- 14 Aralık 2020
- 177
- 101
- 53
- Konu Sahibi dolores_rose
İnsanlara değer verince değer görmüyorum sanki beni önemsemiyolar yeni arkadaş edinemiyorum insanlar kibirli insanlarımı seviyolar acaba. Ben kendimi bilşyorum iyi kalpli bi insanım ama kimseden hakettiğin değeri görmüyorum sıcaklık görmğyorum nerde yanlış yapıyorum acaba 3 tane arkadaşım var onlarda eski arkadaşlarım beni biliyolar ve seviyolar eşimlede bş problemim yok eşimde bu arkadaşlarımda çok iyi bi insan olduğumu söylerler arkdaşımın biri siyasetin yok senin dedi sadece sevilmşcek bi insan değilsin dedi ama kimsenin yüzüne pat pat konuşan bşride değilim öyle herşeyi para küte söyleyen birş eeğilimki sşyaseti hangi anla da demiş olabilir acaba. Özgüven problemşmde var ama bunu şnsanlar hissedştomu bilmşyorum acaba beni ezik mi görüyolar? Bende sevilme kaygısı var be yazıkki bununla baş edemiyorum bunun nedeninide biliyorum annemin bana hiç bi zaman sevgisinş göstermemesi çocukluğumda bile hiç hatırlamıyorum böyle öpsün sevsin hiç yok bu yüzden bu duygularla başedemşyorum ben değersizmiyin insanlar beni ezik mi görüyolar dşye sorgulamaktan yoruldum. Örnek veriyim annemlerşn yazlığa gittiğimde aynı zamanda abimin eşide gidiyor orda komşular hoş geldşn derken vana soğuk davranıyor yengeme sarılıp canımmm falan diyolar oysa bende güleryüzlüyüm yengem dedikoducunun biri ama benden daha çok değer görüyo benimse kşmseye zararım yok