Insanlara tahammül edemiyorum artik ic dokustur.

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.096
4.798
373
Ben sevmediği bir bölümü okuyup birde o bölüm üzerinde is bulmamla beraber is yerinde acemiymisim gibi hirlayip gurlemelerinden gina geldi. 1yildir burdayim bir taşın üzerine tas koyamadim birde koydugum taslar hep dagildi. Ben işimi duzenli yaptikca insanlarin uzerime gelmesindende biktim. Sana kim versi bu yetkiyi diyip agzina geleni sayan insanlardanda biktim. PARAYA tapan insanlardanda biktim. Hevesim kalmadi artik calismak istemiyorum bu ekonomide yeni mezuna kim is verirki diye duruyorum.

E acemisiniz 1 sene nedir ki? İş dünyası böyle siz sanırım sevmediğiniz için batıyor size. İşten ayrılırsanız yeni iş bulma ihtimaliniz yok malesef zaten nereye gitseniz ortam aynı büyük ölçüde

Biliyorum ama artik cildirmanin esigindeyim nasil sakin kalacagim onerilerinize acigim.

Bu iste 1 senem daha oncede calistim. Onceden seviyordum isimi ama tahsilat olayi bana devir edilince sogudum isten.

Nereye giderseniz gidin iş dünyası herşeyi ben bilirimcilerle her şeyi mükemmel yaparimcilardan geçilmiyor maalesef

Başka bir gerçek var ki işi iyi yapan degil hep şunu yaptım bunu yaptım diyenler çalışıyor gibi görünüyor

Işını iyi yaptığından eminsen soylenenleri kulak ardı etmeyi öğrenmen lazim

İş ortamı heryerde aynı ne yazık ki birisi size çemkiriyorsa siz daha çok çemkirin,aksi takdirde sindiğiniz için üzerinize gelebilirler. İnsanları sevmek zorunda değilsiniz ben de sevmiyorum çalıştığım insanları,hatta diyorum ki çoğu zaman yahu iş bu çok güzel bişi olsa üstüne para vermezler burçak,tam gaz devam

Haklisiniz ben biraz is konusunda mukemmelliyetciyim bugun su is bitecekse bitecektir. Ama baska birimler bile karışıyor isime. Sen yapma bana cok mail geliyor vs. Diye mudur agzini acip tek kelime etmiyor bicak kemigime dayandi cidden.

Ben genellikle kendi isim arti yetistiremedigi isler varsa onlarina aliyorum uzerime herkes tatile cikinca tum isleri nedense bana kaliyor. Cidden vçok sıkıldım. Tahsilat yapiliyor hukuka uygun sekillerde musteri bana bagiriyor. Musteri hizmetlerindede degilimki orda tek kisi oldugu ivin telefonlar bize geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…