Ah kızlar sadece içimi dökmek istedim.oğlum 3 aylık bir de kızım var.eşimin akrabaları takmış kiloma.1.63 boyum.60kiloyla hamile kaldım.oğlum 1 aylıkken 78 kiloydum.dayısı bize geldi.eşime"yiğenim delikanlı gibisin.karından genç duruyosun ha haaaa diye kahkahalar ardından.sohbet bu.
Dün de kayınvalidemde teyzesigil vardı.eşime"yiğenim zayıflamış sen kilo almışsın.çocuklara yiğenim bakıyor hep galiba demez mi.çocuğu ben doğurdum eşim değil dedim.ayyy ne kadar kilo almışsınnnnn hep yatıyorsun galiba diyor.71 kiloyum şu an.kafayı niye benim kilolarıma taktınız dedim ama o gecem zehir oldu.evde biri çocuk diğeri bebek 2 çocukla insan yatabilir mi sürekli.kızım sütün var mı de.kendine iyi bak de.dimi ama ya.
İlk çocukta 30 kilo almıştım.bunların yiğenimiz zayıf sen yanında şişman kalma ha haaaa kahkahaları yüzünden 33 kilo verip 59 oldum geri.şimdi bu 2.çocuk yine aynı.bir zaman verin bakalım.nedir bu moral bozma yarışı.kayınvalidemin de hoşuna gidiyor oğlunu övüyorlar ya.oğlu zayıfmış da manken gibiymiş de.kızlar böyle içimi dökeyim dedim.