• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlardan uzaklaştım artık..

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba kızlar;
Cok sevdıgım bırkac kişiden okkalı darbe yedıkten sonra ; fazla gardımı aldım.. Insanlarla samımı olmak istemıyorum adeta. Gorusuyorum ama bu gorusmeler sıklastıgı zaman bu insanda boyle yapacakmı? Ikıyuzluluk yapacakmı? Gıbı korkularım oluyor. Esımdende elestırı alıyorum fazla temkinli davranıyorsun dıyor.
Özelliklede esımın akrabalarının eslerı ile samımıolmaktan kacınıyorum ama bır tanesı ile yakın oturuyoruz davet edıyor gelmek istıyor .. Haftanın 2-3 gunu neredeyse .. Off insan ilişkilerıne bu kadar deger verırken boylesı bır duruma gelmek bnı üzüyor dogrusu.. Sızler de ınsanlardan darbe aldınız dıye bu tutumu yasadınızmı?

Çok fazla darbe almadım ama mesafeliyimdir genelde çok yakın bir kaç arkadaşım dışında. Çünkü insanlar bundan anlıyor.

En iyisi. Benim de genel yapim budur ama yine de birkaç kişi ile yakinlik kursaniz daha iyi olur.

Az ve öz yeter bana. Sık vakit geçirsemde, her şeyi anlatmayı sevmem. Görüşmek başka,kendini açmak başka. 2-3 vazgeçilmezim vardır hep hayatımda olan kendimi bildim bileli. Onlar dışında görüştüğüm kişilerle sıcak ilişkiler kurarım ama her şeyimi anlatmam. Anlatanın fazla özeline girmemeye çalışırım. Ve kimseden beklentim olmaz,iyiyse ne mutlu,kötüyse keyfi bilir der geçerim. Tabi bu kıvama gelmek için sağlam kazıklar yedim zamanında.

Yani tamamen kopuk olmayın ama mesafe en iyi şey. Haftada 2-3 gün abartı mesela.

En iyisi. Benim de genel yapim budur ama yine de birkaç kişi ile yakinlik kursaniz daha iyi olur.
Dostlarım var ama eskısı gıbı kendımden ödün verıp organızasyonlar yapmıyorum .. Bır cabam yok özellikle. Bunada uzuluyorum cunku samımı bır yapıdayım. Şimdi esımın akrabasının esı var oyle korkuyorum ki bugun evıme gelip gıden ınsan yarın ıkıyuzluluk ypcak dıye

Gavura kızıp oruç bozmaya gerek yok samimiyeti bazı insanlar hakeder, onlara gösterin korkmayın.

Yani tamamen kopuk olmayın ama mesafe en iyi şey. Haftada 2-3 gün abartı mesela.
Katılıyorum.. Calışıyorum ustelik ! Evdemısın sorusuna evdeyım dedıgım an kahve içelim vs dıyor bugun cok ıyısamımı yarında boyle olcaksa kapım acık ama .. Aması var işte

Az ve öz yeter bana. Sık vakit geçirsemde, her şeyi anlatmayı sevmem. Görüşmek başka,kendini açmak başka. 2-3 vazgeçilmezim vardır hep hayatımda olan kendimi bildim bileli. Onlar dışında görüştüğüm kişilerle sıcak ilişkiler kurarım ama her şeyimi anlatmam. Anlatanın fazla özeline girmemeye çalışırım. Ve kimseden beklentim olmaz,iyiyse ne mutlu,kötüyse keyfi bilir der geçerim. Tabi bu kıvama gelmek için sağlam kazıklar yedim zamanında.
Malesef bnde yedım:) bende özelime sokmuyor ozeline gırmıyorum. Fakat ortak sorun yasadıgımız bırı vardı sureklı onun konusunu acıyor. Yasandı bıttı dıyemıyor.

Insanlara karsi bir fobiniz yok anladigim kadariyla. Çünkü organizasyon yaptiginiz dostlariniz varmis daha onceden.

Galiba çok büyük bir darbe aldınız.
Bu kadar kaygı normal olamaz. Ya da siz düşüncelerinizde büyütüyorsunuz.

