Insanlarin baskalarinin gorunuslerine olan tahammulsuzlugu

Evet benimde tahammul edemedigim bir sey var o da bu. Ciddi ciddi insanlarin gorunuslerine dusuncelerine ozel hayatlarina karismam, surekli insanlari bu konuda ikaz ettigimi farkettim. Yapacak bir sey yok var bu insanlar. Etrafimdakiler bana alisik dikkat ederler, yahu ilk defa tanistigim birinin tek cocugu olan arkadasinin temizligini elestirirken tanidim. Kimsenin temizligi bizi ilgilendirmez dedim, ertesi gun agiz degisti. Iyi yapmissin herkes haddini bilsin.

Bayılırım değişik renklere yapmıslığımda çok vardır salla gitsin :KK66:
Dış görünüş dersen hadi çok rahatsız oldun saçını boyarsın ama bu dünyada şişmanlara neler yapıyorlar bir bilsen (bir şişman olarak yazıyorum) o tiksinen bakışlar arkadan hatta utanmadan yüzüne söyledikleri şeyler :KK51:
Ki burda bile neler neler diyorlar yok kocan aynı yatağa girmek istemezmiş yok ter kokarmışız :silah:
Yani demem o ki herkez konuşur salla :KK45:
Yok artik ya ciddi ciddi su son cumleyi kurup soyluyorlarmi

İnsanlık öyle bir hâl aldı ki...
Eğer senin fikrinde,senin düşüncende değilse vay o insanın haline:mapus:Derhal senin düşüncene onu hortumlaman gerek :kusmuk: çok saçma..Mantığa ters hem:KK51:

Kızmakta haklısın canım ama sende şimdi onun seviyesine düştün keşke hiç umursamasaydın.

Iyi yapmıssınız. Benimde bazı tipler gözüme batıyor mesela batıyor derken rahatsız ediyor olarak değil ama içimden düsünürüm. Milleti rahatsız etmem laf atmam yani. Fikrim sorulursa söylerim.

Maalesef o kişileri hiiiiic ilgilendirmiyor ama bunu yapmaktan zevk aliyorlar. Başimi orttugum ilk gunlerde, balkondan komsu 'okul senin neyine hamam bocegi vs' seklinde hakaretler yagdirmisti mesela. Ben de karsiligini verdim ama onun sozunu unutmadim.

Bibibella Bibibella
Başka ornegi, magazada kabinde denememek icin kazagi ustume tutup aynaya bakarak inceliyordum, kadinin biri xl'ini al biraz sismansin bu sana dar olur dedi. Ornekleri cogaltmak maalesef ki mumkun.
Hic tanimadigimiz insanlar bizi kirmaya çabaliyor, saçma.
Oysa ki bir tebessumu bir selami unuttuk hanimlar. Ancak cıkcıkcık'lar, kınamalar, rahatsiz edici taciz edici bakislar kaldi...

Maalesef o kişileri hiiiiic ilgilendirmiyor ama bunu yapmaktan zevk aliyorlar. Başimi orttugum ilk gunlerde, balkondan komsu 'okul senin neyine hamam bocegi vs' seklinde hakaretler yagdirmisti mesela. Ben de karsiligini verdim ama onun sozunu unutmadim.

Bibibella Bibibella
Başka ornegi, magazada kabinde denememek icin kazagi ustume tutup aynaya bakarak inceliyordum, kadinin biri xl'ini al biraz sismansin bu sana dar olur dedi. Ornekleri cogaltmak maalesef ki mumkun.
Hic tanimadigimiz insanlar bizi kirmaya çabaliyor, saçma.
Oysa ki bir tebessumu bir selami unuttuk hanimlar. Ancak cıkcıkcık'lar, kınamalar, rahatsiz edici taciz edici bakislar kaldi...

İşte kafa gitmiş artık insanlarda nereye sataşacaklarını şaşırıyorlar :KK47:

Kimisi yeşil saç olursa söylenir kimisi türbanlıya. İnsanlar kendinden farklı olanı kabul etmezler. Sorsan hepsi iyi insanlar hepsi hümanistler. Çok iyi yapmışsınız. İnsanların özgürlüklerine müdahale edilmemesi gerektiğini anneleri öğretmemiş biz öğretelim. :KK19:

Benim de yesildi yillar yillar once. Yaslica bir amca otobuste beni gorunce yerinden kalkti, tovbe tovbe seytanci bu demisti. O zamanlar da satanist furyasi vardi. Hrrrr yaptim sesli sekilde :))) hani ben insan degilim aslinda hayvanim dercesine, zavalli amcam arka tarafa kacmisti. En iyisi deli taklidi yapmak kimse karisamiyor :D

Bayılırım değişik renklere yapmıslığımda çok vardır salla gitsin :KK66:
Dış görünüş dersen hadi çok rahatsız oldun saçını boyarsın ama bu dünyada şişmanlara neler yapıyorlar bir bilsen (bir şişman olarak yazıyorum) o tiksinen bakışlar arkadan hatta utanmadan yüzüne söyledikleri şeyler :KK51:
Ki burda bile neler neler diyorlar yok kocan aynı yatağa girmek istemezmiş yok ter kokarmışız :silah:
Yani demem o ki herkez konuşur salla :KK45:
kalp kirmayi marifet gibi goruyorlar..tiplerine baksan oyle kusur bulursunki ama gerektigi zaman bozacaksin valla insanin ici rahatliyor suratlar mosmor kaliyorlar..ben genelde yolda hep muzik dinlerim yoksa cok kavga ederdim herkesle duymuyorum allahtan rahatim:))

Benim de yesildi yillar yillar once. Yaslica bir amca otobuste beni gorunce yerinden kalkti, tovbe tovbe seytanci bu demisti. O zamanlar da satanist furyasi vardi. Hrrrr yaptim sesli sekilde :))) hani ben insan degilim aslinda hayvanim dercesine, zavalli amcam arka tarafa kacmisti. En iyisi deli taklidi yapmak kimse karisamiyor :KK70:
aynen oda guzel :)) seytanciyim amca fazla bulasma fena olur senin icin diycen :))

Kimisi yeşil saç olursa söylenir kimisi türbanlıya. İnsanlar kendinden farklı olanı kabul etmezler. Sorsan hepsi iyi insanlar hepsi hümanistler. Çok iyi yapmışsınız. İnsanların özgürlüklerine müdahale edilmemesi gerektiğini anneleri öğretmemiş biz öğretelim. :KK19:
insanlar birbirlerinin gorunusleri degil de kisiliklerine onem verse keske..tanidiklarim var heryeri dovme piercing ama oturup konusuyorsun oyle kibar oyle iyi insanlarki ama bunlar onemli degil nedense

insanlar birbirlerinin gorunusleri degil de kisiliklerine onem verse keske..tanidiklarim var heryeri dovme piercing ama oturup konusuyorsun oyle kibar oyle iyi insanlarki ama bunlar onemli degil nedense
Ne mutlu size

Back
X