Ali kim?
Baska zaman yersiniz başbaşa ya ne olacak. İnsanlara güvenmiyorum denilecek bir durum değil.
erkek bu her yaptıgını senin gibi düsünmez . mantıksız bakarsan ama yapar art niyet arama benceMerhaba arkadaslar niye boyle oldum bilmiyorum ama içim o kadar sıkknki anlatamam kendi kocama bile guvenemez hale geldim herkes yapmacık geliyo artık başımdn gecen bi olayi payalscm sizinle umarm sıklmazsiniz okurken cunku bn artik kimseyle konusmak dahi istemiyorum o kadar yoruldm ve bıkkınim size bi nebzede olsa içimi dokup rahatlamak istiorm.Esim bana baş başa bi yerlere gitmek için soz vermisti neyse snra dediki aliler bizi yemege cagiriolar ardindn zaman gecti disari ciktik onlara gidip ardindan gezecektik ama tam tersi oldu onlarida alip hep birlikte gezdik ardindn bize gelip yemek yedik bnm suratim iyice dustu tabi ndn bole bise yapti anlamadim aliyle olan mesajlarina baktm onlar bizi yemege cagirmis bnmkide beraber gezmeye cikalm boswer yemegi demis bn mesajlari okuyunca cok sinirlendm bana bas basa gezelm diyip onlari pesimize takmasina gururum incindi ister istemez bilmiorm belkide abartiyorum ama soğudum artik herkestn kimseye inancim kalmadi esime neden boyle bise yaptn diye sordum (kafasi karisik bu aralar biraz)naptimi bnde bilmiom dedi sen bni sevmiyomusun dedim sacmalama sevmesem ndn evleniym vs. Seyler dedi bu olaydn snra cok incindm kendime gelemiorm bi turlu aliyle olan mesajlarinida silmis bugun baktigmda bn dayanamiorm ona kiyamiorm ama yaptigi aklmdn cikmio anlam veremiyorum git gide insnlardn nefret ediorm umarim gecici bi surectr bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?