam sen yap Yorgun’um demek geçiyor demi içimden ama bunu böyle söyleyemem karşı da insan sonuçta alınacaktır. Canım yardım etmeyi çok isterim ama o kadar Yorgun’um ki 1 saat dinlendikten sonra bitirmemiş olursan yardım ederim derim. Oda arkadaşım ses yaptığında öncesinde genel olarak uyarırım yani sesten çok rahatsız oluyorum vs diye sonra hala aynı devam ederse direkt onu uyarırım. Bir de çok samimi olmadan önce kurallar koymalısın. Yani odaya geldin tanımıyorsun kimseyi. Şunu diyebilirsin. Telefon görüşmelerimizi odada yapmayalım nasıl olur ? Diyebilirsin. Böyle şeylerden kimse kırılmaz zaten. Herşeye evet demek seni güçsüz kılar. Mesela yarın sınavın var odana bir arkadaşın geldi ve kalkmak bilmiyor ama senin de ders çalışman lazım ama kalk diyemiyorsun denmez zaten kalk ders çalışıcam diye. Ama omu yumuşatmalısın. Çok önemli bir sınav notlara senin yanında baksam olur mu dersin ya da belli edersin karşı taraf anlar zaten. Yani işin özü hayır derken yumuşatmak güzel bir dille ne istediğini belirtmek
Ama sınıf arkadaşım aram bozulursa mesela odev de notta yardım alamam onu da düşünüyorum
Not tutmayı beceremiyorum yanu yetisemiyorum dikkatim dagiliyo onu becerebilsem dediginizde haklısınızSana tavsiye kendi işini kendin gör kimseden bişey istemek durumunda kalma..
Not tutmayı beceremiyorum yanu yetisemiyorum dikkatim dagiliyo onu becerebilsem dediginizde haklısınız
Valla çok haklisiniz millet kendi derdini anlatır ya da kendi isi icin seni yanında bekletir ama bisey istemeye gelince miyir kiyir ederTecrübeyle sabit o yüzden yazdım.
Rica ederim :))Ayyy yorumunuza bayildim ya cok haklisiniz tesekkur ederim