insanlardan soguyorum kimse gerçekçi gelmiyo artık bana

vesairee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
51
12
3
Merhaba arkadaslar niye boyle oldum bilmiyorum ama içim o kadar sıkknki anlatamam kendi kocama bile guvenemez hale geldim herkes yapmacık geliyo artık başımdn gecen bi olayi payalscm sizinle umarm sıklmazsiniz okurken cunku bn artik kimseyle konusmak dahi istemiyorum o kadar yoruldm ve bıkkınim size bi nebzede olsa içimi dokup rahatlamak istiorm.Esim bana baş başa bi yerlere gitmek için soz vermisti neyse snra dediki aliler bizi yemege cagiriolar ardindn zaman gecti disari ciktik onlara gidip ardindan gezecektik ama tam tersi oldu onlarida alip hep birlikte gezdik ardindn bize gelip yemek yedik bnm suratim iyice dustu tabi ndn bole bise yapti anlamadim aliyle olan mesajlarina baktm onlar bizi yemege cagirmis bnmkide beraber gezmeye cikalm boswer yemegi demis bn mesajlari okuyunca cok sinirlendm bana bas basa gezelm diyip onlari pesimize takmasina gururum incindi ister istemez bilmiorm belkide abartiyorum ama soğudum artik herkestn kimseye inancim kalmadi esime neden boyle bise yaptn diye sordum (kafasi karisik bu aralar biraz)naptimi bnde bilmiom dedi sen bni sevmiyomusun dedim sacmalama sevmesem ndn evleniym vs. Seyler dedi bu olaydn snra cok incindm kendime gelemiorm bi turlu aliyle olan mesajlarinida silmis bugun baktigmda bn dayanamiorm ona kiyamiorm ama yaptigi aklmdn cikmio anlam veremiyorum git gide insnlardn nefret ediorm umarim gecici bi surectr bu

Konunun ilk 3 cümlesinde kesin kocasını başkasıyla bastı dedim. Şükür öyle değilmiş. Arkadaşım bu kadar bunaltma adamı nolmuş günler çuvalamı girdi başka bi gün baş başa gidersiniz... Günah bak kafası karışıkmış günlerdir destek olacağını köstek olma.

Metninizi düzenleyip, aralara sesli harfleri ve noktalama işaretlerini koyabilir misiniz lütfen, bu şekilde okuyamıyoruz dolayısıyla yorum yapmak da imkansız.

Son düzenleme:
Ali bi arkadasi ve bu bir degil iki degil biz baş başa bi yerlere gidemiyoruz olayi çok sade anlattım sırf acaba benmi abartiyorum diye kafasi karisik dedigimde onemli bise yok isleri cok fazla sadece daha dogruusu o oyle olduğunu düşünüyor

Bana baş başa bi yerlere gidelim diyip beni evden cikariyo ve ben arkadasiyla eşi arabaya binince onlarla gezcegimizi öğreniyorum daha sonrada arkadaşıyla olan mesajlarini siliyo bilmiyorum ya incindim

erkek bu her yaptıgını senin gibi düsünmez . mantıksız bakarsan ama yapar art niyet arama bence

Kendi planlarını yap ve onu dahil etme. Sorun çıkardığında bu olayları dök önüne. Seninle başbaşa cikmak ne mümkün, bana beraber gezelim diyip surekli başkalarını takiyorsun pesimize. Kafa dinlemek gerek kendi planımi yapıyorum nasılsa sen de bana sormuyorsun dersin.

Eşinin sana saygısı Yok çünkü birlikte plan yapıp, sana sormadan onları davet etmesi, gıcık bir durum.

Ama ben yine de kızdığımı kendisine söylerdim, sonra da keyif almaya bakardım. Sonrasında Eve gidip de yemek yapmazdım. Madem çağırıyor sana sormadan, yemeği de dışarda yerdim. Madem öyle, işte böyle

siz bu kadar zayıf kişilikle biblo bebek misali vitrinde yaşamalısınız
günümüzde kendimiz sevdiklerimiz bizi sevenler için biraz hacıyatmaz olmak gerekir

Bende soğudum herkesten şu sıra..

Olaya gelince tabi hoş değil,sen baş başa gezeceğiz derken birden arabada farklı bir şey öğrenmek ve bunu eşinin teklif ettiğini bilmek sinirlendirir normal.

Ama bu konuyu kendine dert etmek yerine ona söyle,karı kocasınız nihayetinde,başka akşam çıkarıp gönlünü alsın.Dert etmeyin bu kadar

Güven zedeleyecek kadar sıkıntılı bir durum yok bence.. Size vereceği sözü tutmamış olabilir. Sadece alıskanlık haline getirmiş..Siz tribinizi yapın kendi planınızı kendiniz yapın anca anlar..

Bn yemek yapmadim ztn kendisi mangal yapti karismadim ben ayriyeten kızdığımi biliyor ona dedimki beni salak yerine koydun çok incittin farkindamisin en azindan bana onların bizle gelecek olmalarını soyleseydin bise demezdim ama sen habersiz beni evden cikardin şok ettin beni dedim sacmalama ben seni neden salak yerine koyayim vs. Şeyler diyor bana

Bu olayi dertlesmek için kayinvalideme anlattm bana diyoki eee kizim sen zabdetceksin kocani yaninda mesajlasiyo gormuyomusun bende dedimki goruyorum tabiki bana oğlunun dedigi baş başa çıkalim hadi hazirlan dedi ben nerden bilebilirim boyle olacagini anliyacaginiz herkes kendi cikarlarinda menfaat pesinde siizn hakli olmanz pekde onemli degil o oglu cunku bense el kiziyim

Kusura bakmayin arkadaslar alinti yapmasini bilmiyorum ondan ayri ayri yazamiyorum

Bide şöyle bişey var ben ona kızdığimı soyledigimde hep beraber mangal malzemelri alip gelcektik ama gezdik birden iste dedi mangal istiodun sen ondan çağırdım falan dedi ama mesajlarini okuduğumda arkadasina oyle bise yazmamış gezmeye gidelim şurası guzel yer demiş daha sonra baktgimdada silmis mesajlari okudugumdan haberi yok tabi bana yalan soyledi yani

İnsanların hiç sıkıntısı yok valla... Oturup düşünüyor musunuz acaba neye kafayı taksam diye???

Bilmem belkide sen haklısın yada hamilelik psikolojisi bilemiyorim neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…