İnsanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum !!

fthdry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
410
196
103
35
1 buçuk yaşında Amerikan pitbull terrier köpegim var her ne kadar bilmeyen insanlar onları soğuk korkunç ve canavar gibi de görse herkesinde dediği gibi kötü köpek değil kötü sahip vardır benim bebegim şimdiye kadar hiç yanımdan ayrılmadı 40 günlükten beri yanımda yanımız da anlaşamadığımız sorunlu bi komşumuz var kafadan da sorunlu yavrumu kedilere kızdırarak psikolojisini bozdu ve bebegim bu yüzden sürekli havlıyordu hem havlatıp hem de arkasından zabıta çağırıyordu tabi biz özel veterinerden aşı karnesi çıkardık ama belediye veterinerine de götürüp kimlik çıkarılması gerekiyormuş yasak ırk olduğu için çıkartamadım yavrum şu anda nişanlımın anneannesinde kalıyor ilk ayrıldığımız da üç gün aralıksız ağladım ve şu anda onu çok özlüyorum ben onu evladım gibi baktım çok sosyal ve asla zararlı değil pitbull Hakkı'nda konuşmalar çok yanlıştır pitbulllar dünyanın en sadık köpegidir ve Sabiha için ölümden korkmayan tek hayvandır lütfen ön yargılarımız dan vazgeçelim . Baya uzun yazdım okumayan herkesi anlarım bende uzun yazıları okumayı sevmiyorum yazmak iyi geldiği için yazıyorum hayvanlar dünyanın en sadık dostu onları çok seviyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 174
Ben hayvanlari çok severim ama bu cinsten korkuyorum haberlerde hep bu cinslerin saldirilari ile ilgili çıkıyor ısırma olarak
Küçük çocuklara falan

Görüntü olarak gerçekten korkutucular bende tanımadan önce sizin gibi düşünüyordum ama onlar bi çocuktan farksız çok güzeller tabi yetiştiren çok önemli Nasıl bi aile çocuğunu neye yöneltirse onu yapıyor o da aynı herkese saygım var

Bir gün yürüyüş yaparken eldivenimin tekini düşürmüştüm yaşlı bir adam da bu cins bir köpek gezdiriyordu.köpek eldivenimi alıp bana getirmişti inanamamıştım...:-)

Bende duymuştum Pittbullların bilhassa saldırganlaştırıldığını, aslında uysal olduklarını. Bu şekilde eğitenler varsa, veballeri de onların olsun. Yazık onlara, yanlış insanların elinde, hakkaten bir canavara dönüştürülüp harcanıyorlar. Siz de bir an önce kavuşursunuz dostunuza inşaallah.

Bende duymuştum Pittbullların bilhassa saldırganlaştırıldığını, aslında uysal olduklarını. Bu şekilde eğitenler varsa, veballeri de onların olsun. Yazık onlara, yanlış insanların elinde, hakkaten bir canavara dönüştürülüp harcanıyorlar. Siz de bir an önce kavuşursunuz dostunuza inşaallah.
Şuan yanımda çok teşekkür ederim

Bir gün yürüyüş yaparken eldivenimin tekini düşürmüştüm yaşlı bir adam da bu cins bir köpek gezdiriyordu.köpek eldivenimi alıp bana getirmişti inanamamıştım...:-)
Evet kesinlikle yetiştirme tarzından kötü köpek yoktur kötü sahip vardır ☺️

Back
X