Kimin neyi ne zaman yapacağı hiç belli olmuyor malesef.İyice tanısanız bile sürpriz çıkabiliyor.O nedenle mesafeli olmak en iyisi.Çok içiçe olunca illa bişey çıkıyor

Insanlara karsi bir fobiniz yok anladigim kadariyla. Çünkü organizasyon yaptiginiz dostlariniz varmis daha onceden.

Galiba çok büyük bir darbe aldınız.
Bu kadar kaygı normal olamaz. Ya da siz düşüncelerinizde büyütüyorsunuz.
Bır fobı degıl kesınlıkle.ne yazıkkı agır darbe aldım cokta yenı .. Onca ay uzuldum zamanıma yazık oldu .. Ailem esım mukemml insanlar dısardan kişilerın huzurszlukları ilişkilerımıde etkılıyor

Kimin neyi ne zaman yapacağı hiç belli olmuyor malesef.İyice tanısanız bile sürpriz çıkabiliyor.O nedenle mesafeli olmak en iyisi.Çok içiçe olunca illa bişey çıkıyor
Aynen. Boşuna demıyorlar cok samımıyet tez ayrılık getırr dıye

Bır fobı degıl kesınlıkle.ne yazıkkı agır darbe aldım cokta yenı .. Onca ay uzuldum zamanıma yazık oldu .. Ailem esım mukemml insanlar dısardan kişilerın huzurszlukları ilişkilerımıde etkılıyor

Tamam belli oldu. Kendizi zorlamayın, psikolojik baskı yapmayın. Uzak durun, uzaklaşın bir süre. Kendinizle de tanışırsinız hem bu süreç içinde.
Zamanla alışırsınız insanlara daha sonrasında, rahat olun. Kimse size zarar veremez çünkü kimseyle zarar verebileceği kadar yakın mesafe kurmuyorsunuz. Bunları hatırlatın kendinize. Çünkü insanlara güvenip aldatılmaktan kaygilaniyorsunuz anladigim kadariyla. :(

Can ciger dost vs de olsa bir cizgi vardir. He cok samimiyimdir, cana yakinimdir vs elimden gelen herseyi yaparim..
arkadasliklarim 5-10 senelere dayanir saglamdir... herkes danisir vs ama ben aslaa evimi,esimi dost bile olsa anlatmam.
annemden baska kimseye dostum demem..

Hep boyleydim bu konuda hic kazik yemedim ama yiyeni cok gordum.
Hak edene deger verin tabi ama cok haftada 2-3 gorusmek olarak fazla..

Tamam belli oldu. Kendizi zorlamayın, psikolojik baskı yapmayın. Uzak durun, uzaklaşın bir süre. Kendinizle de tanışırsinız hem bu süreç içinde.
Zamanla alışırsınız insanlara daha sonrasında, rahat olun. Kimse size zarar veremez çünkü kimseyle zarar verebileceği kadar yakın mesafe kurmuyorsunuz. Bunları hatırlatın kendinize. Çünkü insanlara güvenip aldatılmaktan kaygilaniyorsunuz anladigim kadariyla. :KK43:
Kesinlikle..

Can ciger dost vs de olsa bir cizgi vardir. He cok samimiyimdir, cana yakinimdir vs elimden gelen herseyi yaparim..
arkadasliklarim 5-10 senelere dayanir saglamdir... herkes danisir vs ama ben aslaa evimi,esimi dost bile olsa anlatmam.
annemden baska kimseye dostum demem..

Hep boyleydim bu konuda hic kazik yemedim ama yiyeni cok gordum.
Hak edene deger verin tabi ama cok haftada 2-3 gorusmek olarak fazla..
Annem hayatta olsaydı tek dostum o olurdu mutlka..
Ben hakettıgını dusunerek deger verıyırum da insanlar bır garıp:) bilemıyorum esımden baska kımseyle bnde rahat konuşamam sanırım

mesafeli olmak iyidir sen görüş yine ama kimseye gereğinden fazla güvenme mesafeni korursan gelecek olan darbenin etkisi de az olur

mesafeli olmak iyidir sen görüş yine ama kimseye gereğinden fazla güvenme mesafeni korursan gelecek olan darbenin etkisi de az olur
O konuda hemfıkırım.. Bundan sonra kendımden ödün verecek bır arkadaslık kurmamm

Back
X