- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 73
- 51
- Konu Sahibi sultannazik
-
almicam zaten oncactv de tanitilan 4 cm uzatiyor denilen yagin kargo bedeli buysa icinde pislik ararim ben yag 200 olsa zoruma gitmrzdi. ne alicamİnsanlar kendilerini sömürtüyorlar!
Almayın canım size zorla mı veriyorlar?
Onlar yalan zaten, uydurmaca yani. İnsanlar kanmasın almasın, başka yapabileceğimiz bir şey yok. Mantıklı düşünmek gerekiyor bu durumlarda.almicam zaten oncactv de tanitilan 4 cm uzatiyor denilen yagin kargo bedeli buysa icinde pislik ararim ben yag 200 olsa zoruma gitmrzdi. ne alicam
haklisiniz. aslidna frnrtik bir yaoimiz var bunu denistirirsek sac uzamasi drgisir diyede dusunmuyor degilim. hani belki saci nemlendirdigi icin fayda goruyordur. intragsram da gordum boy boy sac uzama tesimleri kullananlardan gelen msjlar dan etkilemdim alim dedim. ama sok oldum sanki afrikaya gonderiyorlar siseyi yada cine gsliba oraya 500 tl istiyorlardirOnlar yalan zaten, uydurmaca yani. İnsanlar kanmasın almasın, başka yapabileceğimiz bir şey yok. Mantıklı düşünmek gerekiyor bu durumlarda.
kadim bide turkiyrnin aktarlar birligi baskani mail attim bu gercek mi diye butun ulkelre tek fiyat kargo vedeliymis sizce adil mi???? 50 ml yag kiymus icine 59 tl. 200 kargo vedeli urune gire de vedel bildiriliyormus. ama nezaman biloymusunuz odeme yaptiktan sonra gelde delirme insanlari kandiriyorlar. hande hanima zayiflama zayina fitoshop diyen bi profosor vardi suan ina inaniyorum yazik gercekten. guvrnim kirildi ve asla hande pxolattan akisveris yaomam.. hayatimda boyle sacmalik gormedim. kargo bedeli hangi ulke olursa olsun urun agirligina gore belirlenir. bu ne ya dunyanin en pahali ulkesi olan isvicrede yasiyorum. ekmegin turk lirasiyla 10 tl oldugu kardeisme 15 kilo hediye ginderdim 70 lira vedeli. 50 ml lik yaga 2000tl. dava edesim grldi yemin ederim. alis veris yaomicam asla ve kendisi utansin biraz yazicam ina herkes girsunBoyle seylere inanmamak lagzim ! Hepsi dolandirici bunlarin
kadim bide turkiyrnin aktarlar birligi baskani mail attim bu gercek mi diye butun ulkelre tek fiyat kargo vedeliymis sizce adil mi???? 50 ml yag kiymus icine 59 tl. 200 kargo vedeli urune gire de vedel bildiriliyormus. ama nezaman biloymusunuz odeme yaptiktan sonra gelde delirme insanlari kandiriyorlar. hande hanima zayiflama zayina fitoshop diyen bi profosor vardi suan ina inaniyorum yazik gercekten. guvrnim kirildi ve asla hande pxolattan akisveris yaomam.. hayatimda boyle sacmalik gormedim. kargo bedeli hangi ulke olursa olsun urun agirligina gore belirlenir. bu ne ya dunyanin en pahali ulkesi olan isvicrede yasiyorum. ekmegin turk lirasiyla 10 tl oldugu kardeisme 15 kilo hediye ginderdim 70 lira vedeli. 50 ml lik yaga 2000tl. dava edesim grldi yemin ederim. alis veris yaomicam asla ve kendisi utansin biraz yazicam ina herkes girsun
aynen bide intrageamdan aksi bisey duyunca senin vwrdigin 58 lirayla zengin am diye milleti azarliyor ozman satma muhtac drgilsenYurtdisindaki soyabileceklerini zannediyorlar geri zekalilar tabikide yaptiklari adil degil ! bencede sikayet edin bunlari Allah bilir kac kisiyi kandiriyorlar birde bal reklami var biliyorsundur tvlerde iyyyyy nefret ettim artik 5 kilo alana bir bedava vsvs icim disima cikmis durumda baldanda tiskindirdiler beni artik hepsi palavra bunlarin !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?