Insanlardan gidememek , Kararli olamamak ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Ben bana kotuluk yapan kimseye kin duyamiyorum . Mesela hayatimda olmamasi gereken hatta beni onemsemeyen arkadaslarimi bile silemiyorum . Sevgilimle ayrildim diyelim cok kiziyorum nefret ediyorum ama bu en fazla 1 saat suruyo sonra özlüyorum . Yani bi karar verip kararimin arkasinda duramiyorum . Sevdiğim Hic kimseden gidemiyorum . Olsun affedilir yeterki yan yana olalim diyorum . Mesela dun eski sevgilimle karsilastik kötü bi konusma geçti aramizda eve geldim sinirden kudurdum nefret ettim ama sabah yine onu ozlerken buluyorum . Sanirim kendime hic deger vermiyorum bu bi psikolojik sorun mu yapi meselesi mi daha kararli daha kati bi insan olmak icin ne yapabilirim ?

Ayni sorun bendede var desem.
Kotu insanlari atamiyom hep iyi bosver merhamet duyuyorsun kin tutmuyorsun ağzına siçarlar ama gülüyorsun sadece mutlu oluyorsun onlari mutlu edersin ama senin ömrün de gönlünde yaşlanır.

Hayatimda deger verip sevdigim hic bir insan icin bu hatasindan sonra bitti benim icin diyip de bitirmedim . Sözde desemde icim icimi yedi
Ayni sorun bendede var desem.
Kotu insanlari atamiyom hep iyi bosver merhamer duyuyorsun kon tutmuyorsun agzina sicarlar ama gülüyorsun sadece mutlu oluyorsun onlari mutlu edersin ama senin ömrün de gönlünde yaşlanır.

Psikolojik bir sorun. Öz güveniniz yok sevgi eksikliğiniz var bence...
Kendinizi sevseniz kimseye ihtiyacınız kalmayacak, mutluluğunuzun hep dışa dönük olmasi sizi yorar yani yanımdakiler benle iyiyse ben mutluyum ama değilse mutsuzum herkes iyi olsun!? Böyle bir dünya yok malesef... Sadece kendinizi sevin en önemli değerli sizsiniz

Hayatimda deger verip sevdigim hic bir insan icin bu hatasindan sonra bitti benim icin diyip de bitirmedim . Sözde desemde icim icimi yedi
Bazilari yakinen olduğundan atamiyonda. Atmak gerek aslinda yok beceremiyon.bazi insanlarada firsat vermemek gerek sürekli.

Aslinda ailevi olarak cok sevgi dolu ailem var ama gercek bi dostum yok ya da hep ilişki anlaminda sevgi dolu bi ilişkim varken biranda hersey tepetaklak oluyo ve karsimda biran sevmeyen soguk bi adam buluyorum bu son iki seferdir böyle . Bunlardan mi kaynakli acaba

Aynen doğru diyon ben kendim için yasayamiyom mesele hep başkaları hep baskalari yitr yani.

bazı insanlar böyle kötü karakterli, zarar veren kişiler için "ben iyileştiririm, destek olurum, çözerim" dürtüsüyle doğuyor bence. yani bence bu kişinin yapısı tamamen. astrolojik olarak incelediğim çok insanda gördüm bunu. buna üzülmeyin, aslında iyi niyetlisiniz sadece bunu abartıyorsunuz.

theta healing gibi şeyler iyi gelebiliyor. araştırıp iyi isimlerden bu sıkıntınızla ilgili theta alabilirsiniz. anında değil ama birkaç ay içerisinde genelde olumlu etkileri görülmeye başlıyor.

bir denemenizi öneririm. ben de başka sıkıntılarımla ilgili 2 kere aldım ve faydasını gördüm.

Iyi niyetten mi bilmiyorum da mesela bi ornek diyelim sevgilimle aramda bi sorun oldu anlik sinirle herseyi yapiyorum oda yapiyo ama sinirim gecince adam hala ayni modda kaliyo ben olsunn seviyoruz niye ayrilalim modu bu da beni yordu artik

ASla sizin gibi biri olamıyorum en ufak hatasında ömrüm boyunca görmek istemeyecwk kadar soğuyorum çok tuhaf her insan farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…