insanların size uymayan yönünü takmamak ama nasıl?

missmadam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
4.066
2.780
83
selam arkadaslar
son zamanlarda aklıma takılan bir konu var .insanlarla gecinmek için neler tavsiye edersiniz.set cekmemek için

lisede basladı bu durum ozaman arkadaslardan yediğim kazıklardan dolayıda olabilir. liseden bir kac tane arkadas dısında görüsmüyorum zaten.insanlarla arama setler cekmeye basladım yanı arkadaslarla.

üni de benim kafama uymayan tiplerden uzak durdum yakın oldugum insanlar vardı ama grup olayını sevmediğim için cok takılmadım.yinede herkesle konusurdum sınıfta selam verirdim bireyseldim genelde bir kac arkadasta üniden görüsüyorum.

sonra işe basladım iş arkadaslarımla samimiyet kurmak istemedim cunku ben hamileyken mide bulantısı kusmadan basımı kaldırmazken arkamdan bos yere rapor alıyor diye konusan insanlrdı yinede konusurdum ancak iş dısı uzak durdum.

esimin aile tarafı anne babası zaten beni cok geriyorlar . kendi ailemdende var öyle tipler.

sizler aranızda varmı böyle insanlarla kafasına birsey takılmadan ilişki kuran .zira esime göre ben insanlarla anlasamıyorum ki onunla evlendikten sonra o beni ancak kendi aile cevresinde ve iş cevremde gördü.

Canım seni öyle iyi anlıyorum ki sanki beni anlattın mesajında. Bu senin kimseyi kırmamaya özen göstermen ve kimsenin de seni kırmasını istememenden kaynaklanıyor. Senin gösterdiğin hassasiyete karşındakiler hoyratça karşılık verdiğinde sen onlar gibi olamayacağından kendini sessiz sedasız çekiyorsun geri... aslında zamanın şartlarında makbul olmayan bizim tavrımız ama ne yazıkki değişmek de çok zor...

Ben de uzağım insanlara.
Kalbimi kıranın da,işime karışanın da hiç acımam çat çat söylerim lafımı hiç umurumda değil kimin neresi kırılmış.Bulaşmasınlar o kadar kırılganlarsa.
İnsanlarla anlaşmak zorunda mıymışsın acaba?
Bu kadar insancıl olunca ne değişecek,gereksiz yere katlanılan sahte sevgiyle mi değişecek dünya cidden.Hiç sanmam.

Niye insanlarla geçinmeye çalışıyorsunuz ki ? Ben canımı sıkan insanlarla arkadaş, eş, dost, akraba farketmeksizin ilişkimi kesiyorum. Hiçbir pişmanlık da yaşamadım. Çok da rahat kafam.

Niye insanlarla geçinmeye çalışıyorsunuz ki ? Ben canımı sıkan insanlarla arkadaş, eş, dost, akraba farketmeksizin ilişkimi kesiyorum. Hiçbir pişmanlık da yaşamadım. Çok da rahat kafam.
aslında bende böyle rahatım son zamanlarda esim beni gecinmsiz ilan etti ve bende kendimi sorgular oldum

Herkesin cevresinde arkadas olarak uyumlu olmadigi birileri bulunur, gerek is yerinde, gerek ailede. Mesafe koyarak bunlar sorun olmayabiliyor. Ama siz kimseyle anlasamiyor, bayagi izole yasiyorsaniz sorun side olabilir. Sonucta herkesin kotu huylari var, sizin de vardir. Surekli evde de sikayet halinde misiniz insanlardan?
Kocaniz size iyi taniyan biri olarak gecimsiz buluyormus. Ben olsam bunun uzerine biraz dusunur, ozelestiri yapardim.

öyle izole hayatım yok . ama yinede özelstiri yapıyorum birde baska insanların nasıl yasadıgını ögrwnmek için yazdım

Evet hayatım boyu insanlarla mıç mıç olmadım

Genel geçer konuşur susarım yani iş arkadaşıma Kv mi Kv deye iş sorununu anlatmam

Kimseden benimle iyi geçinmesini Hakkımda iyi düşünmesini vs beklemem

Gölge etmesinler yeter

Hal hatır sorana bile koşturmaca der geçerim ona ne benim hayatımdan zaten yakınımda olsa görürdü

benim bile bana uymayan yönlerim varken insanlara neden bu yüzden tavır yapayım? Siz her huyunuzu çok seviyo musunuz ki ya da eşinizin size uymayan hiç bir yönü yok mu? Onları nasıl tolere ediyosanız o şekilde..

Bende senin gibiyim.....tıpkısının aynısı hemen beni üzdüklerinden kendimi geri çekiyorum mesafe koyuyorum boşanma aşamasındaki eşim soğukkanlısın diyor ama kırılıyorum laflara sözlere

Gerçekten bana her yönüyle uyan bir insan gordugumde onu hayatta birakmam.dost dünyanın en güzel seyi.t abi Ender bulunur.ama şanslıyım bu konuda çok sukur.huyu suyu hosuma gitmeyen insanlardan da uzak dururum içli dışlı olmam.ama bulunduğum ortamda herkesle iyi gecinirim kimseyle anlaşmazlık yasamam.geçimsizlik bana gore değil huzursuz olurum.hayatimda kimseyle de kötü birşey yasamadim.sonucta sana gore olmayan insanlardan uzak olmak normal

Sende bir anormallik yok.

Herkese gülücükler dağıtıp, gezme olsun yeter ki diye ortamdan ortama dalan insanlar
seni tuhaf bulurlar evet..

Benim hayatımdaki her şey samimiyet doludur.
Birine gülümsüyorsam, ona vaktimi ayırıyorsam, uzun uzun dinliyorsam içi doludur mesela.
Bir parça olsun içime sinmeyen ortamlara hatır belası için falan giremiyorum.

Tuhaflık bende değil, aksiyle mutlu olanlarda bundan da eminim.

Geçimsiz olsam da hiç arkadaşım olmazdı.

Çevrem, sevenim, sevdiklerim çoktur.
Örneğin 15 günlüğünü ailemin yanına gideceğim 15 günde şimdiden doludur.
Hatta tüm çevreme yetmez.
Gelmemi dört gözle beklerler aylar önceden.
Ama itinayla seçerim hepsini.

Tuhaf olsaydım böyle olmazdı bence.

Kimse bize uymak zorunda değil tabi de bizi de kendisine uydurmaya çalışmasınlar o durumda
problem kalmaz diye düşünüyorum.

adlımda tam olarak düsüncem bu

Çok mecbur olmadıkça ben aynı ortamda bulunmak bile istemem anlaşamadığım insanlarla.

Lakin çoğu zaman bizlerle aynı fikirde olmayan insanlarla beraber yaşamak zorunda kaliyoruz.

Ben karşımdakini dinliyorum hiç yorum yapmıyorum öyle mi diyip geçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…